Díkybohu za sníh. Konečně ve zprávách jiný fotky než špejle v nose.
Přiznání

No teď s dětma bych brala radši ten stadak, hrazdičky, další děti, tam by se vyblbly a bez ohledu na počasí;-)
Karja v Praze je pár venkovních stadionů, kde se bruslit dá. Ale musí se to rezervovat a je to beznadějně vybookované. Já teda radši rybník, i když teď to asi nebude nic moc, když je tolik sněhu.
Evaeva Vem si s sebou prohrnovac a budeš mít aspoň dvakrát tolik kalorií dolů;-)
My dnes byli na Břevnově, pod klášterem je takový příjemný rybníček. Když jsme přišli, byl tam tenký led jak zrcadlo. Během odpoledne ale děcka rozmlátila led u břehu a kusy ker naházeli doprostřed, takže z bruslení zas nic.
Karja že bych něco přidělala na ten kočárek![]()
![]()
My tu máme štadión, dá sa korčuľovať, všetci chodia (teda tento rok nie), len my so sambom tie naše chudence neberieme. Ja som mala ako dieťa na korčuliach otras mozgu a sambo si vybil zuby, nás tam nikto nedostane
. Ja snáď niekoho nájdem, nech tam s nimi chodí, nech nie sú úplne chudata!
Mrakoplas ségra dává dětem na led cyklistické přilby, kdybys děti někomu nabalila a chtěla být klidnější :)
žluťásek jedine do zorbing gule!
Ja bych sla bruslit na led az bych brecela![]()
Potrefenáhusa Tam je to úplně pitomej úsek. Jednou jsem se strašně lekla, jak mě zcela nečekaně zprava předjel vlak. Fuj, tam je to s ledovou hned.
Pinot Noir No mě těm první příspěvek přišel trochu exaltovaný, ale asi ne no. Je to jedno.
andulka01 mně přišel strašně exaltovaný právě ten od Jiné reality. Televizi nesleduju, poslouchám Radiožurnál a ten informoval věčně, a podle mě tak, jak si situace zasloužila, a jako že reportéři na Nově a Primě dělají z prdu vědu, to je známo už 30 let, tak proč se nad tím tak rozčilovat?
Mrakoplas syn může na brusle jedině v helmě (lyžařské)
andulka01 ta trať je fakt debilni, krom toho, ze vede takhle hned vedle silnice ve stejný úrovni, tak jsou na 10 km i tři přejezdy bez zavor, který už taky překvapily leckoho
Evaeva a syn už bruslí? Můžeš doporučit nějaké brusle?
Pinot Noir chystáme se, jestli zamrzne. Neteř loni bruslila, bylo jí 3,5, to mě inspirovalo, ona není moc pohybově zdatná. Koupili jsme mu rostoucí brusle z Decathlonu, budou mu aspoň tři roky, tak kdyby to letos nevyšlo, tak za rok.
Pinot Noir Evaeva Na maloše se rostoucí nabízí jako super řešení, ale odborníky nejsou vůbec doporučovány. Dcera měla taky první rostoucí a moc jí to nešlo, přezutím do bílých šněrovacích "krasobruslařských" se okamžitě a hodně zlepšila. Zkuste bazary, dětské jsou tam v dobrém stavu.
Pavlena já to vím, ale na druhou stranu, když si vzpomenu na svoje začátky, tak jsem pokaždé remcala, že mě bolí kotníky, protože jsem je nedokázala udržet nevpadnuté. No syn má kotníky vpadlé i bez bruslí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025