probíralo se to tady, tak dám odkaz sem - pro fanoušky Starwars zítra v 7 ráno začíná akce na trička a další nezbytnosti. Tak snad se odkaz bude někomu hodit
Přiznání
zimnivecer První vánoční dárky, děkuji :)
Ivan Bartoš: jsem připraven být premiérem. Čtu jen titulek, ale přiznávám, že se mi Bartoš jako chlap moc líbí
To by bylo jiné pokoukaní, než nyní ![]()
nonemy Jo tak ten má za vizuál bez diskuze 100 bodů.
![]()
nonemy a je dost podobnej mymu starsimu synovi :)
moora Ale ten doufám nechce řídit stát
Ne, dělám si legraci. Bartoš se mi taky líbí - i názorově. Jen muž mu říká "vítač"![]()
nonemy Ještě žes to napsala, konečně to můžu taky vyventilovat - líbí se mi moc, takovej ten typ chytrýho přirozeně sympatickýho kluka.
Mě se taky líbí, ale někomu tu posledně vadilo, že je malej ![]()
Ignis myslím, že tak ve 20 by se mi zdál atraktivní.. ale co jsem viděla naživo, tak je malej a muší váha
Ignis Já jsem ho viděla naživo a je fakt miniaturní. A hodně drobný celkově... Ale taky se mi líbí jinak.![]()
moora fakt, ty mas tak pěkného syna? Tak to ho pozdravuj ![]()
Ať je si třeba trpaslík ( i když jsem ho taky potkala naživo a žádnej extrem si nepamatuji), ale hlavně rozumí IT a ma celkem rozumne nazory. Řekla bych, že by konečně hnul s digitalizaci státní správy a taky možná i podpoři tu průmyslovou revoluci, která tady ne a ne nastat.
Mě se teda Bartoš jako muž taky nijak zvlášť nelíbí. Výška by nevadila, ale je takový rachitický. Ale samozřejmě ve všech oblastech by byl mnohem lepší než Babiš, to zase jo.
já na ty "fetka" typy moc nejsem, ale víc mi vadí ty levičácké názory.
viktorka_od splavu Bartoše jsem vždycky uznávala, dobrý filozof, argumentačně velice zdatný, ale... tímto se hlásím k tobě do klubu.
btw. na naší lokální úrovni ve městě jsou Piráti teda dost tragédi...amatéři bez politických zkušeností, které jim citelně chybí a pak se nechají převálcovat lokálníma matadorama. Což neznamená, že jim nedávám šanci, ale naivita do politiky patří pouze v symbolickém množství
Korsičanka Neboj,to on by asi pred volbami prehodnotil, aby jako takovej vitac nepusobil a neprisel o potencialni volice.
Ten titulek me dneska taky potesil. Uplne jsem si to predstavila, plus nekoho normalniho na Hrade a jako jsem si rikala, to by bylo najednou u nas krasne;-)
artemisia no, mně přijde že tady jde zejména o naivitu voličů, kteří vždycky naskočí na nějaké takové "idealisty" namátkou vzpomenu vítka bártů, anonisty, u nás ti tragici z žít brno..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí