Jennyfor se salou teda vyhravas!!
Přiznání
paktofonika to já jsem se musela taky trochu zamyslet. Ale ještě si pamatuji, jak dostala máma právě balíček ty Fa kozmetiky od jedné vzdálené příbuzné a pak to opatřovala v koupelně jako svátost. Mohli jsme si jenom přivonět.
Arietui a jak se to jmenuje? Da se to koupit? Stahnout?
evuch tak jsem rada, ze jsem pripomnela milou vec :)
Jennyfor Manžel mi jednou zabalil pod stromeček kojeneckou podprsenku, kterou jsem si koupila sama a byla mi velká, ztratila jsem doklad, tak jsem jí nevracela a uklidila do skříně, že třeba někdy velikostně dorostu. A v té skříňce si pak manžel udělal skrýš na dárky a zabalil mi i tu podprsenku. Docela jsem pod stromečkem kulila oči.
Pinot Noir Rouška od Mladých vinařů je malá i šestiletému dítěti![]()
Možná vaši chlapečci by ji unosili?![]()
paktofonika jak pise continuity a navic myslim ze i dnes jsou fakt lide pro ktere to darek je. protoze mydlo za 7,90 a sprchac za 79,90 to je rozdil.
Tak určite sa nájdu ľudia, pre ktorých ro pekný darček je. Ale u blízkej rodiny mi to príde také, že si celý rok nepočúvala a 23. si vbehla do DM a u vzdialenej zase nevieš či je Fa ešte dobre, alebo s tým umývajú lavor.
Arietui a mrazové Ferda a Samec! Tam se vzdycky chechtame, ze hasici jeli tahat kluka, co se pod nim proboril led, a "troubili Hoří, protože hasiči nemají zvláštní troubení, když se topí hokejista" ![]()
Taky ten prednes Brodskeho a Narozneho, to tomu dava dalsi rozmer.
Candance jsou to ty Vánoční pohádky Zbyňka Malinského které vzpomněla Kokoska
My je máme na stoleté desce ale možná budou někde jako audiokniha..?
Tak na vítězství nemám šanci, ale aspoň v první desítce top darů se možná umístím: poslední vánoční dar od (teď už) exmanžela byly startovací kabely. Auto mi startuje dobře, ale dávali je jako dárek k nákupu čehosi (jsem pak zjistila). ![]()
paktofonika ja bych Sanytol klidne dostala, dyk je to drahy jak cert!![]()
Taky ten prednes Brodskeho a Narozneho, to tomu dava dalsi rozmer.
to každopádně!
Tuze milá vzpomínka..ohromně se těším až je vyhrabu a poslechnu, velké díky za podnět! ![]()
viktorka_od splavu taky mě to napadlo,že to manžel chtěl dát tchýni.
711990 ten na praní, viď. Už mi dochází
ale k svátku ani pod stromeček ho teda nechci, letos jsme se dohodli, že max 2 dárky pro dospělé, jeden z nich sanytol, to tak ![]()
Sweet Potato Ríša má roušku s mikimauzem, tu by asi nevyměnil
.
žluťásek no presne ten! Doufam he zas bude v Lidlu za 110:D
Pavlena Jo, taky jsem často obdržela dárkové předměty s logy obchodních partnerů.
Tak na začátku vztahu i manželství to bylo i roztomilý, ze sady petriho misek jsem byla dojatá, jindy jsem zas obdržela role saténových látek na podšívky sportovních brašen, že si z toho něco ušiju, brala jsem to jako že jsme sice chudý, ale láska hory přenáší a lepší než právě to šeříkový mejdlo.
Ale postupem času bych teda přivítala třeba parfém, knihu, lísky do divadla nebo třeba náušnice. Snaha byla, ale vždycky těsně vedle. Vůně, co používala jejich účetní mne tedy neuspokojila, nenápadně i nápadně jsem trousila poznámky, názvy, ukazovala v parfumérii i zanechávala prázdné lahvičky a poté se pod stromečkem objevila Gabriela Sabatini, kterou jsem nemohla vystát.
Kniha většinou typu Jak na škůdce v zahradě a jednou řetízek s perličkou, který byl součástí dárkového balení Gillette Venus Woman.
Takže jsem si jednou provždy zakázala se těšit a začala si tu radost dělat sama.
Ještě jsem si vzpomněla na jeden hezký večer, kdy se pod stromečkem objevily tři stejné krabice, syn, tehdy 15, rozbalil na tu dobu ultra moderní mobil HTC Desire, manžel to samé, akorát vyšší řadu a já rozbalila krabici, kde byla stará otřískaná tlačítková Nokia mého muže, což komentoval s tím, že ta moje je ještě horší a tahle ještě chvíli vydrží. To jsem, navzdory svému předsevzetí, že nic nečekat předejde zklamání, už obrečela.
A muž nechápal, o co mi jde. Přece nemůže kupovat nový mobily celý rodině, to dá rozum. A nerozuměl tomu, že mi tedy radši neměl dávat nic, protože můj mobil sloužil dobře a tohle jeho gesto mne akorát vytočilo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje