Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 23:17

letfenixa

MMně se ani nechtějí kupovat. Ano, stále nemám všechny, ba co víc, ještě ani nemám některé vymyšlené. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 23:17

Kokoska letfenixa alebo na spôsob mojej mamy. Nahadze to do darčekových tašiek a má vybavené :) ale zas je to ekologické, recykluje tašky každý rok .

Mňa to tiez už neba, vidím to na 23.vecer.

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 23:25

dzizisketa jsem s tebou vymyšlené skoro, koupené částečně, balení nenávidím, Mrakoplas ovšem dárkové tašky taky, protože to znamená, že si s tím dárce nechtěl dát žádnou práci. 

ach já nešťastná si to sama sobě komplikuju!

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 23:26

Mrakoplas já něco i do těch tašek dávám, hlavně ty "měkkýše", ale knížky, hračky v krabicích, omalovánky, pastelky, letos i nějaké vyškrabávací obrázky (aby toho děti měly hodně)  atd. se snažím balit a převazuju mašličkou.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 23:28

viktorka_od splavu ja to tiež nemám rada (aj keď na niektoré blbo balitelne veci aplikujem). 

Sestru baví baliť darčeky, sa v tom vyziva, vytvára fakt pekne baliace papiere s dekoráciami. Predminulý rok dostal syn pod stromček darček zabalený v papieri s namaľovaným autickom a vôbec ho nechcel rozbaliť, papier by mu stačil

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 23:28

Kokoska jj tiež tak 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 23:30

Ja uz mam vsechno pro vsechny, az na jeden zabalene, letos jsem davala misto maslicek ty nalepovaci hvezdicky:) 

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 23:31

viktorka_od splavu

Balím tak hnusně, u mě dárková taška znamená, že mi na obdarovaném záleží a chci, aby to měl hezké. 

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 23:33

rasaNori já jsem zatím zabalila jen pro rodiče a nepražáky, protože jsme tam o víkendu jeli a už jsem to vzala s sebou.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 23:42

Dárky mám akorát pro vnučku (díky místnímu cml). Dospělí na to letos kašlem. Balení dárků nesnáším odjakživa. Dárkový tašky mi výrazně zlepšily život. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. prosince 2020 23:44

Já nemám zabaleno, nakoupeno tak z devadesáti procent. Dárkové tašky používám na narozeniny a svátky, pod stromečkem se mi nelíbí. Od té doby, co máme děti navíc balíme bez izolepy, jen se stuhou, aby se jim to dobře rozbalovalo. Chtěla jsem si to letos rozdělit na dvakrát, loni to bylo náročné. Ale zatím to vypadá spíš na toho 23.:)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 23:44

dzizisketa Zrovna sem jdu s opačným přiznáním.  Touhle dobou jsem na tom často jako ty. Dárky kolikrát nemám ani vymyšlené. A letos jsem poslední dárek zabalila dnes a přitom vůbec nejsem naladěná na Vánoce. Všechno mám napečené, objednané a domluvené a chybí mi z toho nějak radost. 

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 23:50

Já jsem pod tlakem adventního vlákna zabalila všechno už začátkem prosince, že super napad a nebude toho moc. Do zbytků rolí z loňska, nudný červený s kouličkama. 

No tak teď maj v Rossmannu fakt krásný balicí papiry v akci 1+1 a já si nich nemám co zabalit kdyby mi nebylo líto toho papíru, normálně bych to nejraději přebalila. Koupila jsem i krásný ladící stuhy. Fakt smutný toto

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 15. prosince 2020 00:04

žluťásek já jsem každý rok bál la do papíru z M&S, letos teda ne a tento tyden jsem tam byla a velmi ti rozumím. Utesuji se tím, ze jsem ušetřila tak litr, mají ty věci docela drahé

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 15. prosince 2020 00:07

žluťásek 

Hele, tak to zabal ještě jednou! Dvojí rozbalování = dvojnásobný napětí. 

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 15. prosince 2020 00:11

Ginevra hrozný plejtvání, rozerve se to najednou obě vrstvy. Holt je použiju až na narozeniny

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 15. prosince 2020 00:25

Kokoska ma to tu akosi heclo a mám to! Väčšinu v darčekových taškách a nie preto, že mi na tom nezáleží. Ešte som sa rozmýšľala, že čo komu presne dať.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 15. prosince 2020 00:29

dzizisketa ešte mi majú prísť fotokalendare, áno, moji rodičia sa tešia z kalendára s vnukom, a dnes som si ešte vymyslela a objednala jeden pre našich, tak ten ani neviem, či stihne prísť

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. prosince 2020 06:19

Ja uz darky i rozdala tak mam klid.

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 15. prosince 2020 06:27

Já na to letos taky vůbec nemám sílu ani chuť a skoro nic nemám. Pro všechny takový drobnosti, ještě to ani všechno nepřišlo.