999 Také se mi to stává a také si stačím sama :-).
Přiznání
Jiná Realita Zkuste mongolskej death metal
https://m.youtube.com/watch?v=oXbDQ0_xCgkhttps://m.youtube.com/watch?v=oXbDQ0_xCgk
nebo
The Hu jsou naprosto skveli ![]()
Nevim teda jestli ten příspěvek nebyl mysleny ironicky ![]()
Máme heslo kdo řídí toho Spotify hraje.
Kora Na mě to nedávno vyskočilo v radiu v autě a dobrý to bylo! Ten první příspěvek je spíš ve smyslu, když je člověk rozháranej, třeba i zoufalej, chápu, že nechce slyšet nějakou klasickou velkou krásu, ale třeba pro našince takovej bizaar, že to až dokáže rozesmát![]()
Takže ironie možná trochu ano, ale ne taková ta "vošklivá".
Kora to bych se už za volant nedostala. ![]()
999 To se mi stává běžně a největší trapas je, když má jet někdo s tebou, vstoupíte do auta za poklidného hovoru....třeba s maminkou! ![]()
Garfie U nás je to dědičný, vzpomínám si, jak někdy v osmdesátkách moje matka uklizela a pouštěla si k tomu muziku a druhý den ji zastavila sousedka a žalovala jí, že zřejmě nebyli doma a 999 si dělala diskotéku :-).
999
To je dobrý! Já takhle vždycky přišla ze školy, můj otec seděl v křesle, na plný koule nějaký rock and roll...![]()
můj otec je už poněkud nahluchlý, a každý večer si pouští na úplně total plné kule hard rock. naštěstí je jeho pánský brloh dostatečně izolovaný, takže na něj sousedi nemusí každý večer volat policii.
to otevřete dveře, a je to jak v kresleném seriálu, kdy vás tlaková vlna srazí k zemi.
Pinot Noir kruci, to jsem si špatně přečetla...takže teď si budu místo létající batulkové představovat synovce s křídly ![]()
Garfie otec si stále púšťal hudbu v obývačke na plné pecky, spoľahlivo tým všetkých vyhnal do izieb, vypestoval mi slušnú averziu na Toma Waitsa. Ale u vás to znie ako pohoda, u nás atmosféra dobrá nebola :(
999 to sa mi nestáva, ja si totiž pri parkovaní musím stíšiť :D
Ja mám skôr problém, že nerada niekoho veziem, mám totiž pocit, že spolujazdci sa pri mojej hudbe necítia úplne komfortne. A keď cestujeme niekam so sambom, tak hudbu volí ten, čo šoféruje.
paktofonika U nás je to snadný, těch cest, kdy jedeme s manželem v jednom autě je strašně málo, tak se nemusíme dohadovat :-). My jezdíme často po vlastní ose i proto, že oba nemáme rádi sedět na sedadle spolujezdce :-).
Garfie U nás je to dědičný, vzpomínám si, jak někdy v osmdesátkách moje matka uklizela a pouštěla si k tomu muziku a druhý den ji zastavila sousedka a žalovala jí, že zřejmě nebyli doma a 999 si dělala diskotéku :-).
To je jak u nás. Jako děti jsme chodili v noci prosit otce, aby si ten řev trochu ztišil páč ráno vstáváme do školy ![]()
999 My máme auto len jedno a aj keby boli dve, tak určite by sme nejazdili dlhé trasy na dvoch autách. A ja s ním jazdím rada, vadí mi iný typ spolujazdca, koľkokrát ani neviem, že je vedľa mňa. A hlavne, že mi do toho nekecá.
Tady je to samy cool fotr rocker, to nas si poustel Chopina do sluchatek.
barbucha To je taky super :-).
Luna To mi přijde hodně stylový :-).
paktofonika Tak dlouhý trasy taky jezdíme spolu :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025