EDITH4B já si na to teď nedávno vzpomněla, protože jsem koupila desinfekci v čtyřlitrovým kanystru a dělila to po rodině. nejjednodušší by samozřejmě bylo využít k tomu nějaký prázdný petlahve od pití.. no ale raději jsem to nakonec vymyslela jinak.
Přiznání
proto mě život naučil, že ke všemu nejdřív čichnu!
Jiná Realita jo, já taky, ale ty děti nad tím nepřemýšlí - vidí flašku tak se napijou
viktorka_od splavu jo, taky bych to neudělala. Těch případů, který dopadly tragicky je...
EDITH4B Taky jsem to vůbec netušila
. Hlavně, že je ti lépe a k tomu volání sanitky nedošlo. Zkušenost asi fakt šílená.
continuity Syrové brambory se u nás v rodině jí běžně. Jedna větev rodiny je jí pravidelně a moje jedno dítě taky. Tak na to musím teda kouknout, ale nikomu ještě špatně nebylo.
viktorka_od splavuTo mi připomnělo, jak se náš švagr takhle napil Fridexu, který si do garáže dal taky do lahve od nějakého pití. Léčba spočívala v dostatečné neutralizaci alkoholem, takže ležel na JIP asi 4 dny totálně opilý a ještě ho v tom udržovali.
Renusatko o těch bramborách to vím, ale taky většinou neodolám a kousek strčím do pusy. Jsem děsná koza, ochutnam toho plno. Vždycky když jsme v Toskánsku, tak ozobávám nezralé olivy, pokaždé jsou stejně hnusný. Poučila jsem se, krutě, po tomto zážitku si tady tu úchylku už raději budu hlídat. Jo a držím pěsti ať je syn co nejdřív zdravý!
Jiná Realita ja od mala ku všetkému čuchám (ale fakt ku všetkému...), ovocie v obchode vyberám podľa vône (decentne ovoniam, neotieram si oň nos) a teraz v čase korony s rúškou na nose úplne trpím, vždysichcem čuchnúť a nič necítim :D A teda naposledy sa na mňa dosť nepekne pozerali ostatní nakupujúci, musím si na to dávať pozor...
DrowRangerjá jsem s rouškou zjistila, že mám zvyk na věci foukat. sama sobě jsem se pak musela zasmát na hřitově, kde jsem chtěla sfouknout svíčku ![]()
Renusatko myslím že vadí zelené a naklíčené, jinak ne
Prosím vás, jak chutná syrovej brambor? Mě nikdy nenapadlo to ochutnat, nedovařený brambory mi přijdou hnusný.
coralline jako syrový brambor
je to hnusný. taková syrově škrobovitá křupavá hmota bez chuti, pro mě tedy.
coralline ale mně tedy nechutnají brambory skoro vůbec, jedině ve formě hranolek nebo bramborové kaše. nebo gnocchi!
edit: prostě mi vůbec nechutnají vařené brambory nebo pečené brambory, jiné formy asi jo :)
Jiná Realita Ono udělat dobrý vařený brambory je docela umění, ještě s tím, co se běžně prodává v supermarketech. Pečený a jiný úpravy mi docela chutnají. Příště při vaření si musím vzpomenout, že chci ochutnat.
Jiná Realita tak nové brambory přímo ze záhonu jsou lahůdka - uvařené samozřejmě. syrové mě taky nikdy nenapadlo ochutnat:-)
bohužel to co se prodává v supermarketu jako "nové" brambory je pěknej hnus:-((
Brambory jsou moje nejoblibenejsi priloha na vsechny zpusoby,ale syrovou me chutnat jeste nenapadlo.![]()
Janulik03 král dýdžejů, který se zabil příliš mladý.
protože mám ráda i ritu oru, tak třeba tohle.
a možná nejvíc miluju sos, což vydali až po jeho smrti. není skoro nic lepšího, než mít tohle puštěné v autě, v létě, se staženým okýnkem, a nechat se unášet v myšlekách a v kilometrech.
a tohle byla první písnička, kterou jsem od něho slyšela, a jak tam někdo dope píše "2013 - hm, good song, 202 - cries in nostalgia".
dočítavam a priznám sa, že jeho prvú pesničku mám veľmi veľmi rada, hlavne na dlhších cestách. Vždy mi zlepšila náladu. A priznám sa tiež, že som nevedela meno speváka, až teraz, po tvojom príspevku. Ani to, že si ako 28 ročný siahol na život a už nie je medzi nami....
moora a ještě baterky jsou nebezpečný
viktorka_od splavu tak jo, ještě nové brambůrky. ale dobré. (s máslem!) a takové se mi už delší dobu nepovedlo sehnat, dokonce ani naše domácí. ty odrůdy byly nějak úplně o ničem.
Jiná Realita njn, mně jinak brambory taky nechutnají, jenom ty opravdický nový... s máslem a s pažitkou
kdysi dávno jsem dokonce vařívala tuhle polívku https://www.receptyonline.cz/recept/jidlo/polevka-z-vyvaru-po-vareni-novych-brambor/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí