Já taky bez rozinek, ale s vlašskými ořechy.
Přiznání
dynda jo, ořechy jo, mleté ovšem. O zlomený zub nestojím.
Pinot Noir celý dětství jsem je vydlabávala z vánočky ![]()
jedine bez rozinek.:-)
přesně takhle musím strudl dělat u nas, jeden s rozinkama, jeden bez a já ráda i tý ořechy... takže většinou to skončí tak,že do jedné nohavice nedám ani rozinky ani cukr natož skorici a do té druhe zapomenu dát ty ořechy... nebo něco jiného.. prostě buď vsechno nebo nic![]()
AprilTwelve no jo, skořice, tu každopádně!
Já pravidelně zapomínala na cukr se skořicí, dokud jsem to nezačala míchat rovnou do těch nakrájených jablek ![]()
Tak skořici rozhodně ano, bez té si štrůdl neumím představit. Ale ořechy ne, ty nemusím. ![]()
Jablka. Skořice. Ořechy, pokud jsou. Tečka.
Teda já mám ráda ořechy, i ořechovou náplň v buchtách a závinech, ale míchat to do jablek? ![]()
A ja ted delala strudl z hrusek, v jedne nohavici byla i hromada vlasaku a skorice, a cukr jsem musela tady hodne hledat, jak nesladime tak to byla docela prekerka:D
Pinot Noir jedině, opražený, dolu místo strouhanky
rasaNori hrušky jsou hrozně sladký, to už bych nesladila
obvykle dělám jednu nohavici jen s jabkama, druhou s ořechama a třetí ořechy+hrozinky jak to má správně být - no a ti odmítači mi tu "moji" jako první sežerou a já abych to pak jedla planý![]()
dynda jo, ořechy jo, mleté ovšem. O zlomený zub nestojím.
stačí vybrat skořápky![]()
tina jasný, za všechno můžu ![]()
Dalia ořechy, hrozinky, skořice - prostě vše :-)
jinak moje mamka pekla vánočku vždy s hrozinkama, protože všichni jsme to tak měli rádi, a ona sama pak ty hrozinky vyndavala na talířek :-)
Teda já mám ráda ořechy, i ořechovou náplň v buchtách a závinech, ale míchat to do jablek?
Nebo ořechovou bábovku. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí