Ja furt točím dookola Star trek, Hviezdnu bránu, Black books, IT Crowd, BBT a HYMIM. Keď začal sambo s GoT, tak som ticho trpela, to bola hrozna doba. Našťastie to bol len ojedinelý omyl, väčšinou ho baví to čo mňa.
Přiznání
Ounz No ale nektere veci treba funguji dosus, treba MASH ![]()
Ounz to jsem viděla asi jeden, dva díly a furt nechápu, proč byl ten blonďák prezentován jako obr svůdník ![]()
Lama_z_Lana no přesné
asi je ukecal no..
Ounz Ono to bude tim rocnikem, to urcite jo. Pratele jsou real 90s, Gilmorky 00s a ja uz se nechci vracet.
Jinak kdyz jsem byla dite, vsichni houfne sledovali Dallas s brnenskym dabingem a tehdejsi "Dzejar" aka Karel Jansky, bydlel kousek od nasi skoly a chudak kdyz potkaval ty houfy pubertaku, musel poslouchat takove to jako: Vole, Dzejar de dom. Tak co Bobby? Este Sue Ellen chlasta?![]()
711990 No vidíš a ty já nikdy neviděla!!! :-)
Garfie chyba:D ale ma to hosne spolecnyho, taky tam rychle mluvej:D
711990 Jakože zas budu muset někde stahovat titulky? ![]()
Luna ježiš ![]()
Ja mám ráda sex ve městě, ten tu nikdo nezmínil. A viděla jsem ho víckrát.
Tak Betty ja som to videla raz, celkom nedávno a prvé dve série ok, ale zvyšné boli divné.
A já mám ráda ještě Ve jménu vlasti. Taky spousta dílů. :-)
Jos MASH ![]()
711990 Tak já je zkusím, snad to už nebude moc retro, když to uvidím poprvé. ![]()
A co jsou ty nový gilmorky? Já je měla ráda.
Teď nekoukáme na nic, ale než se narodil syn a dokud byl mimino, koukali jsme hodně.
Moc se mi líbily seriály White collar, Endavour, Foylova válka a Forever, ale to už asi všichni znají. A pak Call the Midwife, zvlášť ty první řady.
Na gilmorky se s chutí ráda podívám i teď, když je někde zachytím. Přátelé a BBT u nás běží každý večer, přátele vyloženě miluju. Co jsem absolutně nepochopila je obliba HIMYM, to jsem zvládla možná do třetí řady. Všechny seriály sleduju nadabované, čtení titulků mě nebaví.
711990 Homeland
ale jedině s Brodym nebo ještě líp s Peterem, pak už to nějak nebylo ono. Poslední serii jsem asi ani neviděla.
A když jsme v přiznání,tak z HIMYM mám nejradši Barneyho (toho blonďáka).
Gilmorky ani Sex ve městě jsem nikdy pořádně neviděla.
žluťásek Já za to neručím, Gilmorky jsem neviděla, ale jinak je to The Marvelous Mrs. Maisel a podle mě je to výborný!
Evaeva S HIMYM to mám stejně, sjela jsem to, ale znovu se na to asi nikdy nepodívám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.