Tady je to samy cool fotr rocker, to nas si poustel Chopina do sluchatek.
![]()
U nás se na sluchátka nehrálo, ale řeknu ti, že taková Janáčkova opera s volume doprava taky udělala svý, zlatý zeppelíni ![]()
Tady je to samy cool fotr rocker, to nas si poustel Chopina do sluchatek.
![]()
U nás se na sluchátka nehrálo, ale řeknu ti, že taková Janáčkova opera s volume doprava taky udělala svý, zlatý zeppelíni ![]()
999 No takova sverazna figurka...![]()
Přiznávám, že jsem doma celý dopoledne poslouchali The Hu a super! ![]()
Přiznávám, že když jsem včera objednávala lego, měla jsem nutkaní koupit "strašidelný zámek", když jsem k vánocům zase nedostala ten starý rybářský obchod. Pak jsem dokonce uvažovala, že by bylo fajn, mít domečky ze série náměstí. No, nakonec jsem odolala a koupila Carcassone.
Mne jen z krátkého poslechu The Hu rozbolely hlasivky ..., vůbec nechápu, jak to může /zpěvák/ dávat...
mirajo U toho teď luštím křížovku a dobrý.
999 Tak to si piš! ![]()
![]()
Po obědě jsem si pustila pohádku na jedničce, byla nějaká čínská, jak jdou dva bratří vysvobodit nějaké zakleté panny, a jak jsem viděla tu výpravu, hned se mi v hlavě rozeznělo: Always I wanna be with you and make believe with you and live in harmony, harmony, oh love!
Fiction já myslím, že ten hrdelní zpěv u Mongolů je docela běžný, že to byla jejich tradiční hudba. Mně osobně se to teda líbí.
#dzizisketa No teda, jdu si pustit The Hu ať to v hlavě přeperu ![]()
dzizisketa erasure ![]()
dzizisketa Toho klipu jsem se jako malá hrozně bála, vždycky když to jelo v Esu, musela jsem si zakrýt oči polštářem ![]()
Tak zrovna The HU jsem chtěla Jiná Realita doporučit, když se nezalibi Borodin. A byli tu už Death South?
Můj otec poslouchal autě Cohena a pak jezdil velmi pomalu. Někdy jsme jeli a za námi fronta aut![]()
miuu znám je už nějakou dobu a fakt je miluju
ii vv ppráci si už na ně zvyklí...
TTy máš jako něco proti osmdesátkám? ![]()
dzizisketa Nooo... Tuhle opravdu nemusím, pride mi hrozně vlezla melodie.
Mha Cohen
, ten mi hral u porodu, jedno CD porad dokola. Slo to celkem pomalu, to je pravda.
Mě přiznávám překvapuje, že něčí rodiče poslouchali konkrétní hudbu. Já co pamatuju, tak u nás doma pouze radiožurnál, který se vypínal pouze když byl komentovaný přenos fotbalu nebo křesťanský týdeník. Jezdili jsme autem 3-4 hodiny dlouhé cesty k babičce, samozřejmě s radiožurnálem, protože zelená vlna, a nikdy nic neříkali o naší trase! Doteď jsem na ty jejich znelky vysazena. Proto mě nejvíc ovlivnila teta, milovnice Nohavici a dalších folkařů. Vzdělání jsem si doplnila na mateřské radiem beat.
Pardon 2x.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.