viktorka_od splavu co je mixela?
Přiznání
To je strasny, ja jsem asi rocnik “alkoholik”, protoze se me z jmenovaneho nejak dotklo snad vsechno
, vcetne Mixely!
Ounz Namichana vodka s dzusem, uz se to tak prodavalo v lahvi.
A tady jsem nasla seznam vsech slavnych devadesatkovych drinku, znam je vsechny, jen tequilu “bum bum” jsme pili s tonikem. :-)
Garfie aha, díky, tak to neznám (ale to nic neznamená, já měla krátkej řetěz :) )
Garfie a kde je modrá laguna?
continuity Wut?
continuity a malibu se smetankou do kafe!?
Ounz onata hruznost mela celkem kratky zivot, jestli jsi jen o chlup nladsi uzs to nestihla:-)
viktorka_od splavu aha :)
Ounz ona to samozrejme nebyla ani vodka, ani dzus, jen nejaky denaturak naredeny predchudcem "Tangu". stalo to par korun. ja se vlastne divim ze z nas aspon nekteri dozili dospelosti ve zdravi, kdyz nad tim tak premyslim je tu alkoholiku jeste malo..
Vilemina už jsem se bala, ze griotka bude nevzpomenuta
. To bylo moje zabavove nedospělé pití. Teď už jen na vánočních trzích do punče.
viktorka_od splavu Tak malibu byla jiná cenová.
Aeordynamiku jelena prověří jen zelená! (tak nějak ta reklama byla) Já postupně přešla z rumu na zelenou, teď už tvrdý nepiju skoro vůbec.
Ja ted zmenim tema, ale priznavam, ze jsem uplne paf ze sve sousedky. Je to zenska, kterou potkate na zahrade v monterkach s motorovkou rezajici klady, zaroven pak ji potkate v obchode upravenou, stihlou, hezky oblecenou, s dlouhymi upravenymi vlasy...no a ted me dostala, videla jsem ji jet s kombajnem. Nechapu:-D.
viktorka_od splavu Malibu do kafe
. A to jsem kafe začla systematicky pít až ve 40.
Karja kdysi ještě v mé první práci jsme se prestehovali do jiného baráku a tam se ještě dostavovalo a v bagru seděla ženská. To by ještě nic extra neznamenalo, i když kolegové ji chodili okukovat, ale ona to prý byla z té firmy účetní!
Poprve jsem spala v autě. A musím přiznat, že lůžková úprava našeho "autobusu" (sedmimístný osobak) je kupodivu spatelna. Přípoustim, že nějaký cyklovikend bych mohla zvládnout bez penzionu.
Karja moje švagrová se svými 45 kg a vlasy po zadek by!a s bruskou a vrtačkou taky neuveritelna...
Karja taky bych byla paf, tajně si přeju být taková baba. Ale neřídím ani auto, natož kombajn ![]()
Karja ja mela takovou svagrovou, neuveritelne schopna a sikovna zenska, 50 kg, nadherna s hustou blond hrivou .. a taky strasna semetrika k nevydrzeni![]()
Moje macecha má dvě děti, tři práce, které po porodu mladšího přerušila přísahám ani ne na týden, každý den dojizdi do práce a do školy 20 km v nějakou nekrestanskou hodinu ... k tomu tři kozy, 12 slepic, 2 psy, 4 kočky, vinnou revu, brambory, jahody a nepočítaně další zeleniny ... k tomu chlapa, co sice maká na domě, ale s domácností a detma pomáhá úplně mikroskopicky ... Alespoň nemá ty dlouhé vlasy, ale jinak mě s tím někdy taky dost sere ![]()
MP Meri To jsou nějaký kouzla, vůbec na tohle téma nemluvte, já trpím nespavostí a dnes v noci jsem k ní měla nějaký záchvat deprese z vlastní neschopnosti!! ![]()
viktorka_od splavu ale aspoň jsem si teda vcelku jistá, že nejsem semetrika k nevydržení!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí