Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline brrr
12366 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 08:52

Potrefenáhusa U staršího jsem během nočního kojení přečetla skoro všechny díly Ice&fire, u mladšího jsem sjížděla právě Homeland.

Naopak, teď je to horší, dostanu je do postele kolem půl desáté a pak vytuhnu v druhé polovině dílu.

Offline brrr
12366 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 08:55

711990 Jo,mi Carie lezla na nervy čím dál víc. Peter nakonec přebil iBrodyho.

Offline Jos
příspěvků moje polička 06. prosince 2020 10:30

Potrefenáhusa My jsme vetsinu dne v obyvaci mistnosti, kde je kuchyn i televize. Takze kdykoli chovam dite nebo houpu v kosi, tak muzu neco sledovat. Dite je zvykle na hluk, protoze prakticky porad neco huci (mycka, vysavac, televize, i my jsme hlucni, hlavne dedecek ditete). Naopak je horsi delat neco jineho, prozoze ma radar na moji pritomnost. 

Moje zavislost pred 15 lety na gymplu bylo Lost, snad cela trida jsme na tom ujizdeli. Nekteri nosili tricka s logem Dharma . Ten konec byla slusna haluz, ale prvni rady byly fakt zjeveni a milovala jsem ty silene zvraty.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 10:57

Jos Lost jsem taky milovala, ale asi už bych na to znovu nekoukal. Není to dobrý. Včera jsem náhodou zjistila, že na ČT 2 dávají Setinu sekundy. Na základce jsem to zbozňovala, i tu úvodní melodií. Spolužačka mi ji musela pořád přehrávat naklklavíru.

A včera jsem nevydržela ani do konce dílů. Bylo to hrozný

PS. Nevím, co se děje, ale občas mi nejdou psát mezery mezi slovy. Pokud to neodentruju na další řádek. 

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 11:03

Jos vysavač je tutovka, to ji poustim na dobrou noc nastridacku s myčkou z aplikace :-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 11:04

Fakirka to se mi stava kdyz dam za vetu smile a pak jeste chci psat.Ne vzdy,ale casto.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 11:16

Fakirka Setinu sekundy si večer pouštěl můj muž, s tím že to v dětství byl jeho top film a na tehdejší poměry wow z hlediska možností lyžování. No chápu nostalgii, a ze v druhé polovině 80. let to muselo být přijímané jinak nez teď :) hudební motiv se mi líbil.

a strašně mě to natěšilo na hory, doufám, ze to tuhle sezónu půjde 

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 15:12

přiznávám, že se mi dneska nějak zatměl mozek, a na začátku ulice K Barrandovu sem málem najela do protisměru

Došlo m to až na poslední chvíli, tak jsem se vrátila už se skokem přes obrubník

Zpětně vůbec nechápu, co jsem prováděla.  Asi kombinace že v protisměru nic nejelo, na vozovce nebyly směrové šipky a já jela automaticky a myslela na blbosti

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 15:47

SunEclipse ještě že jsi to nedotáhla . Až mě zamrazilo. Ty nájezdy/sjezdy jsou někdy zrádné, nepřehledné, zvlášť, když se člověk soustředí na něco jiného. Mně se onehdá stalo, že při sjezdu z D5 směr letiště jsem měla výrazný pocit, že jedu v protisměru, protože nikde ani živáčka :-D. Naštěstí šlo jen o dojem, nikoli realitu. A jen pro úplnost, jezdím tam pravidelně, cca jednou týdně.

Offline Kora
příspěvků moje polička 06. prosince 2020 15:58

whiskas tenhle dojem jsem měla nedávno,  byla jsem přesvědčena ze najizdim do protisměru tak jsem to na poslední chvíli vzala radši do vedlejšího pruhu. Jako místo kde to znam a jezdím furt. Trochu dost jsem si zajela než jsem se mohla otočit, no magor.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 18:50

Zuzuli Dadoo Děvčata díky. HBO nám to dávkuje, tak jsem myslela, že i netflix.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 18:52
Reakce na MP Meri:

Potrefenáhusa Vecer, mívám nabitej program  Každej den si dávám skoro bez výjimky trochu internetů, jeden díl seriálu/film, jednu skleničku vina, trochu ručních prací a podle únavy 1-30 minut čtení

​Tak mám to skoro stejně. Jen ruční práce měním za další díl nějakého seriálu. 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 18:53
Reakce na brrr:

711990 Jo,mi Carie lezla na nervy čím dál víc. Peter nakonec přebil iBrodyho.

​Ani se mi na díly bez Brodyho nechtělo dívat, ale kamarádka mi to vymluvila. Peter je stejně skvělý.

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 00:52

Na Netflixu jsme teď narazili na švédský seriál The Bonus Family (Die Patchworkfamilie), je to přesně o tom, co název slibuje.

Hlavní hrdinka nás celé tři série nehorázně štve, ale nedokážem to přestat sledovat ;-) Je to trochu až guilty pleasure, protože některé akce těch lidí tam nás opravdu děsně drásají :D

A můj manžel, který má z předchozího vztahu syna ve střídavce (a náročnou ex, nově s novou rodinou), myslím hodně docenil, jak těžká je role nevlastního rodiče. Opravdu myslím, že i když byl vždycky zlatý, oceňující a chápavý, tak ten seriál mu trochu víc otevřel oči.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 22:55

Nechce sa mi baliť darčeky.

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 23:04

letfenixa mně taky ne a přitom mě to vždycky bavilo a bylo to takové předvánoční zklidnění. Pustila jsem si k tomu nějakou hezkou hudbu nebo film a klidně jsem to dělala v noci, když děti konečně zalezly.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 23:12

Kokoska presne takto som to vždy robila, a teraz sa mi vôbec nechce

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 23:13

letfenixa co budeme dělat???

Offline brrr
12366 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 23:14

Kokoska letfenixa Odložte to

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 23:14

brrr do novýho roku?