MMně se ani nechtějí kupovat. Ano, stále nemám všechny, ba co víc, ještě ani nemám některé vymyšlené.
Přiznání
dzizisketa jsem s tebou
vymyšlené skoro, koupené částečně, balení nenávidím, Mrakoplas ovšem dárkové tašky taky, protože to znamená, že si s tím dárce nechtěl dát žádnou práci.
ach já nešťastná si to sama sobě komplikuju!![]()
Mrakoplas já něco i do těch tašek dávám, hlavně ty "měkkýše", ale knížky, hračky v krabicích, omalovánky, pastelky, letos i nějaké vyškrabávací obrázky (aby toho děti měly hodně) atd. se snažím balit a převazuju mašličkou.
viktorka_od splavu ja to tiež nemám rada (aj keď na niektoré blbo balitelne veci aplikujem).
Sestru baví baliť darčeky, sa v tom vyziva, vytvára fakt pekne baliace papiere s dekoráciami. Predminulý rok dostal syn pod stromček darček zabalený v papieri s namaľovaným autickom a vôbec ho nechcel rozbaliť, papier by mu stačil ![]()
Kokoska jj tiež tak
Ja uz mam vsechno pro vsechny, az na jeden zabalene, letos jsem davala misto maslicek ty nalepovaci hvezdicky:)
Balím tak hnusně, u mě dárková taška znamená, že mi na obdarovaném záleží a chci, aby to měl hezké.
rasaNori já jsem zatím zabalila jen pro rodiče a nepražáky, protože jsme tam o víkendu jeli a už jsem to vzala s sebou.
Dárky mám akorát pro vnučku (díky místnímu cml). Dospělí na to letos kašlem. Balení dárků nesnáším odjakživa. Dárkový tašky mi výrazně zlepšily život.
Já nemám zabaleno, nakoupeno tak z devadesáti procent. Dárkové tašky používám na narozeniny a svátky, pod stromečkem se mi nelíbí. Od té doby, co máme děti navíc balíme bez izolepy, jen se stuhou, aby se jim to dobře rozbalovalo. Chtěla jsem si to letos rozdělit na dvakrát, loni to bylo náročné. Ale zatím to vypadá spíš na toho 23.:)
dzizisketa Zrovna sem jdu s opačným přiznáním
. Touhle dobou jsem na tom často jako ty. Dárky kolikrát nemám ani vymyšlené. A letos jsem poslední dárek zabalila dnes a přitom vůbec nejsem naladěná na Vánoce. Všechno mám napečené, objednané a domluvené a chybí mi z toho nějak radost.
Já jsem pod tlakem adventního vlákna zabalila všechno už začátkem prosince, že super napad a nebude toho moc. Do zbytků rolí z loňska, nudný červený s kouličkama.
No tak teď maj v Rossmannu fakt krásný balicí papiry v akci 1+1 a já si nich nemám co zabalit
kdyby mi nebylo líto toho papíru, normálně bych to nejraději přebalila. Koupila jsem i krásný ladící stuhy. Fakt smutný toto ![]()
žluťásek já jsem každý rok bál la do papíru z M&S, letos teda ne a tento tyden jsem tam byla
a velmi ti rozumím. Utesuji se tím, ze jsem ušetřila tak litr, mají ty věci docela drahé ![]()
Hele, tak to zabal ještě jednou! Dvojí rozbalování = dvojnásobný napětí.
Ginevra hrozný plejtvání, rozerve se to najednou obě vrstvy. Holt je použiju až na narozeniny ![]()
Kokoska ma to tu akosi heclo a mám to! Väčšinu v darčekových taškách a nie preto, že mi na tom nezáleží. Ešte som sa rozmýšľala, že čo komu presne dať.
dzizisketa ešte mi majú prísť fotokalendare, áno, moji rodičia sa tešia z kalendára s vnukom, a dnes som si ešte vymyslela a objednala jeden pre našich, tak ten ani neviem, či stihne prísť
Ja uz darky i rozdala tak mam klid.![]()
Já na to letos taky vůbec nemám sílu ani chuť a skoro nic nemám. Pro všechny takový drobnosti, ještě to ani všechno nepřišlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.