Potrefenáhusa jo, já vím
Přiznání
Pinot Noir tak mě napadlo, že jste si domů pořídíli nové auto a potřebuješ s ním zaparkovat a nejde ti to![]()
Liesel no tak řízení opravdového auta je u mě podobný problém jako to autíčko ![]()
Pinot Noir sme dve a ani nemusi ist to auticko rychlo ![]()
Pinot Noir já s řízením velkýho auta problém nemám, ale ty malý vůbec, to nedávám![]()
viktorka_od splavu ale ridicak mas skupiny B, nikoliv skupiny "velke auto".
Pavlena tsss, řidičák mám i na traktor![]()
viktorka_od splavu ja zas nejlip ridim hloupe auta. Jakmile to na me pipa, nedejboze ukazuje zaber z kamery tak nejen nezaparkuju, ale jsem schopna sjet do pangejtu..!! Tuhle mi prechytraly auto brblalo, ze nemam otvirat okno a to uz je jako vrchol, to trpet nebudu... ![]()
Pavlena jo tak to je vopruz, taky nemám ráda když na mě chytračí
to pípání akorát mate, jednou jsem takhle nacouvala do nějakýho teréňáku, pak jsem si dělala srandu že má asi "stealth" nátěr - já ho viděla uplně jasně, ale senzory ani ň.. tak jsem idiot prostě jela furt dál
naštěstí se nic nestalo.
Já mám na tom vychytralem autě tak debilni boční zrcátka, že bez ty kamery se nedá zaparkovat. Jsou malé, kónické a do toho furt zamlžené. S SMaxem o kus širším i delším a s horším rejdem zaparkuji bez problémů i bez kamery.
Zase sníh ![]()
Pinot Noir
kdyby to byl aspoň sníh, ale u nás mokrá břečka padá rovnou z nebe. Chtělo by to o pět stupňů míň nebo víc, tohle je nejhorší varianta.
Evaeva kdyby bylo teplo, tak prší. Když to padá z nebe ve formě sněhu, který hned taje, není v tom velký rozdíl, akorát se dá chodit bez deštníku.
continuity ale je, je to trochu tepleji:) Ok, chtělo by to o deset víc nebo o pět míň.
Jsem asi 100 let za opicema, ale dnes jsem objevila a zakoupila Deník N a jsem mile překvapená, přečetla jsem ho celý. A článek o matkách na konci sil mi mluvi z duše ![]()
JankaM maji i super podcast
JankaM Deník N je super. Přála jsem si k Vánocům předplatné a teď mi chodí v pátek tištěný. To je tak super snidat a číst papírové noviny!
viktorka_od splavu ja zas nejlip ridim hloupe auta. Jakmile to na me pipa, nedejboze ukazuje zaber z kamery tak nejen nezaparkuju, ale jsem schopna sjet do pangejtu..!! Tuhle mi prechytraly auto brblalo, ze nemam otvirat okno a to uz je jako vrchol, to trpet nebudu...
![]()
Já občas využívám sdílený auta. Ten stres, když jsem si ho půjčila poprvý... Měla jsem problém i nastartovat.
Očividně jsem poslední člověk, kterej neuměl s automatem. Ta parkovací kamera, to je čirý zlo!
Len automat jsem taky napoprvé nenastartovala
potupně jsem si musela zavolat kolegu:-/ přitom jsem už strašně dávno měla půjčenýho stařičkýho renaulta v automatu, ale tu vychytávku s brzdou si buď nepamatuju nebo ji neměl. každopádně automaty miluju, jakýkoliv, a ne proto, že by mi dělalo řazení potíž. vlastně mám ráda asi všechna auta, jediný co jsem odmítla řídit byl trabant (ta šaltrpáka![]()
viktorka_od splavu Já si na automat furt nezvykla a u vlastního auta bych ho nechtěla. Mám v tom pořád pocit, že to auto neovládám já a to je mi značně nepříjemný. Stejně tak nemůžu používat tempomat.
To první nastartování bylo moc vtipný, měla jsem sto chutí jet tramvají.
Ta jízda na pár minut mě vyšla celkem draho.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí