Garfie Mně to, v obecné rovině - opakuji, nijak krkavčí nepřipadá. Děti tak mají jistotu bydlení, za běžnou cenu (chápu tržní jako standartní, běžné nájemné, ok, já nechtěla bych strop), rodiče jistotu příjmu.
Přiznání
paktofonika fakt by me zajimalo, jak jsem to mela naformulovat jinak. A nemyslim to jako rypani.
rasaNori no prostě nejak ináč :D A nenemyslela som to nijak zle, dokonca som i napísala, že viem, že to nemyslíš tak, ako to vyznelo mne. Takisto bolo asi zle pochopené moje vyjadrenie, pretože som rozhodne nechcela spochybniť nikoho tvrdú prácu.
Sweet Potato Mně v obecné rovině taky ne. Ale stejně bych si připadala divně. Já i neteř s přítelem nechala bydlet v našem domě za náklady, když jsme byli v Japonsku.
A jako majitelka dvou nájemních bytů vím o čem mluvím, když říkám, že bych opravdu raději pronajala za tržní nájem cizím, než vlastním dětem (zvlášť s nějakým partnerem). Ony totiž představy o tom, co je součástí nájmu se dost liší-a to nemyslím ani tak mezi mnou a nájemníky, já jsem vcelku splachovací a domluvím se s každým, ale spíš mě fascinuje, jak se liší přístup těch nájemníků (jedni volají i když praskne žárovka, druzí si sami zrekonstruují koupelnu). A pak mě ještě snacha bude někde pomlouvat, že na nich vydělávám a nedovolím jí ani vyměnit kachličky v koupelně nebo tak něco. ![]()
Mne osobne by bolo blbé chcieť od detí nájom (to niečo naviac, energie a spol by som nechala na nich), hlavne keď by som od toho príjmu navyše nebola závislá, čož zjavne rasanorini svokrovci neboli, keď od ostatných ten nájom nepozadovali a dlho bol byt aj prázdny. A to uprednostňovanie jedného dieťaťa pred druhým je smutné, myslím, že si to tu už spomínala viackrát rasaNori
Moji rodiče nás takhle podpořili. Když jsme za nimi přišli, že bychom chtěli půjčit ten základ na hypotéku, řekli ne, ale můžete bydlet v našem bytě (kde nebydleli) za náklady na ten byt. Tím nám nakonec vlastně pomohli mnohem víc.
Hana Maciuchova![]()
![]()
![]()
Liesel Taky je mi to líto. Byla úžasná ![]()
určitě jsem tu někdy někde psala, že vůbec nechápu nadšení z roberta galbraitha a těch "jeho" prvních knih (hlavně hedvábník mi přišel po všech stránkách špatný, ani jsem to nedočetla).
tak proto musím napsat, že jsem pod stromeček dostala smrtící bílou. nejsem snad ani ve třetině (je to hodně tlustá bichle), a je to podle mě dost dobré. napínavé, přijde mi, že vztah mezi hlavními postavami dobře graduje, člověk se těší na další stránku.
takže pokud i někoho jiného první knihy zklamaly, tak zkuste ještě tuhle. snad se tedy někde v půlce nezklamu, ale zatím jsme překvapená.
přiznávám, že si přeju, aby ten člověk, který před chvílí ukradl matce peněženku, umřel brzo na rakovinu. já vím, že se vám to bude zdát špatné, ale je mi to fuk. musím si ulevit.
ne kvůli obsahu té peněženky, vem ho čert. ale proto, že nemohl tušit, komu to bere, jestli to nebyly poslední peníze nějaké samoživitelky nebo důchodkyně, nebo třeba peněženka ženy, která je druhý den po chemoterapii, s diagnózou, která se nedá ani říct, je jí špatně, a kvůli chemoterapii psychicky poměrně labilní, a ztráta peněženky jí způsobila velké zle. už hodinu se ji snažím nějak uklidnit, ale prostě chemo zničené nervy hrají.
zloději jsou strašná lůza.
Jiná Realita to je mi moc lito. Je to hnusne a clovek si pripada strasne, i kdyz materialne o nic moc neprisel (muj pripad). Dodnes si vzpominam, jak jsem se citila hnusne a poskozene, i kdyz slo jen o par korun a vymenu zamku.
Jiná Realita úplně tě chápu. Ať mu ruka upadne!
Jiná Realita Strašné, chápu i tvoji reakci. Člověka to nas....
Jiná Realita naprosto Te chapu. Je to neprijemny, i kdyz se to stane zdravymu cloveku, pro kteryho to neni poslednich par korun, ale pokud se to stane nekomu, jako Tvoje maminka, koho to muze fakt psychicky zle rozhodit a jeste mu to zhorsit i tak hodne spatnej zdravotni stav, tak je to strasny. Kdyby to nekdo proved mymu tatovi, zvlast v dobe probihajici chemo, kdy musi kazdej den sam sebe tezce premlouvat, ze je svet pres vsechny bolesti natolik hezkej, ze stoji za to jeste chvilku bojovat za kazdej den, tak reaguju uplne stejne jako Ty (a mozna na to i doma i hnacam figurku z vosku nebo neco podobnyho).
Moc drzim palce, at se Ti podari maminku uklidnit a udelat ji nejakou radost, ktera by ten zazitek pomohla vytesnit. Ma ve vsem tom nestesti i velkej kus stesti, ze ma dceru, jako jsi Ty! ![]()
Často si říkám ze jsi super žena, zvládáš firmu v této době, péči o rodiče, stavbu nebo rekonstrukci a ještě čteš a máš přehled o všem co se týká toho blbýho viru.
Dnes jsem zjistila,ze jsem stara.
Nez matka potreti onemocnela,poslouchala jsem v aute dost evropu2.pop celkem muzu.pak jsem nejak nebyla schopna poslouchat nic,hodne dlouho.poslednich par dnu jsem to zase zkusila...a to,co ted frci,mi prijde priserne.same zenske,ktere jen tak neco seplaji a septaji a chrci,vetsina zpevaku zni,ze se potrebuje nutne vysmrkat(ten zpev pres nos je hrozny),nuda,hruza...prepla jsem na radio zlin,kde vzdycky od sesti leti navrat do devadesatek...tam twenty4seven,bette midler,sting...a ja hm,to je aspon hudba...a tak se, pratele, pozna,ze jsem uz stara...
Jiná Realita já měla včera práci, na kterou se nemusím 100% soustředit, a pouštěla jsem si k tomu Hanu Hegerovou. Já jsem podle tohoto kritéria byla stará, se i když jsem ještě byla mladá.
continuity ja jsem jeste tu nedavnou novou tvorbu mela rada,aviici,cold play, rita ora,klidne i pittbull...ale ty novinky,to ani nejde poznat,jestli zpiva zena nebo muz,a ani moc nezpivaji,spis tak kunkaji a knuci.s novou tvorbou jsem asi skoncila v okamziku,kdy ta septajici kunkalka,jejiz jmeno si nepamatuju,nazpivala bonda.to byl pro me osobne strasny trapas,prestoze je to hvezda a vsichni ji to obdivovali.
Jiná Realita já pop a takový ten střední proud nemůžu poslouchat odvždy, ale nikterak mě to nepohorsuje, vždyť to není povinné.
continuity mne to taky nepohorsuje,ale nejak jsem tomu prestala rozumet.nekdy behem tech par mesicu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025