Antje ja mam dlouhodobe problem s lamanim ras, diky alergii si porad mnu oci no a tak jsem si koupila ricinovy olej a patlam to po vecerech na rasy a oboci. Tak uvidim jestli to k necemu povede:)
Přiznání
Antje no mala som ale tato doba im nepraje. Aby boli pekne treba kazde tri tyzdne doplnit a obnovit a teraz kozmetika nie je ![]()
tak som sa vratila k riasenke a napodiv dobry.
rasaNori diky, ja mam rasy kratke a slabe, Catherinne me inspirovala s umelyma a jsem nadmiru spokojena, timto Catherinne moc dekuji.
Janulik03 diky! Tady oficialne vsude zavreno a lidi pry udavaji ostosedm, tak se pracuje doma.
Antje u nas zatvorene a nebudem nikomu robit problem . Ani obocie co som si dala upravit tetovanim nemam skorigovane lebo zakaz.

Potřebuju nové utěrky![]()
Antje jako na muj vkus potkavam az moc zenskych s doplnemyma rasama na to, ze je to zakazane....ja teda uz rok nemam, protoze moje rasarka zakaz dodrzuje poctive.
Ani obocie co som si dala upravit tetovanim nemam skorigovane lebo zakaz.
To jsem naštěstí stihla mezi zavřením. Mimoto si ta holka udělala mobilní službu a pracuje, ale jsem ráda, že jsem do toho šla.
Řasy umělé nemám, chodím jen na lifting a to k blízké příbuzné. Kdybych nemohla, tak by se nic moc nedělo, žila jsem tak spoustu let, ale ráno mi obě ty úpravy ulehčí a nemusím vstávat dřív
.
711990 ta moje pracuje v techhle casech doma, tedy v RD ma v prizemi hned z predsine na to mistnost.
My se zname jinak, jeji muz je brachuv spoluzak z gymplu a moc klientek nebere.
Udajne doma se pracovat smi, nastesti kadernici mam ted pribuznou.
Antje ja k ty moji taky chodila domu, no ale preci jen je hodinu u myho obliceje, to jsem vyhodnotila jako nebezpecny:D
711990 ona respirator, ja respirator, ona ma po koronaviru, ja taky.
Ja to nepsala abych vyvolala polemiku rasy ano, rasy ne.
Jen jsem byla zvedava ,jestli nektera z tech ,co si pamatuju, rasy zrusila z nejakeho
jineho duvodu.
Antje Nevím, jak tady. Moje kamarádka asi po roce dostala alergii, taky jí, asi kvůli té alergii, skoro všechny její řasy opadaly a olámaly se. To je asi jediná, která to musela sundat z takového důvodu. Do té doby nebyla alergická na nic.
Renusatko to zni uplne strasne ! Me zatim nic nevadi, jen kdyz jsem v mezicase mezi doplnenim mela coronavirus, mela jsem rude skvrny pod ocima. Ale horni vicka bez problemu, zadne otoky, svedeni.
Antje ono tie pridane riasy urobia velmi rychlo efekt. Len teda to nesmu byt take tie dlhe vejare. Ten pocit rano ze vstanes a mas upravene oci je super. Moja kozmeticka tiez ma salon v prizemi svijho rodinneho domu ale je to od nas trochu dalej autom a mozno niekomu aj sluzby robi ja som to vyhodnotila ako riziko. Rano viac prplacky s riasenkou a bolo treba vychytat tu spravnu . Ale tym ze uz nemam tak padnute viecka sa neotlaca a nevyzeram ako panda po par hodinach.
Antje to jsem ti nechtela vycitat, to se omlouvam. Mne to chybi velice:) a zavidim
Liesel asi je taky potřebuju (a na biano jsem viděla kočičí koupelnovou předložku, ale bylo tam 5 koček, tak nevím :-))
Hele a jak vypadaji rasy, kdyz (jako ted) nektere nechodite? Mely ty umele nejaky vliv na vase? U nas v praci maji umele snad vsechny salove sestry, pulka ostatnich sester a par doktorek. Ale ty brutal mrkacky, tak jsem to zavrhla. Ja chodila na trvalou a barveni ras a prekvapive mi to rasy nenicilo. Efekt cca 2 mesice. Ale ja mam rasy celkem ok, nijak dlouhe, ale s lepsi rasenkou vypadaji super.
Jos rasy mam porad tak zoufale kratky a svetly jako obvykle:D nikdy mi to nezpusobilo zadny problemy. Obcas ni hodne opadaly ty umely, parkrat do roka. Tak jsem sla na doplneni treba uz za 14 dnu, ale jinak nic. Ony rasy samy o sobe normalne vypadavaj, po roce uz nemam zadny z tech, na kterych jsem mela driv ty nalepeny. Jinak ja jsem si davala 10B, tj nejmensi zahnuti a ty nejkratsi. Nektery ty smetaky jsou husty:D
711990 A na smetaku jeste kaminek
.
Jos no tak kdyz za to das takovy hrisny prachy....tak to musi bejt videt:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí