tv zelenou nepiju od 16 (je mi 47
)
Přiznání
Garfie jo takový tour de city byly za mlada dobrý, teď už bych to nedala:-)
Magráta já mám ráda slivovici, ale to se v hospodách nedá pít. Takže když už to "musí být", dám si zelenou. Ovšem občas se to zvrhne, no..
tv proc by se nedala? já pivo nepiju a víno nemůžu, takže jedu v tvrdým, nejčastěji bilym a toho lepšího Jelínka už mají téměř všude a kolikrát i něco lokalniho. ( Zelená by me zabila).
Garfie Já jsem se jednou takhle rozhodla pro tequilu, že je to přece takovej lepší alkohol a že mi jich ti kluci nekoupí zas tolik, když je drahá
...
![]()
continuity jsem z Valašska a domácí pálenka se s tou v hospodě srovnat opravdu nedá, s Jelínkem vůbec. Ale je fakt, že už to ani nezkousim.
tv no tak to se nedá, ale furt mi přijde Jelinek lepší než zelená.
continuity mě ty hospodské slivovice vždycky "natahly", to už mi opravdu přijde lepší zelená, to je jen taková stavicka. Tak máme jiné chute, že jo. ![]()
Aranel No pro nás to byla taková vzpomínková....v tom baru, kde jsme si ji teď dali jsme jich kdysi měli 13
(zvracela jsem asi dva dny...).
tv Já pila zelenou zamlada a pak si ji dala asi před pěti lety někde na venkovském plesu, kde nic jiného pitelného nebylo a byla překvapená, že mi vlastně chutná! :-)
Zelenou jsem nikdy nepila, když už jsme v přiznání. Ani tequilu. Vlastně skoro žádný tvrdý alkohol. Slivovice mi nejde polknout, zvládnu asi jen Jägermeistera a Becherovku, ale i u těch si vždycky řeknu, že jsem si měla dát radši víno nebo pivo.
Slivovice mi chutná. Ale jen ta domácí. Pokud jsem v hospodě a na pivo je zima, piju Jagermeistera.
Garfie Já zelenou piju na Silvestra :-). Máme každoroční pěší výlet s přáteli do takové lesní - vodácké hospody. Sedíme tam od oběda, jíme bramboráky se škvarkama a hrajeme prší. Pijeme pivo a zelenou. Jednou jsme ji vyměnili za tatranský čaj a to bylo zlé :-). V pět nás vykopnou a zase jdeme pár kilometrů domu. Někdy tím pro nás Silvestr končí a někdy normálně vyrážíme dál :-).
999 To je hezký! :-) Pro mě je to takové "dětské" pití, když jsem byla dítě/puberťák, naši vždycky na chalupě vyráželi s partou do hospody, která stála na samotách v kopcích a pořádali "valašský trojboj" - pivo, víno, zelená a my mohli ucucávat :-)
Pinot Noir No hele....teď už to nedoženeš. Mám za to, že to jsou takové typické drinky postpuberťáků. Zelená je levná (a dobře se zvrací, ehm) a tequila s tím boucháním a lízanou solí, nebo jak jsme to pili...prostě klasické hříchy mládí. Teď by mě vůbec nenapadlo si něco z toho objednat.
Včera jsem si nevzala na práci na zahradě rukavice a dost jsem si pořezala ruce o trávu. Drobné, ale celkem rozšklebené ranky, všude... A dnes jsem těma rukama krájela kilo a půl cibule na guláš ![]()
Pinot Noir dost na to pomaha cicaplast krem od la roche posay
baltik Pinot Noir nebo bambucky maslo.
Na youtube uz jsou unboxingy adventnich kalendaru!
Garfie Ja som to nikdy nepila, ale pamätám si, ako kamaráti hádzali poldecový pohár zelenej rovno do pohára s pivom. Volali to potápač. ![]()
baltik Ja som sa dnes zapísala na waitlist na Cultbeauty kalendár :D A v Pepcu som už videla vianočné ozdoby
paktofonika U nás se tomu říká magické oko. Brr
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí