Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline brrr
12369 příspěvků moje polička 27. října 2020 15:13

A já teda ještě přiznávám, že kluci jak si na tom hřbitově občas v rámci procházky "hráli", tak párkrát vyměnili výzdobu na hrobech a já si pak nebyla jista, jestli jsem to vrátila zpátky. To jen poznámka k tomu, jak se na hřbitovech krade (viz korona vlákno).

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 27. října 2020 15:14

dorka Upřímnou soustrast. To, že tě to "sejme" je pochopitelné a vlastně v pořádku. Při takové ztrátě jsou emoce potřeba. 

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 27. října 2020 15:20

brrr a u vas se detem nehrozi, ze kdyz vezmou neco z hrobecku, tak ten mrtvy vytahne ruku z hrobu, chnapne je a vtahne pod zem?

49375 příspěvků moje polička 27. října 2020 15:24

MP Meri a dedu si nepamatujes? ze bys za nim zajela to tam omrknout a povedet mu, ze bude mit brzy spolecnost babicky:-) jako povinny to neni, ale jaks tuhle psala ze s tim mas problem tak treba by to mohlo nejak pomoct. minimalne bych se zeptala toho kdo to u vas v rodine zarizuje plus mozna nabidla jestli chce pomoct? 

Offline brrr
12369 příspěvků moje polička 27. října 2020 15:44

viktorka_od splavu V té době by z představy něčeho takového byli asi nadšeni. Jasně, že to měli zakázané, na druhou stranu to zkusili udělat jednou nebo dvakrát a nebylo to, že by totálně vyměnili celou výzdobu. Napsala jsem to lehce nadneseně. Ale v tu dobu mě překvapilo, jak se jim na hřbitově líbilo (víc než tři jim nebyly).

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 27. října 2020 15:47

dorka Já se právě taky bojím, jestli by mě to ještě víc nesejmulo, no Já mám problém, že jsem přesvědčená, že se babičce stala velká křivda a mám výčitky, že jsem tomu nějak nezabránila, jde tam o rodinné vztahy a já jsem takový emocionální Sheldon ... Ale teď si říkám, že jsem se měla víc snažit a nemůžu se úplně smířit s tím, že teď už je to prostě "jedno".  

viktorka_od splavu Dědu pamatuju lehce ... zkusím vyzjistit nějaké detaily a třeba přespříští tejden ... abych se pneřipojovala k těm davům

Offline dorka
120 příspěvků moje polička 27. října 2020 15:50

Sweet Potato 

Děkuji, jj, asi je to normální a v pořádku, jako nestane se tam ze mě nějaká plačka, ale prostě to tam začne úplně fyzicky bolet

49375 příspěvků moje polička 27. října 2020 15:55

brrr jasne, to nemela byt kritika, ja prave kokem dvou tri let s prababickou chodila casto a tohle mi utkvelo hodne - nebojim se a hrbitovy mam rada, ale neslapla bych ani nesahla na hrob zanic

Offline dorka
120 příspěvků moje polička 27. října 2020 16:23

MP Meri 

Zkus se tím netrápit, i když se přiznám, že podobné pocity mívám taky, asi u lidí, které máme hodně rády, si budeme pořád říkat, že jsme pro ně neudělaly tolik, co jsme mohly

Offline rysamona
1111 příspěvků moje polička 27. října 2020 16:43

MP Meri mě umřel tatínek v únoru. Taky jsem se s tím ještě nesrovnala. Je na hřbitově s babi od mamky, je tam i praděda, prababi, babi bratr a já když tam jdu si s nimi vždycky povídám. Ze začátku mi to přišlo divný, ale teď už úplně přirozený. Musím tam být tedy sama, Pobrečím si, ale mám prostě pocit že na to čekají.... Mám pocit jako bych jim byla blíž nebo tak něco. Prostě magor ???? 

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 27. října 2020 16:54

rysamona Naopak. Přesně proto hroby jsou. Upřímnou soustrast.

49375 příspěvků moje polička 27. října 2020 17:02

rysamona pokud tam nechodis 2x denne tak je to uplne v poradku

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 27. října 2020 17:03

MP Meri ja mám obrovský problém ísť na cintorín spôsobený transgeneračnou PTSP. No pracujem na tom intenzívne, teda ani tak nie kvôli cintorínom, to je len taký by-product.

Alo napríklad vo štvrtok som sa úplne položila, keď som zistila, že kvôli lockdownu tam nikto okrem mňa nebude môcť ísť a teda aby bolo o hrob postarané, musela by som to ísť spraviť ja. Nuž nespravila, klepala som sa doma na liekoch.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 27. října 2020 17:09
Reakce na dorka:

Sweet Potato 

Děkuji, jj, asi je to normální a v pořádku, jako nestane se tam ze mě nějaká plačka, ale prostě to tam začne úplně fyzicky bolet

​uprimnou soustrast a muj muz to ma taky kdyz jdeme na hrbitov a tam jeho mladsi bratr.

Offline dorka
120 příspěvků moje polička 27. října 2020 17:16

Zarinya 

To je mi moc líto a děkuji 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 27. října 2020 17:23

slniecko

rysamona MP Meri dorka Upřímnou soustrast. 

Offline rysamona
1111 příspěvků moje polička 27. října 2020 17:52

Děkuji všem. 

@viktorka tak daleko jsem naštěstí  nedošla ????

Offline dorka
120 příspěvků moje polička 27. října 2020 17:54

Aranel děkuji 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 27. října 2020 18:14

Ja se z vas picnu, uz jsem si rikala, ze nepolezu do vlakna Korona, ted tady zas hroby. Mame vubec jeste nejaka pozitivni vlakna? Detsky vlakno nepocitam, to je rozporuplny!:-D

49375 příspěvků moje polička 27. října 2020 18:20

Karja vtipy! i kdyz...;-)