Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. prosince 2020 21:53

Renusatko mě poslední dobou to bude oblečení taky nebaví, jak mám omezený čas a dlouhý seznam, tak jsem celou dobu v poklusu.

Nebýt dětí, taky ty nákupy nevyhledávám. I když bez nich zas mám nakoupeno za deset minut.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 15. prosince 2020 22:26

Strašně ráda balím dárky, už jsem i uvažovala o nějakém workshopu a následné brigádě v sopping parku jako profi balička. V soukromí teda využívám hlavně režný, jednobarevný papír, ale v rámci přání zákazníka se klidně podvolím. Z těch cizích dárků jde prostě emoce, energie a poslání, něco jako duch Vánoc.

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 15. prosince 2020 22:44

Kan eh, nejsi z brna?

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 15. prosince 2020 23:30
Reakce na Lama_z_Lana:

Mi pripomnelo...

​jezis to je zakerny  a vyborny

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 00:08

Tak tašky a visačky sa u našich recyklujú tiež, to tak na mňa sestra kričí "nemáš tam ešte nejakého tatina?" (volnu visačku s jeho menom).

A práve som dobalila darčeky pre kamošku a jeho syna do Anglicka, poštou už im to asi nestihne prísť, čo? Akou spoločnosťou to poslať, aby to bolo do Vianoc a neskrachovala som? (Pošta je aj tak už mega drahá, občas platím poštovné drahšie ako veci čo sú vnútri). No a priznám sa, že idem práve zarobiť cesto na medovniky, ja skôr jak o polnoci nestíham

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 08:45

Když jsme v přiznání, tak přiznávám, že mne dosud nenapadlo, že někdo jen tak vyhodí jednou použitou dárkovou tašku... pokud není třeba  poškozená.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 09:25

viktorka_od splavu Vysočina, ale Olympie je mi sympatická, určitě víc jak stopshop v Třebíču.

49366 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 09:45

Kan  tak až tam budeš mít stánek, rozhodně budu první ve frontě! jinak jsem myslela že bych ti to zavezla cestou do práce, třeba

Offline JankaM
3107 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 09:45

Lama_z_Lana to je super, jako majitelka panelákového bytu bych možná mohla vyhazovat z okna? 

49366 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 09:46
Reakce na Malenge:

Když jsme v přiznání, tak přiznávám, že mne dosud nenapadlo, že někdo jen tak vyhodí jednou použitou dárkovou tašku... pokud není třeba  poškozená.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 10:18
Reakce na Malenge:

​asi jsem cetla nepozorne,to tu nekdo psal?

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 10:27
Reakce na Pinot Noir:

Tak já nepoškozený balicí papír taky použiju klidně znova. Samozřejmě ne s přeškrtnutým jménem, ale pokud v tom byla třeba velká krabice a kus se roztrhne, tak tu nepotrhanou část schovám třeba na menší dárek. Všichni se tváří děsně ekologicky, ale toto zasluhuje výsměch?

​Já nevim, ale xkrát použitej papír na dárek se mi nelíbí. Ať děláš co děláš, je vidět že je použitej, jsou tam sklady, přehyby...

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 10:30

barbucha taky to tak mám a vyměřovat ze všech stran, jak by to šlo, děkuji, nechci. Už tak mi to balení trvá několik, mnoho hodin, prodlužovat si to nehodlám. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 10:40
Reakce na Zarinya:

​asi jsem cetla nepozorne,to tu nekdo psal?

​asi ne úplně výslovně, taky na nikoho konkrétního nereaguji, ale tak nějak mi to z debaty vyplynulo, že někteří možná ano, když se tu přiznává, že někdo "recykluje" tašky, mašle, jmenovky ... 

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 10:42

barbucha o xkrát použitém se sklady jsem ale nic nepsala, že ne?

Offline Aranel
6623 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 10:47
Reakce na Mrakoplas:

Tak tašky a visačky sa u našich recyklujú tiež, to tak na mňa sestra kričí "nemáš tam ešte nejakého tatina?" (volnu visačku s jeho menom).

A práve som dobalila darčeky pre kamošku a jeho syna do Anglicka, poštou už im to asi nestihne prísť, čo? Akou spoločnosťou to poslať, aby to bolo do Vianoc a neskrachovala som? (Pošta je aj tak už mega drahá, občas platím poštovné drahšie ako veci čo sú vnútri). No a priznám sa, že idem práve zarobiť cesto na medovniky, ja skôr jak o polnoci nestíham

​Přesně!!!

Na tu dopravu se někdo ptá asi v blbých dotazech... DHL, FedEx nebo UPS (ty poslední dvě jsou drahé). PPL "Balík pro Tebe" by to asi taky umělo.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 10:54

Aranel ja som to niekde zachytila ale nevedela som kde, vďaka.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 10:59

continuity mnoho hodín? Koľko tých darčekov na Vianoce máte? 

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 11:02

paktofonika tak já mám tři lidi doma, další čtyři rodiče a když jsme jezdili k segre, těch je šest, muž má před Silvestrem narozeniny. A dětem, ani muzi nekupuji jednu věc, často balím ještě i to, co jim jakoze pořídily babičky. 

49366 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 11:06

continuity jo to je přesně důvod, proč to balení nenávidím. já to teda zkoušela právě balit spolu s mužem, ale to jak popisuju vedle, bohužel nejde. takže buď já "mnoho hodin" a hnusný, já nas.aná jak brigadýr, nebo muž, krásný, půlku času co já, ale ještě naštvanější. dát zabalit jsem to zkusila jednou kdysi před lety, bylo to krásný, ale dražší než ty dárky