Karja Idealistko
Ale bylo by to krásné...
Přiznání
viktorka_od splavu Jaké levičácké názory, prosím? Ptám se proto, že Piráty za levičáky označuje i můj šéf, a já si nic vysloveně levičáckého v souvislosti s Piráty, notabene přímo s Bartošem, nevybavuju.
Isca to asi hlavně proto, že překonat ty levičáky co už jsou u moci je výzva:-) jinak tak nějak obecně nerespektování soukromého vlastnictví, na tom si postavili značku, ne? osobně vycházím hodně z jejich shody s enviromentalistickými názory, které jsou mi extrémně proti srsti. navíc jsou součástí mezinárodního hnutí, který mi nevyhnutelně připomíná kominternu:-/
viktorka_od splavu Nerespektování soukromého vlastnictví? Myslíš tím snahy o transparentnost, nebo něco jiného?
Isca odmítání autorského práva (neříkám že nemám nějaký to máslo na hlavě, ale slušný člověk se tím nechlubí natož aby si z toho udělal copyright)
Podle mě mají Piráti moc málo levičácké názory. Druhá Kominterna by byla potřeba jak sůl.
dzizisketa
souhlas!
Isca pak meli jeste nejaky ty napady s vyssi dani na druhy byt/dat k dispozici druhy byt ve vlastnictvi, ne?
baltik Jo, to máš pravdu, to si letmo vybavuju.
viktorka_od splavu artemisia "Fetka"? Jakože má dredy, což znamená, že si určitě někde v koutku píchá marihuanu? Uffff.
Aranel sis, neblbni. proste ma takovy ten vzhled co tu nektere popisovaly ze u muzu preferuji:-) me to nepritahuje. proti trave ovsem nic nemam;-))
Ja to takto podrobne nesledujem, pochopiteľne...ale zaujíma ma to.....čo majú Piráti presne proti autorským právam?
Aranel fetka look mně nepřekáží vůbec,bože je to přece jeho statement a sluší mu... překáží ta levicovost (já tu ideologii z podstaty své rodinné zkušenosti neumím překousnout) a už mlčím o politice...
artemisia když na něj koukám jako na politika, tak mi fetka look taky nepřekáží, když jako na chlapa, překáží mi hodně.
Snědla jsem tolik čokoládiček s mentolovým krémem, že jsem chvíli myslela že jsem covid pozitivní, protože jsem ztratila chuť.
dzizisketa ja sim nieco podobne zjedla predvcerom amyslela som ze mam zlcnikovy zachvat ![]()
mam dojem ze si ich uz nedam
dzizisketa Janulik03 Jejda a já na ně teď dostala chuť!
Evaeva mně by akorát při tom zjevu vadilo, že je malý
slniecko já do té problematiky nevidím, ale paradoxně je to jedna z položek, která mně v jejich programu nepřekáží - mám to jen z vystoupení Bartoše, ale vysvětluje, že když si koupíš prázdou flashku, CD, SD kartu, prostě jakýkoli prázdný nosič, tak v té ceně je obsažený poplatek ochranným svazům autorským, také ty autorské svazy trvají i na vybírání poplatků za autory, kteří ale nechtějí být zastupováni atd. Když vznikne nějaké dílo jako součást státní instituce, tak by mělo být povinně volně zveřejněváno. Nekomerční akce, kde se např. má zpívat, musí být nahlášené kolektivním správcům i s plánovaným repertoárem dopředu. Můžu mít ale nějaké zastarelé info a vycházím jenom z jednoho rozhovoru s I.B. před nějakým časem. Jinak samozřejmě tam bude i svoboda na celém netu,problematika citací, zdrojování v odborných pracech atd. a k tomu se nechci vyjadřovat bo o tom nic nevím
Ale jinak mně ten pirátský plán celý založený na sdílené ekonomice neoslovuje
Garfie jen si dej ![]()
artemisia aha, ďakujem!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí