jinx já nijak nerozporuju jejich nutriční (ne)hodnotu, ale udivují mě ty maskovací manévry - jako že se stydím před pokladní za nákup?
Přiznání
Bidu na vas! Ja sezeru vsechno sladky co vidim. Ale spis takove klasicke susenky nez treba cokoladu. Ale jim toho fakt hodne. Muj snovej jidelnicek je kafe a susenky celej den:-D. No mozna obed bych do toho jeste vlozila.
SunEclipse No, tak to se mi dost casto stava:-D Ne ja jak rada varim, tak mivam strasne moc zeleniny. Takze je to takova zeleninova zona a pak to prijde....Zona cukru!!!
Karja Taková Esíčka třeba!![]()
Sweet Potato Tak ty mam doma, ty byly v Lidlu v akci!!! A mam toho Tofika taky:-D
711990 a ja tvrdim, ze to pecu pro deti, aby mely odpoledne co ke svacine :)
Lamicka ja taky ty palacinky ke snidani delam jen kvuli Tondovi!
A já si to někdy musím šikovně zašít v lednici, aby na mě zbylo
Minule štrůdl z půl kila těsta - měla jsem dva kousky, druhý jsem si musela už vyloženě vybojovat, ty tři kobylky mi málem nic nenechaly.
Já teď kvůli muži udělala tiramisu ![]()
A to mám běžeckou pauzu, tak si ani nemůžu říct, to vyběháš!
jinx já nijak nerozporuju jejich nutriční (ne)hodnotu, ale udivují mě ty maskovací manévry - jako že se stydím před pokladní za nákup?
jo, tak to nevim, ja bych to nedelala :)
711990 Tak ted mam lepsi pocit z toho, ze ja teda cokoli pect lina jsem.
Ale co cas od casu musim, pac deti to zboznujou, jsou vanocni pernicky. Minimalne jednou za mesic.![]()
Luna jednou mesicne, jestli ty je nesidis!!!![]()
711990 No krome pernicku se samozrejme denne dozaduji jinych sladkosti. Jak si uvarim kafe, uz zebraji.![]()
Luna my taky pořád pečeme perníčky. Ale nejhorší je, že oni je chtějí nazdobené! Dřív mě to zdobení bavilo a teď ho začínám nenávidět ![]()
Pinot Noir No tak to nezávidím. Naši to vdechnou ještě ten den, na zdobení není čas. A když toho bylo víc, tak syn to vždycky nosil v krabičce do školy a rozdával kamarádům.
Prý míval velký úspěch.
Lamicka 711990 Pinot Noir
A já si to někdy musím šikovně zašít v lednici, aby na mě zbylo
Minule štrůdl z půl kila těsta - měla jsem dva kousky, druhý jsem si musela už vyloženě vybojovat, ty tři kobylky mi málem nic nenechaly.
Štrůdl u nás všichni milujeme. Akorát jsou vždy dohady, jestli s rozinkami nebo bez nich. Já mám rozinky ráda, syn ne. Někdy to řeším tak, že udělám jednu nohavici bez nich a jednu s nimi. Jinak peču bez nich.
V podstatě za den jsem snědla ten pekáč perníku, co na něj byl odkaz v jídelním vlákně. Máš mě na svědomí Ounz ![]()
Dalia jsem tým bez hrozinek
Dalia hrozinky! A hodně! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí