Fakirka tak asi je to i podle destinace. Na tý Krétě je to taky levný, jak píšu, taky chodím do taveren, kam místní a dávám si ty jejich jídla, ne nějaký nachytávky na turisty. A řecký rajčata, takový ty velký, rozpuklý, na pohled nic moc, ale chuť vynikající, domácí feta, olivy, to je taková lahůdka. Takže já si nestěžuju, mám Řecko ráda, i řeky, když si někoho oblíbí, tak jsem dostávala furt víno zadarmo.
Ale třeba na Lefkadě bylo draho. Večeře pro tři, tak 60 euro a to už bylo myslím v roce 2008. Je ten poloostrov krásnej, ale tam už nepojedu.
A v tom Chorvatsku to dělám stejně, tam jezdím už léta na stejný místo, trochu jako na chatu
tam to má hlavní účel jen odpočinek, dostat se do kondice, dobře spát, plavat, chodit, dělat si co chci a kdy chci, tam už jsem všechno viděla, takže si tam hlavně léčím nervy, inhaluju mořský vzduch a hodně plavu. Mám to jako lázně. A na to jídlo taky zajdu kousek od plážové promenády do vnitrozemí, kde mají totéž za půlku.
Ach jo, letos mi to moře tak chybí, vždycky mne nakoplo energií na několik měsíců, letos mi asi dojdou baterky už o vánocích.