paktofonika To se máš :-). Ale ani u mě už to není, co to bývalo, v mládí jsem ho měla jak Brežněv :-).
Přiznání
999 no hej, s obočím síce práce nemám, ale na hlave mám 4 vlasy, za to ty...no proste radšej by som riešila prebytok než nedostatok.
paktofonika Ještě bych ti mohla napsat, jak strašně chlupatý jsem měla nohy...:-)).
paktofonika A pak jsou tu ty, co mají obé. I Brežněvy i tři chlupy na hlavě![]()
A pozom su tie co si ziadne vyrastene obocie v zrkadle nevsimnu. A potom saniekde uvidia pozornejsie a dostanu sok ![]()
999 s tou padkou mi to robila kozmeticka, doma som to neskusala
ze by? Potom si ho pripadne dokreslim ak sa netrafim ![]()
Já si trham obočí pinzetou a hrozně mě to baví. ![]()
Jeste ze jsme v priznani, ale oboci mam naposled vytrhany tak 6 let dozadu![]()
Ja teda zavidim, ze vam oboci dorusta. Ja jsem si ho vytrhala nekdy v 16 do tech tenkych obloucku, jak se tenkrat nosilo, a uz mi tak zustalo ![]()
Sweet Potato potľapkávam ![]()
Potom sú také, čo majú krásne husté vlasy a Brežněv nikde, viď. 711990 ![]()
Kokoska
. Jen by se ti smajlici neměli usmívat.
paktofonika no
to je zrovna pravda! I na nohach mi rostou chlupy jen v takovym 5cm pruhu kolem kotniku. Jsem stastna to zena!
Já se přiznám, že jsem sežrala (jinak to nejde říct) dvě margotky, pro které jsem si speciálně došla do obchodu... k tomu jsem přidala pistaciovy nanukáč a 2 bílé jogurty, aby to nevypadalo blbě ![]()
Magráta co je na 2 margotkách blbýho? ![]()
SunEclipse já nevím, běžně to nejim a přišlo mi to moc no ![]()
711990 to si! ![]()
Magráta ja jsem predevcirem koupila krabicku "belgickych" pralinek, takova ta dvoupatrova z Lidlu. Ze si s muzem dame obcas ke kafi. Uz jsem ji sezrala skoro celou, mel chudak asi 3 bonbony. Proc ja to kupuju? Susenky zrovna tak. To se mi vzdycky zatmi, rikam si tu mantru "obcas ke kafi", a takhle to pak dopadne.
Kokoska jo přesně, je mnohem jednodušší nekoupit než nesežrat ![]()
edit: šla jsem pro mandarinky, a právě dožírám tyčinku kaštanů, co se mi nějak octla v košíku ![]()
![]()
Kokoska SunEclipse mám kolegyni, která má plný šuplík čokolády a je schopná si jen tu a tam uzobnout. Já bych to měla snědený během týdne
proto taky raději nic nekupuji
Tulipe
železná lady!
Tulipe Přiznávám, že se mi v šuplíku válí čokoláda už čtvrt roku a taky nic. Ovšem předevčírem tam byl balíček sýrových sušenek a nějak vysublimoval neboco...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí