999 Pavlena Pořiďte si aspoň středně velkého psa
, to je ta nejlepší podpora. Na Špilasu jsem každý den, pokud teda nejsem na Kraváku, Wilsoňáku, Červeném nebo jiném kopci. Kromě fyzičky i nejlepší terapie na všechny neduhy ducha
.
Přiznání
Pavlena To je dobra výzva, já muzu Kravak nebo Palacak
Krehutka Mít psa musí být fajn :-). Mně musí stačit ten výběh, otevřené sjezdovky a normální život :-).
999 Nojono, mě je ještě furt blbě. Ale hned jak to půjde, musím, strašně jsem se zanedbala.
andulka01 Já na sobě žádnou újmu necítila, ale ten kopec nešel obelhat :-). Naštěstí manžel funěl stejně :-).
999
taky na Petřín ráda, pak to ještě dotáhnu Vyšehradem
999 ja jsem na Petrine nonstop, treba se nekdy potkame
Ja taky na Silvestra bezela, ale nebudu to opakovat;-)' Budu vam fandit!
999 Já teda napřed myslela, že jako "vyběhli" ve smyslu "vyrazili si...."
Jestli jako fakt vyběhli, máš můj obdiv!! Já tady kdysi běhávala k vojenské pevnůstce, pod kterou bydlím...tak možná bych se taky mohla přidat...ale to je kousek a jen takový hanácký kopec, čili pro horaly placka!
999 ty mě budeš mít na svědomí. Místo abychom na Petřín běhali, zastavíme se cestou nahoru v St. Martin a pak sotva funíme, než se vyškrábem na kopec. Od tý doby, cos je tu doporučovala, jsme tam byli pro oběd už nejmíň pětkrát.
Garfie no tak moment. Ja to pochopila stejne. Vyjdu, pokocham se, nadycham kysliku a jdu zas dolu.. K cemu jsem se to tu zas uvrtala..??![]()
![]()
Garfie Už si hledej nějaký kopec v Japonsku :-).
Pavlena Hele, měsíc, dva budeš chodit, pak to prostě vyběhneš :-).
žluťásek To mám radost, že se vracíte :-). Vy to máte ale těžší, když s sebou vezete/ nesete syna :-).
Jinak motivační písní stanovuji https://m.youtube.com/watch?v=ERT_7u5L0dc :-)).
...souhlas![]()
Já si teda před chvílí, než jsem se šla proběhnout, pustila zase tuto:
(sice v remixu, ale účinek naprosto stejný)
999 tak leda takhle... ![]()
999 Ja jsem tipovala Run to the hills
Luna To už je pak moc rychlý, to vidím až tak na květen :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025