Renusatko mě poslední dobou to bude oblečení taky nebaví, jak mám omezený čas a dlouhý seznam, tak jsem celou dobu v poklusu.
Nebýt dětí, taky ty nákupy nevyhledávám. I když bez nich zas mám nakoupeno za deset minut.
Renusatko mě poslední dobou to bude oblečení taky nebaví, jak mám omezený čas a dlouhý seznam, tak jsem celou dobu v poklusu.
Nebýt dětí, taky ty nákupy nevyhledávám. I když bez nich zas mám nakoupeno za deset minut.
Strašně ráda balím dárky, už jsem i uvažovala o nějakém workshopu a následné brigádě v sopping parku jako profi balička. V soukromí teda využívám hlavně režný, jednobarevný papír, ale v rámci přání zákazníka se klidně podvolím. Z těch cizích dárků jde prostě emoce, energie a poslání, něco jako duch Vánoc.
Kan eh, nejsi z brna? ![]()
Tak tašky a visačky sa u našich recyklujú tiež, to tak na mňa sestra kričí "nemáš tam ešte nejakého tatina?"
(volnu visačku s jeho menom).
A práve som dobalila darčeky pre kamošku a jeho syna do Anglicka, poštou už im to asi nestihne prísť, čo? Akou spoločnosťou to poslať, aby to bolo do Vianoc a neskrachovala som? (Pošta je aj tak už mega drahá, občas platím poštovné drahšie ako veci čo sú vnútri). No a priznám sa, že idem práve zarobiť cesto na medovniky, ja skôr jak o polnoci nestíham ![]()
Když jsme v přiznání, tak přiznávám, že mne dosud nenapadlo, že někdo jen tak vyhodí jednou použitou dárkovou tašku... pokud není třeba poškozená.
viktorka_od splavu Vysočina, ale Olympie je mi sympatická, určitě víc jak stopshop v Třebíču.
Kan
tak až tam budeš mít stánek, rozhodně budu první ve frontě! jinak jsem myslela že bych ti to zavezla cestou do práce, třeba![]()
Lama_z_Lana to je super, jako majitelka panelákového bytu bych možná mohla vyhazovat z okna? ![]()
Když jsme v přiznání, tak přiznávám, že mne dosud nenapadlo, že někdo jen tak vyhodí jednou použitou dárkovou tašku... pokud není třeba poškozená.
![]()
asi jsem cetla nepozorne,to tu nekdo psal?
Tak já nepoškozený balicí papír taky použiju klidně znova. Samozřejmě ne s přeškrtnutým jménem, ale pokud v tom byla třeba velká krabice a kus se roztrhne, tak tu nepotrhanou část schovám třeba na menší dárek. Všichni se tváří děsně ekologicky, ale toto zasluhuje výsměch?
Já nevim, ale xkrát použitej papír na dárek se mi nelíbí. Ať děláš co děláš, je vidět že je použitej, jsou tam sklady, přehyby...
barbucha taky to tak mám a vyměřovat ze všech stran, jak by to šlo, děkuji, nechci. Už tak mi to balení trvá několik, mnoho hodin, prodlužovat si to nehodlám.
asi jsem cetla nepozorne,to tu nekdo psal?
asi ne úplně výslovně, taky na nikoho konkrétního nereaguji, ale tak nějak mi to z debaty vyplynulo, že někteří možná ano, když se tu přiznává, že někdo "recykluje" tašky, mašle, jmenovky ...
barbucha o xkrát použitém se sklady jsem ale nic nepsala, že ne?
Tak tašky a visačky sa u našich recyklujú tiež, to tak na mňa sestra kričí "nemáš tam ešte nejakého tatina?"
(volnu visačku s jeho menom).
A práve som dobalila darčeky pre kamošku a jeho syna do Anglicka, poštou už im to asi nestihne prísť, čo? Akou spoločnosťou to poslať, aby to bolo do Vianoc a neskrachovala som? (Pošta je aj tak už mega drahá, občas platím poštovné drahšie ako veci čo sú vnútri). No a priznám sa, že idem práve zarobiť cesto na medovniky, ja skôr jak o polnoci nestíham
Přesně!!! ![]()
Na tu dopravu se někdo ptá asi v blbých dotazech... DHL, FedEx nebo UPS (ty poslední dvě jsou drahé). PPL "Balík pro Tebe" by to asi taky umělo.
Aranel ja som to niekde zachytila ale nevedela som kde, vďaka.
continuity mnoho hodín? Koľko tých darčekov na Vianoce máte?
paktofonika tak já mám tři lidi doma, další čtyři rodiče a když jsme jezdili k segre, těch je šest, muž má před Silvestrem narozeniny. A dětem, ani muzi nekupuji jednu věc, často balím ještě i to, co jim jakoze pořídily babičky.
continuity jo to je přesně důvod, proč to balení nenávidím. já to teda zkoušela právě balit spolu s mužem, ale to jak popisuju vedle, bohužel nejde. takže buď já "mnoho hodin" a hnusný, já nas.aná jak brigadýr, nebo muž, krásný, půlku času co já, ale ještě naštvanější. dát zabalit jsem to zkusila jednou kdysi před lety, bylo to krásný, ale dražší než ty dárky![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.