Kokoska viktorka_od splavu byt byl uz dlouho prazdny, najemniky tam nechteli. Rok pred nama v byte bydlela setra od muze se svym pritelem, po tech chteli jen energie, po nas najem+energie...
Přiznání
Kokoska baví se o nájemném, takže třeba, placnu, 8000,- plus energie. Teda tak jsem to pochopila.
MaeGandal no to je něco jinýho, pokud se to srovnává. Ale myslím, že není povinností rodičů platit dětem bydlení.
viktorka_od splavu no a? Nechtěla bych, aby mi platili nějaký pronájem za víc, než stojí nájem, ale jinak nevidím problém. Asi jsem herodes, ale když rodič poskytne dítěti, opakuju dospělému a s trvalým příjmem, prostory k bydlení, myslím, že není povinen mu je taky platit.
rasaNori to je nespravedlivé vůči druhému dítěti, o tom žádná.
Kokoska povinen určitě není. jako jasně, někteří rodiče dětem pomáhají se postavit na vlastní nohy, třeba příspěvkem na vlastní bydlení (mně třeba spořila babička, jako bylo to nakonec nepoměrná částka vzhledem k růstu cen, ale bylo to hrozně hezký a přišlo vhod), někteří rasaNori si na nich ještě rádi i přivydělají... lidé jsou různé
viktorka_od splavu hele, jako je divný chtít po každém dítěti něco jiného, ale pokud dítě, kterékoliv, nejen rasaNori, zaplatí nájem a energie, tj. nájem, který by se platil i za prázdný byt, ani o korunu víc, fakt máš pocit, že na tom dítěti někdo vydělává?
Kokoska ano, mám. a nevím co do toho furt pleteš to placení
tv no vždyť o tom taky není řeč, nájem zřejmě platili za mužovu sestru.
viktorka_od splavu no dobře.
Kokoska platili poplatky za byt, které by se platily i kdyby byl byt prázdný plus nájem navic.
Asi si nerozumíme, to je fuk.
Kokoska Já to pochopila tak, že platili tržní nájemné, jako by tam bydlel někdo cizí-tzn. kromě energií a příspěvku do fondu oprav taky něco navíc.
A to už mi běžné nepřijde, já bych to po dětech nechtěla a kdybych na tom bytu chtěla vydělávat, pronajmu ho raději někomu cizímu. :-)
Garfie no to jistě, já jsem psala o holém nájmu, ne že bych něco přirazila.
Já jsem šla asi opačným směrem. Měli jsme dům asi 20 let. A pak jsme zjistili, že tohle není pro nás, prodali jsme vsechno a jsme v nájmu. Nic nám nepatří a když umreme, nikdo se nebude muset hádat o šestnáctinu sadu a polní cesty.
Kokoska No ten "nájem" je právě taková zavádějící informace. :-)
Možná špatně používám to slovo nájem. Prostě ty peníze, které bych jako vlastník nebo člen družstva měsíčně platila, nic víc.
Myslím si že nie. Moja poznámka bola k tomu, ako bol príspevok formulovaný, nie o tom, že by som znevažovala niekoho prácu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025