Ja to mám tiež presne tak, nemôžem nič sladké kupovať, lebo to zozeriem. Pravidelne vo mne mizli synove lentilky, bonboniéry, ktoré som dakomu kúpila a nedožili sa odovzdania..
Přiznání
Kokoska No já právě ani nemám běžně chuť na sladký, ale po 8 dnech home office to na mě nějak dolehlo... myslela jsem si, že jednu nechám muži, tak nic (stejně drží dietu
)
Magráta ja sladky miluju a kdyz si 3 dny nic nedam, jsem pak schopna upect plech buchet a sezrat to ze 3/4 sama. Normalni zavislak. Takhle na podzim je to vzdycky nejhorsi.
Jednotka čokolády je tabulka, nikoliv čtvereček ![]()
SunEclipse Magráta Na margotkách konkrétně je blbý, že je to už dneska palmovej olej s cukrem, ale jinak to naprosto chápu, na vzdorování covidu člověk potřebuje síly!
Tulipe ja to mám takisto. Čokoládu, ale aj keksy mám otvorené niekedy aj mesiac a po troche ich jem. Balíček polomáčaných keksov mám na dva-tri razy.
Kokoska no a preto nepeciem! Lebo takto to vždy dopadne aj u nás.
Mrakoplas taky moc nepecu, vzdycky tu neco mame v zasobe
A kdyz si reknem, ze nic kupovat nebudem, vzdycky to jeden z nas nevydrzi. Fakt jsme ztraceny.
Hm, já dnes vyhodila kus závinu. Ale zas bonbóny nebo sušenky u nas mizi neznámo kam. U nás je jedno dítě na bonbony a všichni na ty suché sušenky, esíčka, suché cukroví a tak. ![]()
Ja teda zavidim, ze vam oboci dorusta. Ja jsem si ho vytrhala nekdy v 16 do tech tenkych obloucku, jak se tenkrat nosilo, a uz mi tak zustalo
To jsem udělala taky a dopadla jsem stejně. Letos už mě přestalo bavit se malovat a tak jsem si ho nechala vytetovat. Super je, že ráno vstanu a jdu
.
Kokoska SunEclipse mám kolegyni, která má plný šuplík čokolády a je schopná si jen tu a tam uzobnout. Já bych to měla snědený během týdne
proto taky raději nic nekupuji
ja ted nekdy v ramci nejakych covidovych manevru sedim v kancelari u kolegy a on mi tam schvalne nechava cokolady a ruzne sladkosti a ja to taky nejim, tak se mu to tam hromadi, dokud to nesezere sam :)
To mi připomnělo, že jsem dělala v kanceláři, kde furt někdo chodil s čokoládou, furt se nabízelo. No šílené. Mám pocit, že jsem osm měsíci nedělala nic jiného než odmítala nějakou plněnou milku a stejně jsem tam nabrala asi tři kg, které jsem pak pracně hubla ( i když to bylo spíš stresem).
Kokoska kupované sušenky, oplatky ani jiné sladkosti nepotřebuju, většina se mi zdá přímo hnusná, ale jakmile upeču bábovku, sežrala bych ji nejradši celou
.
Pinot Noir njn. Potrebovala bych si to nejak prerovnat v hlave, ze je to fuj. Zajimavy je, ze kdyz courame nekde po svete, vubec mi to nechybi, jen doma me honi mlsna.
Pinot Noir a nejhorsi je, ze vubec nejsem lina si to upect!
Kokoska no tak na cestach ty sušenky ochutnávám, pokud je tam mají. Jsem beznadějný případ.
continuity tak treba neco ke kafi nebo neco typickeho pro to misto, to taky. Ale v daleko mensim mnozstvi a ne tak casto jako doma. Asi bych mela jet kolem sveta, abych se to odnaucila.
711990 no právě!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí