Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 19:52

Gatita ja som zas nedavno hladala detske knihy a zacitala som sa do smeleho zajka a vzala som to potom zaradom aj smely zajko v afrike. Uplne ma to pohltilo a vratilo do detskych cias. A este som vystrachala vinylove platne s rozpravkami. Tak sme jeden vecer pocuvali rozpravky na gramofone

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 20:28

Janulik03 no jo! Gramofon! Jako dite jsem milovala jakesi pasmo detskych rikanek a pak take macha a sebestovou. A jsme v priznanich, tak se priznam, ze se mi libili i namluveni smoulove.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 23:08

přiznávám, že mi chybí avicii. je to divný. a je zvláštní, jak po něm stále smutní obrovské množství fanoušků.

já prostě ty jeho písničky mám nějak v krvi. (zrovna je tady poslouchám, takže velká nostalgie)

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 06:45

Jiná Realita a ja sa priznam ze netusim o kom pises

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 10:30

Janulik03 král dýdžejů, který se zabil příliš mladý.

protože mám ráda i ritu oru, tak třeba tohle.

a možná nejvíc miluju sos, což vydali až po jeho smrti. není skoro nic lepšího, než mít tohle puštěné v autě, v létě, se staženým okýnkem, a nechat se unášet v myšlekách a v kilometrech.

a tohle byla první písnička, kterou jsem od něho slyšela, a jak tam někdo dope píše "2013 - hm, good song, 202 - cries in nostalgia".

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 10:37

Jiná Realita diik vecer budem pocuvat 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 10:46

Janulik03 ale kdyby sis chtěla poslechnout písničku, která mě asi nejvíc vystihuje, tak je to tahle. ale bacha, nelekni se ! je třeba vhodný 3d výrobník zvuku. já to nejradši poslouchám v autě, kde mám repráky, které 3d dělají, a navíc miluju, když vibrují skla

Online Miru
16899 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 10:46

Jiná Realita 

...jo, byl hodně dobrej, hudební génius

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 11:58

Jiná Realita Já kdysi v pravěku na břišní tance chodila a bylo to super! Už jsem skoro zapomněla, jak mě to bavilo a to nejsem moc pohybově (a tanečně už vůbec) nadaná!

Tulipe Dany je nej!! To jsem se fakt smála nahlas. A syn miluje ještě Fantastický pan Lišák, ale to neznám, četl to sám. 

barbucha Jirka je super, ale dnes k neshnání, leda v antikvariátu. :-( 

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 13:32

Tak toto je prosím fakt přiznání. Mám za sebou šílenou noc, myslela jsem, že to nepřežiju. Tak zle mi v životě nebylo. A teď to přiznání :ve svém věku jsem neměla tušení, že syrové fazole jsou jedovaté. Vařila jsem večer fazolovovou polévku a jednu fazoli (měla jsem je poctivě namočené dopředu) jsem ochutnala. Říkám si ty jo, to je dobrý, tak jsem snědla ještě asi dalších šest. A to co následovalo, cca do hodiny, nikomu nepřeju.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 13:37

EDITH4B Já to zažila jako malá....od ty doby nemuzu ani cítit fazolovy lusky, je to jediný jídlo, který fakt nejim, nemuzu ani ochutnat. sice za to nemůžou, byly to obyc fazole, ale tenhle prisernej zážitek mám nadosmrti spojenej s nima 

takze fakt tlapkam 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 13:38

EDITH4B  notybláho. já to vím jen díky tomu, že jako sběračka katastrofických příběhů jsem kdysi četla o nějakých bláznech, kteří se takhle otrávili kvůli nějakému tomu ideologickému směru ve stravování kdy se jí vše syrové

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 13:42

Potrefenáhusa děkuju! Budu se z toho ještě asi pár dní vzpamatovávat. Navíc bylo šílený, že muž nebyl doma a děti byly vyděšený co se se mnou děje. Pes vyl, sápal se po mně a já umírala. Teda naštěstí nakonec ne. Fakt jsem ráda, že jsem to přežila. Poprvé v životě jsem chtěla volat sanitku. A až ráno mi došlo z čeho to bylo.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 13:44

EDITH4B tlapkam. Ja se jako dítě otrávila bezem. 

Tech věci, které uvařené normálně jime, ale za syrova jsou nejedlé až jedovaté je docela dost. 

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 13:44

viktorka_od splavu já nechápu, že jsem se o tom do svých dvaačtyřiceti let nedozvěděla Ale aspoň teď i ty děti ví, že syrový fazole ne...

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 13:45
Reakce na continuity:

EDITH4B tlapkam. Ja se jako dítě otrávila bezem. 

Tech věci, které uvařené normálně jime, ale za syrova jsou nejedlé až jedovaté je docela dost. 

​No to vím, ale taková neškodná věc jako fazole, to mě prostě nenapadlo.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 13:50

EDITH4BTo se stalo kdysi tátovi, nebyli jsme doma a on tak po chlapsku koukal, kde by co snědl. Mamka tam měla v kuchyni vystavené takové ozdobné žíhané fazole, které pěstovala venku. Snědl jich asi šest. Díky bohu mui to prý moc nechutnalo. Skončil v nemocnici a bylo to hoodne zly, komplet vyplach zaludku a vsechno. Strašnej zážitek pro všechny. Ale nezaškodí si to připomenout

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 13:53

MP Meri když to tak čtu, tak je zázrak, že jsem to zvládla bez toho volání sanitku...

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 13:54

EDITH4B tý jo a ony se syrové fazole dají jíst? Já myslela, že jsou tvrdé. 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 13:54

EDITH4B ty jo, asi by mě ani nenapadlo je syrové ochutnat.. je to fakt tak dobry? :D

každopádně sláva, že už ti je dobře, nebo aspoň lépe! nesnáším bolesti břicha a křeče :(