EDITH4B To jsem vůbec nevěděla. Ať už je Ti dobře. Já si přivodila cosi šíleného v začátku těhotenství, když jsem snědla krabičku tresčích jater, 23. prosince to bylo.
Přiznání
EDITH4B To chápu :-). Já měla teď nedávno salmoneu z vajíček a taky mi trvalo měsíc, než jsem si ho znovu dala na měkko :-).
fakt mesic?Ja po salmonele nejedla vejce rok.![]()
EDITH4B To jsem vůbec nevěděla. Ať už je Ti dobře. Já si přivodila cosi šíleného v začátku těhotenství, když jsem snědla krabičku tresčích jater, 23. prosince to bylo.
Aspoň šířím svým špatným příkladem osvětu, koukám
Otrava 23.12.a ještě v těhotenství, pěkný teda...
Já uvidím jak dlouho mi to vydrží. Syrový si teda ty fazole už asi nedám. A vařený, to si hodně rozmyslím ![]()
hlavne,ze uz je lip.
žluťásek teď blbej dotaz, ale magnet by snad jen prostě prošel? jako třeba desetikoruna? nebo ne?
Jiná Realita Může projít, ale nesmí jich spolknout víc. A navíc s každým takovýmhle problémem se jde k lékaři, pak se to dítě hlídá, jestli to vyšlo, spousta mrzení a stresu. A riziko zbytečně. Maminky, který to hlídaj maj samozřejmě plus
Ounz tak to je jasný, stačí i pětikoruna :) já jsem spíš myslela, že to znamená, že se magnet...já nevím, třeba nějak natráví a tím je nebezpečný (prostě že je za tím i jiné riziko, než že zůstane ležet někde v systému).
Jiná Realita Větším rizikem neź jeden sou dva a víc. Jak píšu
Jiná Realita U magnetů je problém to větší množství, stačí dva, které se potkají každý v jiné kličce střeva, krásně se k sobě přicvaknou i přes tkáň a už je průšvih a zcela zbytečná břišní operace.
Malenge
au. mně nějak napoprvé nenapadlo, že by jich dítě snědlo víc ![]()
Jiná Realita To se ti vůbec nedivím, mě by to taky dřív nenapadlo. Akorát, že teď prožívám období sežeru vše, co potkám už podruhé, tak teď už mě napadají i takové věci. Přiznání: poprvé a naposled jsem volala sanitku, když starší sežral podpalovač do krbu, v neděli, těsně před Vánoci, sama doma, stydím se ještě teď ![]()
Jiná Realita no, nějakej velkej průser byl, když dítě spolykalo kuličky z tý magnetický stavebnice, secvakalo mu to právě ty střeva
Malenge hele, já dítě našla u babičky na chatě sedět nad prázdným talířkem, kterej vyšťouralo odněkud z pod postele a původně na něm bylo otrávený zrní proti hlodavcům. taky jsme jeli rychlou...
moora Ty kuličky maj děsnou sílu, když k sobě cvaknou, uklaflo by to i prst
Malenge a proč se stydíš? jakože jsi ho neuhlídala? (nebo si zase sedím na vedení?) já na tom, že dítě něco sní, nevidím nic ke stydění se.
Jiná Realita jo, přesně proto, že jsem to neuhlídala, věděla jsem, že ho máme a měl být uklizený za krbem, pěkně ve výšce cca 1,5m. Jak ho vyšťoural, to je mi doteď záhada. Muselo to nějak spadnout, nevím. Naštěstí se pak ukázalo, že to byl jen parafín, v tom stresu jsem to nezvládla zkontrolovat, a dozvěděla jsem se aspoň o existenci toxikologické linky... to se neztratí.
moora no to je přesný, ty děti vyšťourají fakt všechno, to musel být zážitek ![]()
já jsem úplně nepříčetná, když někdo dává nejedlé/nepitné věci do nádob na potraviny. takhle se mi dítě napilo vyjetýho oleje z friťáku, co maminka skladovala ve špajzu ve flašce od Fanty mezi limonádama, a ani to je neodradilo aby si pak notně přihnulo destilované vody co vozil tatínek vzadu v autě ve flašce od Coly. a to obojí bylo vlastně neškodný a v pohodě... ty případy kdy si člověk přihnul kyseliny a buď nepřežil nebo v doživotním utrpení..
viktorka_od splavu kdysi mě babička hlídala a přihnula si z flašky (takové té skleněné - žlutá, oranžová limča), to jak prskala do dnes vidím živě. Máti tam měla přelitej ocet
. Taky naštěstí neškodný přehmat.
viktorka_od splavu já kdysi měla maly romanek s chemikem, ucitelem na VS který mi přinesl 5% HCl ( potřebovala jsem vyčistit akvárium). Ve flasce o coly. Ja myslela, že mě budou omejvat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí