Jo, tašky z rohlíku a košíku, to je velký zlo. Tuhle jsem dostala štangli pečicího papíru samotnou samotinkou v tý obrtašce. My máme hodně tříděného odpadu, tak akorát to spotřebujeme, ale taky z toho rostu.
Přiznání
Já recykluju kde co, jsem taková ta trapná eko matka. Balím ráda a do tašek dávám obvykle oblečení, tedy měkkýše. I když mám dcery, nemají to rády, takže do jedné velké tašky pro každou všechno oblečení. Ale letos mám dárků moc málo, poschovávané tak, že nevím, jestli je najdu a náladu na balení žádnou
.
Jennyfor Ty jo a já mám pocit, že ty papírový tašky do tříděnýho odpadu ani nepatří-nejsou už jednou zrecyklovaný?
Garfie tos mě trochu zaskočila. Šla jsem se na ně kouknout. Je tam napsáno: My už kvůli předpisům tuto tašku dalším nákupem naplnit nemůžeme. Zrecyklujete ji prosím za nás? Děkujeme! Váš Rohlík.cz
Tak předpokládám, že jí můžu do toho papíru dát. Pálit to doma nemám kde ![]()
Jennyfor Už to tady studuju a vypadá to, že do papíru (na rozdíl třeba od kartonu) patří, tak super. :-) Promiň za mistifikaci!!!
Pinot Noir taky ty velký nepomačkaný papíry recykluju a nepřijde mi na tom nic divnýho :)
Garfie Karton (krabice) prece do papiru patri, ne? Jen se musi rozrezat a nesmi byt extra znecisteny.
eM muž mi říkal, že to už neplatí, prý už to recyklovat lze.
eM v nemecku se obal od vajec dava do plastu.
eM obaly od vajec můžou i do kompostu nebo nádob na bioodpad.
Pinot Noir jasne, kompost lepší jak komunál, souhlasím naprosto.
eM v nemecku se obal od vajec dava do plastu.
To slysim poprve, v berline se dava do papiru.
Lilly_Ku ja to davala do papiru a jednou me videl domaci a prej gelbe sack tak to od ty doby davam tam.
continuity ten slisovanej papir nebo co to je.
eM V našem městským zpravodaji taky zrovna tenhle měsíc v třídicím manuálu psali, že se nově můžou plata od vajec a ruličky od toaleťáku házet do papíru, že už i tyhle mnohokrát zrecyklovaný papíry dokážou využít, nějaká novinka asi.
já su tak ščastná, že u nás se to všecko spálí - jinak bych se z toho musela zcvoknout![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.