Jiná Realita Jo, já jsem taky za poslední tři roky úplně změnila hudební vkus. To co se mi líbilo dřív, teď nějak nemůžu. A protože autem nejezdím, k práci mne to ruší, tak si pouštím něco k úklidu nebo nějaký kreativní činnosti. A vybírám si spíš podle pozitivní energie, kterou potřebuju do sebe nasát. Dneska jsem si k úklidu pustila ABBA, a jak jsem u toho kmitala, bylo to super ![]()
Přiznání
Jennyfor no mne uz se lib i abba,kterou jsem pred deseti lety fakt nemusela![]()
Jiná Realita no právě
a ač jsem stará vykopávka, tak ABBA byla už skupina éry mých rodičů, doma to furt řvalo a naše generace "rádobyintelektuálů" se proti takový popině jasně vymezovala ve čtvrtý cenový zpěvem zakázaných protestsongů.
No a dneska mi to přijde roztomilý
Jiná Realita V autě mám Evropu 2 a máš recht, v poslední době je to takový nijaký, nevýrazný, na jedno brdo. Ale on to zas někdo rozvíří, doufám.
Mainstream jedu teda akorát v autě, jinak mám na Spotify dost bizáry :-)
Já půlku mateřské posluchala country rádio a druhou půlku radio beat ![]()
JankaM country Radio by me zabilo.![]()
Do toho asi nikdy nedorostu.
Zarinya mňa by zabilo akékoľvek rádio. ![]()
JankaM Ježíš, ty žiješ u nás doma? To country radio jsem už ale zakázala, to mi fakt ničilo nervy. Ten beat ale není o nic lepší. Pouští si to sambo k práci a nikdy to nevypíná!!!!
My ted doma jedeme pokace a michala horaka, poletime, wohnouty a nohavicu. Deti jsou dost nadsene:) jinak tu od rana do noci jede cas rock. Je o neco vic mainstream nez beat, ten bych nedala.
JankaM Klidné rádio do neklidné doby :)
pro mě je country rádio táta, zahrada, hlína za nehtama, turek do skla a záda opřený o studenou stěnu
Já country radio taky můžu, rozhodně radši než Evropu 2. Máme ho naladěné v autě. Ale stářím to není, Evropa 2 mi nevyhovovala nikdy.
Přiznám se, že jsem hudební snob, což vyplývá z klasického hudebního vzdělání, které jsem absolvovala, ačkoliv jsem na VŠ zcela změnila směr... česká rádia už v podstatě neposlouchám, poslední měsíce opravdu "ujíždím" na BBC i mimo klasiku, líbí se mi jejich tematické i komponované pořady a nepřestávám zírat na tím, jak může veřejnoprávní vysílání taky vypadat. Nicméně neurazí mě ani dobrý folk (Alela Diane, Solasta folk trio např), nebo balkánská dechna, a "objevuju" i osmdesátky se všema Talk Talk, Tears for Fears nebo Depeche... pokud na to mám náladu. Vždycky jsem potřebovala něco poslouchat jako kulisu, klasicistní hudbu nebo ambient jsem mívala v uších i k učení.
Karja já si tím doplňuju vzdělání, kotlíkáře už mám zmaknuty, teď doháním máničky ![]()
Z domova jsem měla deficit, u nás jel pouze radiožurnál.
JankaM Zlatej Radiožurnál! My teď posloucháme Dvojku, tak to je asi Český rozhlas dvě? Nebo tak nějak je ten oficiální název. Taky je to pro starý už:-D. Já mám v rádiu stejně nejraději rozhovory;-)
rasaNori Tonda miluje Johnny Cashe, jeden cas to u nas jelo furt dokola![]()
rasaNori To samé plus Pohřební kapela, DJ Gadžo, Vltava, Circus Brothers, Rybičky 48, Dyk, elektroswingy, swing a jazz. Country radio je pro mě peklo pekel a ještě Frekvence 1, uááá. Vlastně mluvené slovo na ČR a tam Žbirka je
Tu Evropu mám denně 2 x 15 minut na cestu do práce, abych se aspoň trochu orientovala v současnosti.
711990 Ale tak kvalitní muzika je prostě kvalitní muzika, na žánr nehledě! Některé Cashovky ![]()
Ale u nás se teda poslouchá ledacos, třeba v létě jsme v autě stihli celý živý přenos koncertu Žbirky z nějakýho fesťáku, boží to bylo, boží!
marieu Našla bych na BBC nějaké čtení z knihy, rozhlasovou hru apod? Klikám a hledám, ale nevidím....
711990 u nás aktuálne ide nejaký metal, keď zapnú decká prehrávač, automaticky sa spustí posledné počúvane a oni tu lietajú a drtia na to
. Ja to nemôžem počúvať ale hrozne sú podareni. Starší si pýta tatinko podme zase tancovať na to uaaaaaaa! ![]()
Edit. A Johny je super!
Když mi vadila nějaká hlasitá hudba od pubošů, stačilo jim říct, že jsem to taky poslouchala zamlada.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025