Potrefenáhusa U staršího jsem během nočního kojení přečetla skoro všechny díly Ice&fire, u mladšího jsem sjížděla právě Homeland.
Naopak, teď je to horší, dostanu je do postele kolem půl desáté a pak vytuhnu v druhé polovině dílu.
Potrefenáhusa U staršího jsem během nočního kojení přečetla skoro všechny díly Ice&fire, u mladšího jsem sjížděla právě Homeland.
Naopak, teď je to horší, dostanu je do postele kolem půl desáté a pak vytuhnu v druhé polovině dílu.
711990 Jo,mi Carie lezla na nervy čím dál víc. Peter nakonec přebil iBrodyho.
Potrefenáhusa My jsme vetsinu dne v obyvaci mistnosti, kde je kuchyn i televize. Takze kdykoli chovam dite nebo houpu v kosi, tak muzu neco sledovat. Dite je zvykle na hluk, protoze prakticky porad neco huci (mycka, vysavac, televize, i my jsme hlucni, hlavne dedecek ditete). Naopak je horsi delat neco jineho, prozoze ma radar na moji pritomnost.
Moje zavislost pred 15 lety na gymplu bylo Lost, snad cela trida jsme na tom ujizdeli. Nekteri nosili tricka s logem Dharma
. Ten konec byla slusna haluz, ale prvni rady byly fakt zjeveni a milovala jsem ty silene zvraty.
Jos Lost jsem taky milovala
, ale asi už bych na to znovu nekoukal. Není to dobrý. Včera jsem náhodou zjistila, že na ČT 2 dávají Setinu sekundy. Na základce jsem to zbozňovala, i tu úvodní melodií. Spolužačka mi ji musela pořád přehrávat naklklavíru.
A včera jsem nevydržela ani do konce dílů. Bylo to hrozný
PS. Nevím, co se děje, ale občas mi nejdou psát mezery mezi slovy. Pokud to neodentruju na další řádek.
Jos vysavač je tutovka, to ji poustim na dobrou noc nastridacku s myčkou z aplikace :-)
Fakirka to se mi stava kdyz dam za vetu smile a pak jeste chci psat.Ne vzdy,ale casto.
Fakirka Setinu sekundy si večer pouštěl můj muž, s tím že to v dětství byl jeho top film a na tehdejší poměry wow z hlediska možností lyžování. No chápu nostalgii, a ze v druhé polovině 80. let to muselo být přijímané jinak nez teď :) hudební motiv se mi líbil.
a strašně mě to natěšilo na hory, doufám, ze to tuhle sezónu půjde
přiznávám, že se mi dneska nějak zatměl mozek, a na začátku ulice K Barrandovu sem málem najela do protisměru ![]()
Došlo m to až na poslední chvíli, tak jsem se vrátila už se skokem přes obrubník ![]()
Zpětně vůbec nechápu, co jsem prováděla. Asi kombinace že v protisměru nic nejelo, na vozovce nebyly směrové šipky a já jela automaticky a myslela na blbosti ![]()
SunEclipse
ještě že jsi to nedotáhla
. Až mě zamrazilo. Ty nájezdy/sjezdy jsou někdy zrádné, nepřehledné, zvlášť, když se člověk soustředí na něco jiného. Mně se onehdá stalo, že při sjezdu z D5 směr letiště jsem měla výrazný pocit, že jedu v protisměru, protože nikde ani živáčka :-D. Naštěstí šlo jen o dojem, nikoli realitu. A jen pro úplnost, jezdím tam pravidelně, cca jednou týdně.
whiskas tenhle dojem jsem měla nedávno, byla jsem přesvědčena ze najizdim do protisměru tak jsem to na poslední chvíli vzala radši do vedlejšího pruhu. Jako místo kde to znam a jezdím furt. Trochu dost jsem si zajela než jsem se mohla otočit, no magor. ![]()
Potrefenáhusa Vecer, mívám nabitej program
Každej den si dávám skoro bez výjimky trochu internetů, jeden díl seriálu/film, jednu skleničku vina, trochu ručních prací a podle únavy 1-30 minut čtení
Tak mám to skoro stejně. Jen ruční práce měním za další díl nějakého seriálu.
711990 Jo,mi Carie lezla na nervy čím dál víc. Peter nakonec přebil iBrodyho.
Ani se mi na díly bez Brodyho nechtělo dívat, ale kamarádka mi to vymluvila. Peter je stejně skvělý.
Na Netflixu jsme teď narazili na švédský seriál The Bonus Family (Die Patchworkfamilie), je to přesně o tom, co název slibuje.
Hlavní hrdinka nás celé tři série nehorázně štve, ale nedokážem to přestat sledovat ;-) Je to trochu až guilty pleasure, protože některé akce těch lidí tam nás opravdu děsně drásají :D
A můj manžel, který má z předchozího vztahu syna ve střídavce (a náročnou ex, nově s novou rodinou), myslím hodně docenil, jak těžká je role nevlastního rodiče. Opravdu myslím, že i když byl vždycky zlatý, oceňující a chápavý, tak ten seriál mu trochu víc otevřel oči.
Nechce sa mi baliť darčeky.
letfenixa mně taky ne a přitom mě to vždycky bavilo a bylo to takové předvánoční zklidnění. Pustila jsem si k tomu nějakou hezkou hudbu nebo film a klidně jsem to dělala v noci, když děti konečně zalezly.
Kokoska presne takto som to vždy robila, a teraz sa mi vôbec nechce
letfenixa co budeme dělat??? ![]()
brrr do novýho roku?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.