Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 22:26
Reakce na Candance:

MP Meri me spis vystrasilo to, jak nenapadne to zacalo - najednou jim neslo platit kartou a zeny nemohly mit bankovni ucty. 

​vidíš a teď to vypadá že to bude opačně... celkem by se hodilo zakázat hotovost, ještě zaplaťpámbu za to že chtějí vyhovět těm důchodcům co by to ne všichni dávali

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 08:27

Teprve teď, když je muž dlouhodobě na HO, vidím, co je to sedavé zaměstnání. Vždycky jsem o sobě říkala, že mám sedavé zaměstnání, ale teprve teď si uvědomuji, že jsem polovinu pracovní doby bývala na nohou. On fakt těch osm hodin sedí na zadku a klofe do klávesnice. I když je v kanclu, tak to prý probíhá stejně. Už se vůbec nedivím, že tolik hodin týdně potom tráví sportem, to je příšerný, takhle pořád sedět. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 09:34

MP Meri Mas pravdu, June byla strasna. Ale nejak jsem se od ni oprostila a bral me ten pribeh, nejvic to problikavani normalni minulosti a jak nenapadne a rychle se prosadila cela ta hruza. 

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 10:40

Pinot Noir muj muz ted taky cely den sedi u pocitace, ale zase rika, ze takhle jeho bezny pracovni den nevypada, protoze miva hodne schuzek, byva dost v terenu, takze je pulku pracovni doby na nohou. Ted si pochvaluje, ze toho aspon hodne udela.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 12:35

Lamicka jj muž taky, vůbec nevyleze z pracovny, jenže celou dobu ho slyším telefonovat, normálně by minimálně půlku řešil osobně, Pinot Noir já na tohle přišla bohužel sama u sebe, měla jsem "sedavé zaměstnání" vždycky, ale docela jsem toho různě nachodila po budově, loni jsem změnila jen lehce pracovní zařazení v rámci firmy a ty bláho.. fakt celodenně na zadku, strašný

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 12:50

Pinot Noir Jj, ja sla z ,,terenni kancelarske prace,, (tri budovy roztrkane po Praze a ja takova nakupci zarizeni a holka pro vsechno) do te echt sedici a normalne jsem prvni tyden myslela, ze dam vypoved, jakej to byl nezvyk jen sedet:-D. Pak jsem si nejak zvykla a sla treba pesky dal na obed nebo nekoho pozdravit,ale obcas kdyz vysel den jen u PC bez schuzek, tak to bylo desny.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 21:29

Se musim priznat, ze se kralovsky bavim u knizky pro ctenare od 7 let. Jeste ke vsemu je to nejaka ta rada s velkymi pismeny pro ty, co se sotva naucili cist:)

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 21:48

Gatita 

U který? Ať se můžem taky pobavit.:)

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 21:53

LenDahlovy Carodejnice. Syn je na to jeste malej, tak to ctu sobea uplne se u toho tetelim blahem!

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 21:54

Gatita Dahl je výborný celý. 

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 21:57

Gatita 

Neznám, ale má fakt dobrý hodnocení, já čtu klidně i dětský knížky a nic si z toho nedělám.:) Jen to teda úplně nikde neprezentuju, no.:D

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 21:59

Gatita no pozor, akakolvek kniha od Dahla je aj pre nas dospelych

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 22:08

Gatita z těch dětských je perfektní ještě Jirkova zázračná medicína, u té děti fakt řvou smíchy nahlas. A já mám moc ráda Matyldu, kvůli té knihovně, no :) 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 22:08

Mrakoplas ja ty jeho detske knihy prave nikdy necetla, ale tak leccos se da dohnat i na stara kolena...ja se tak tesim, az bude syn vetsi. Zatim jsem mu cetla jen Velikanananskeho krokodyla, pro zacatek

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 22:08

žluťásek diky za tipy!

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 22:13

Gatita ještě pak do zásoby Legendu o pistolnici Murphyové a její dvě volná pokračování. Tenounký knížky, velmi vtipný, pro malý kluky jak dělaný. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 22:46

je tu někde nějaké kulturní vlákno?

břišní tance jsem nikdy moc nemusela, tohle je ale strašně zajímavé.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 23:09

Gatita continuity Dahl je výborný autor, u nás to začalo Karlíkem a továrnou na čokoládu.. mně se hodně líbilo Danny, mistr světa.  A knížky pro dospělé taky dobrý, super pointy, vtipné, musím si od něj zase něco vytáhnout.

A v zimě jsem se začetla do Prašiny, knížky pro děti, to jsem šla spát ve tři, jak mě zajímalo, jak to bude dál :)

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 16. dubna 2020 10:20

Tulipe Přesně, Karlík a Danny! a ještě Jakub a obří broskev.

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 16. dubna 2020 10:29

Dost vtipná knížka pro děti je Jirka postrach rodiny, anglickej humor pro všechny generace bych řekla.