paktofonika Tomu se u nás říká Magické oko...:-)
Edit: Sweet Potato
Nikdy jsem to neochutnala!!
paktofonika Tomu se u nás říká Magické oko...:-)
Edit: Sweet Potato
Nikdy jsem to neochutnala!!
Aranel Moje posledni teguila byla s jednim znamym, bylo to cely blby. Druhy den jsem jela pracovat ke strejdovi, kdyz me nasi videli, rekli at si vezmu do kapsy sacek a ze jedu proste, na miste mi rekli, ze jsou tam deti, tak at se drzim...tak jsem to drzela! Zpatky jsme jeli kolem domu toho znamyho, kterej je uplne obrovskej a ma i vytah, coz nasi nejak komentovali a sambo na me napraskal ,,no jo, s nim vcera Karja chlastala a von ji to nechal zaplatit,,. Na coz rekli, ze jsem uz uplne blba a to byla a je pravda.
zelený jsem se hodně dlouho bránila, ale ono to zas tak hrozny, jako to vypadá napohled, není a má to docela málo alkoholu
ja mám nejhorší zážitek s absintem, a to už asi v životě opakovat nebudu, a to byl jen jeden (maximálně dva)
Potrefenáhusa Ja s metaxou, od te doby jsem ji nepozrela.
Zelena se za nas nepila, jsem generace peach vodka
a jako lepsi piti jsme pili tequila, ten ritual s lizanim soli a citronem nas hrozne bavil![]()
Taky jsem tábor zelená už ano. Jak je to slabý, pije se to líp než pálenky. A ráno v ložnici lesní vůně.
Lamicka JJo, ten hrozný rituál, to je na sežrání vnitřností!
Ja nemůžu ani cítit slivovici, i z těch nejlepších, nejjemnejsich se mi zvedá žaludek. Obejdu se i bez absintu a metaxy ;)
Lamicka taky jsem generace peach vodka :D a pak byly také módní ty Berentzeny, pamatuji si jablečný a melounový :D
a tequilu jsem měla ráda a ještě raději tu zlatou se skořicí a pomerančem
Nebyl absint nejak zakazanej? To je strasnej dryjak. Jednou jsem to nekde vicemene omylem ochutnala a uz nikdy, stacilo. Tequilu radsi v margarite nez samotnou.
Kokoska V některých zemích zakázaný je.
Taky jsem historicky tým broskvová. Ústní vodu ani omylem.
dynda Potrefenáhusa kdyz se pijou panaky, tak jedine zelena! Nema to takovy procenta a chutna jako mentolova zvejka:D
Kokoska Potrefenáhusa a pily jste ten absinth zredeny vodou pres kosticku cukru? Takto pripraveny je vyborny (a jemny). Jeden panak je fakt delikatesa.
jinx no prave ze asi nebyl uplne dobre naredeny, fakt omyl. A nejak nemam touhy to zkouset znovu.
Kokoska Pokud prve nesedl, tak tomu naprosto rozumim. Reputaci uz mu asi nic nenapravi:) Ale muze to byt fakt dobre piti.
Já jsem starší, takže pivo, vodka, fernet, becherovka. Rum a zelenou ne. Vodka s džusem, rum s colou (nebo s červeným vínem), ale mě ty míchané věci moc nechutnají. Jo, tonik s bílým vínem, toho jsem jednu dobu vypila dost.
Kokoska kdysi jsem touzila absint ochutnat, panak skoncil v kvetinaci
taky jsem netusila ze se ma redit
Tulipe no jasne, na jablko a meloun jsem uplne zapomnela ![]()
Mirka jsem ještě o dost starší, takže takový vesnický plesy - zelená, červená(griotka), myslivec. Uá, fujky! A pak nastal čas hopsinek(koskenkorva peach), strašný tlamolepy#
Mirka jsem ještě o dost starší, takže takový vesnický plesy - zelená, červená(griotka), myslivec. Uá, fujky! A pak nastal čas hopsinek(koskenkorva peach), strašný tlamolepy!
Vilemina myslivec, uaaa:-))
ja jsem rocnik "mixela", to bylo tez vyzivny
viktorka_od splavu no, myslivec=fridex
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.