Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 21:24

Ja som nikdy nevidela HIMYM, Hry o tróny, Sex v meste, z Bing Bang Theory som videla teraz pár dielov. Nemám rada sitcomy, nie je to nič pre mňa. Zo seriálov mám rada Panstvo Donwton, videla som ho viackrát a potom detektívne/kriminálne. Gilmorky som pred x rokmi pozerala rada.

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 21:26

Garfie už čtu anotace, zkusím. Ale já nesnáším ty stand-up komiky, hrozne mě to nebaví, tak se trochu bojím, že to nedocenim

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 21:37
Reakce na Ounz:

Lama_z_Lana tak ale Přátelům dost v otravnosti konkuruje i himym  

​Jezis ano! Presne! Ja na serialu koukam, nektere jsou super, ale pratele a himym je fakt bolest....

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 21:40

ionicera To je v originale homeland? Tak byly fajn tak prvni tri (?) rady, pak taky slabota, ale musim uznat, ze to celkem fajn zakoncili....

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 21:46

Jinak se přiznam, že sem docela mimo v těch seriálech, viděla sem samozřejmě Babylon berlin a pak fargo, to bylo oboje super, ale jinak nic a vlastne nevim na co mam moc koukat. Platim hbo go a už dlouho sem to nezapla. Docela by se mi šikl tip ns něco německýho, abych mohla potrénovat.. :)

Offline Garfie
28580 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 21:48

žluťásek  Aha, tak to úplně nevím....ale je to taková příjemná stylizačka a vztahy mimo podium jsou taky zajímavé, tak uvidíš, třeba ještě stand-up příjdeš na chuť! 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 21:57

nolita Jo, první tři řady byly hodně dobrý, byl tam Brody. Ale dá se koukat i na zbytek . :-)

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 22:03

A taky se mi líbí Koruna. Chtěla jsem něco, na co bych se mohla dívat s tchýní, když u nás byla na návštěvě,protože u každého násilí se zvedá a odchází, tak jsme zhlédly Korunu a chytla nás. 4. řadu počkám, až tam budou všechny díly, nesnáším to týdenní čekání. Jako teď na Jeho temné esence. 

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 22:41
Reakce na Ounz:

Lama_z_Lana tak ale Přátelům dost v otravnosti konkuruje i himym  

​to je tak nastejno

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 23:11

ionicera 4. Ráda tam není celá, hned od prvního dne, co jí nasadili..? Ne?

Ja už ji sjela a musím se přiznat, že mě ta 4.řada nějak nevzala. 

Online Zuzuli
3799 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 23:41

711990 gilmorky jsem zboznovala, na druhem stupni zakladky, dokonce jsme s kamaradkou ve ctvrtek nechodily na obed, abychom stihly autobus a zacatek serialu (a konec Walker Texas ranger ) ... No a ted jsem videla vsechny serie znovu, vetsinu teda v noci bez zvuku , a asi jsem mela zustat u vzpominek Prvni zdeseni bylo, ze jsem vlastne temer ve veku matky, Lorelai je v prvni serii o dva roky vic, nez me. Ze se v tom veku chova uplne na pest, chudak Emily, co se s ni snazi nejak vyjit. Rory je podivne unyla, postupem casu se chovaji obe jeste divneji, nevyzrale a hrozne zvani. A ty jejich vztahy jsou taky dost mimo. Jak mohly byt vzorem, to fakt nejak nechapu. Naopak jsem vic ocenila Taylora, Kirka, Sookie, Paris a Lane s pani Kim. Bylo hrozne zvlastni to videt po vic jak patnacti letech jinak, uz nejak nejsem cilovka a nebyt tech probdelych noci, tak rozhodne na posledni dve serie nekoukam. 

Online Zuzuli
3799 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 23:42

ionicera vsechny dily Koruny jsou venku. Netflix zverejnuje celou serii najednou. 

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 00:07

Zato Disney s Mandalorianem nás staromilsky nechává týden čekat

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 00:17

Zuzuli tohle je pravda, gilmorky teď nedavno běžely na nějakym tom nova2, prima love nebo co, když jsem to zjistila, hned jsem si jeden díl pustila a přišlo mi to nějaký blbý a nesnesitelný :) tak jsem to radši vypnula, abych si nekazila vzpomínky 

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 05:19

Já jsem driv na seriály čuměla furt, ale teď velký špatný, nestiham nic. Od konce června jsem neměla zapnutej ntb, kdy na ty matersky na to koukate? Já si u kojení a když u toho vytuhne maximálně dočtu vlákna tady, filmy v telce jsem viděla asi tak dva, a to ještě ne cely, protože jsem usnula před koncem a když dite spi přes den v jedny místnosti, tak mám pocit, ze ji to budí 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 06:51

brrrPetertaky jsem nevidela posledni. A predposledni sice ok, ale uz mi pomalu blazniva Carrie zacinala lezt krkem.

Potrefenáhusa bez zvuku na mobilu koukam

Online Zuzuli
3799 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 07:57

Potrefenáhusa netflix na mobilu bez zvuku, zatimco mi dite usina v naruci a nebo si dava nocni bdelou dvouhodinovku a ja se odmitam ucastnit jejich aktivit, tak ji jen poocku sleduju od serialu, kdyz spat se neda

Online Zuzuli
3799 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 07:58

žluťásek uz asi nejsme cilova vekova skupina

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 08:36

Potrefenáhusa Vecer, mívám nabitej program  Každej den si dávám skoro bez výjimky trochu internetů, jeden díl seriálu/film, jednu skleničku vina, trochu ručních prací a podle únavy 1-30 minut čtení

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 08:43

Potrefenáhusa na úkor spánku, co si budeme nalhávat.