Mrakoplas
to je bozi
Přiznání
continuity hegerovu a hapku mozem pocuvat stale ![]()
a tiez ani sa nepriznam co vsetko sa mi paci ![]()
Mha to je geniální, musím si zapamatovat ![]()
Malenge Horší varianta je To se líbilo babičce.
Nezabralo to jenom v případě Rolling Stones, těm odpustili, že jsou už třetí generace.
marieu mě začala klasická hudba vyloženě dráždit.
matka mívá puštěného vivaldiho, a já z toho mám normálně úplně vzteklou náladu ![]()
Jiná Realita Vivaldi je k práci úplně nejlepší. ![]()
Inak tie deti majú radi akúkoľvek hudbu, len musí byť aspoň trochu rezka. Sestrine decká takto milujú Rolling Stones a na Nicka Cavea kričia "tati to vypniii, nechceme spať" ![]()
coralline díky moc. Toho je požehnaně
.
711990 Tondove se vyznaji, nas Tonda chce zas v aute AC/DC a od te doby, co hraje na tu harmoniku, tak poustime accordion covers vseho moznyho.![]()
Luna Tonda má vkus
.
Já jsem rádio neměla puštěné snad 20 let
. Naposledy ještě v práci v nemocnici, kde nic jiného nebylo. Autem nejezdím a doma jsem ráda spíš za ticho. Televizi sice máme, ale jede taky spíš omylem. Když něco poslouchám, tak audioknihy a nebo hudbu co mám v mobilu.
Evropu 2 bych nepřežila, k učení mi vyhovovalo radio 1 a rada poslouchám francouzsky internetový rádio fip, myslím to bude alternativa k tomu BBC 6, i jsem se tam hodně dovzdelala, co se tyče zajímavých hudebních tipu
country rádio poslouchavala mama při vaření, to není špatný rádio, Lojza a Líza je fakt ze života...
dočítám zas až zpětně a na přeskáčku, od středy si prožívám malý covid po očkování, zimnice, pocení a klouby included...
continuity Hegerovou miluju, v tomhle ohledu jsem taky "stará-mladá", což se tedy, ehm, začíná překlápět do pouhého "stará".
Lenka22 nestihla jsem včas zareagovat- tohle jsem tery nezkoumala, lovila jsem zatím jen hudbu..
Jiná Realita no ano, klasika naštěstí není jen Vivaldi. A Vivaldi naštěstí není jen "Čtvero ročních".
marieu mne uz vadi i harfove koncerty,a to uz je co rict:(
Jiná Realita to bych taky nemohla.
marieu Jiná Realitapřes Vivaldiho jsem přesvědčila samba, že koncert vážné hudby může být dobrý. Já chci na živý koncert![]()
Liesel prijed ve středu do Brna - hudebníci Janáčkova divadla hrají z balkonu.
Nebo to najdeš na netu.
eM to je hezké, ale má to trochu z ruky![]()
marieu já jsem právě harfové koncerty ještě poměrně nedávno milovala, harfu považuju za nesmírně uklidňující nástroj. a teď mě to znervózňuje![]()
Jiná Realita přiznám se, že to nikdy nebyla moje parketa.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025