Len aha tak to nemám, ale co jsem tak vysledovala tak je skupina lidí kteří si prostě s automatem neporozumí, že mají tendenci se s ním "hádat" - já nejsem nic moc řidič, tak jsem s ním v pohodě. tempomat je návykovej, když se s ním člověk sžije, ale u něj mám daleko víc pocit že to auto nemám "v moci", jen kroutit volantem, z toho mám takovej nereálnej pocit počítačové hry
Přiznání
Len na automat jsem si zvykla hodne rychle, i kdyz prvni jizda taky nebyla bez problemu. Ze nemusim radit mi nechybi vubec. Ale nemam rada ty automaticky vychytavky, ze moje auto jede podle auta prede mnou, to mam vypnuty. Ale jsou uzitecny veci, kdy to dava nejaky signal. Treba ze se blizis rychle k necemu pred tebou a nebrzdis, ze prejizdis pruh bez blikani... kdyby clovek mel mikrospanek, muze to pomoct. Zadni kameru mam hodne rada, ale nesnasim, kdyz ridim manzelovo auto, on ma nastaveny pohled na auto shora a ja potrebuju videt, co je za mnou.
Kokoska mne nekdy sjede ruka na radici paku i po skoro dvou letech![]()
A zadni kamera je super,ale fakt zalezi na ruznych autech a nastaveni.
A kdyz jsme ho kupovali tak se priznam,ze byt tam sama tak s nim nedokazu odject.![]()
Ono i v tech automatech je rozdil,jednou jsem ridila nejaky Opel a to bylo jak auticko na autodromu.![]()
Zarinya kdybych si to nezkousela predtim, nez jsem ho dostala ja, tak bych z toho obchodu asi taky nemela chut jet sama. I tak jsem se citila dost nejiste a to jsem jeste jela do servisu na skla, aby mi na okna vypiskovali nejake to bezpecnostni cislo. A taky mi ruka cukala :)
Kokoska moje prvni jizda s automatem byla ve stylu ze muz v nedeli vecer odjel do Prahy a ja rano musela to auto odvezt zpatky do salonu, odkud jsme ho meli pujceny na vikend nez nam ho ofiko predaji:D to byla teprve vyzva:D
rasaNori to mi pripomina moji prvni samostatnou jizdu po dvaceti letech od ridicaku, kdy jsem celou dobu nejezdila. S manualem teda, ale potme, prebirala jsem auto od kolegy, ktery se vratil ze sluzebky dost pozde a mela jsem to od kancelare dovezt k nam domu. Samozrejme mi to chciplo na prvnich semaforech a kdyz jsem dojela, klepala jsem se jak ratlik. Ach, davno jiz tomu! ![]()
crazydaisy jak tu byla nedávno debata čerstvých čtyřicítek ( dynda ?), ze bude brzo čas na "presiti", tak hlásím, že to mám právě za sebou - víčka. Měla jsem jít už před pár lety. Poslední měsíce jsem ani řasenku nepoužívala, neb to bylo zbytečné, stíny jsem měla naposledy právě možná v těch čtyřiceti.
Teda ze zrcadla se na mne dívá cizí paní, ale líbí se mi
.
Makara Já už taky. Není to špatný, ale já jsem ráda, že jsem šla až teď. Protože už po nemohlo být horší než před. Mně se jednak všechno hojí dlouho a potom mi hrozně vadila ta necitlivost víček. A úplně nejvíc mě štve, že máma v 82 letech žádný padlý víčka nemá - to je hrozná nespravedlnost toto.
Makara crazydaisy a po takove operaci není vubec vidět jizva? Někde jsem pochytila ze se to schová pod líčením? Už nekolik let totiž přesvědčuju mamku aby šla na víčka, ale u ní žádné líčení nehrozí, tak jestli by to bylo vidět nebo ne. Děkuji.
JankaM ja jsem teprve dva týdny po zákroku, takže jizva je ještě výrazná, ale pod brýlemi to zanikne. Rodiče si toho nevšimli a na videu to zatím nikdo z kolegů nekomentoval.
Při soustredenem zírání je asi i po úplném zahojení ta jizvička vidět, ale fakt by měla být hodně úzká a nenápadná.
Makara ať se krásně hojíš. Prozradíš kde, u koho jsi byla?
Makara Čím mažeš? Silikonem nebo sádlem? A děláš už tlakový masáže? Samá otázka![]()
Díky za hlášení a ať to dobře slouží!
crazydaisy mažu Bi-oilem - dobře se mi s ním podarilo uvolnit a vyhladit "ďůrky" po laparoskopii. Zatím dělám spíš jemnou masáž, tlaky jen lehce vnitřní koutek. Vnější konce mám ještě dost "živé".
Makara Mně říkal doktor, že měsíc je to křehký a 3-6 měsíců jizva zraje. Tak uvidíme.
JankaM ani bez líčení není viditelná, velice nenápadně v ohybu.
Makara super tak to dobre dopadlo, a si spokojna. Tiez to mam uz za sebou a som rada ze som do toho sla.
JankaM po roku uz ne mam zadnu jazvu ktoru by si bolo hodno vsimnut. Keby si skumala zatvorene oko tak jasne ze by si nasla tenucku ciarku ale inak nic. A tiene ani nic take nepouzivam iba riasenku, ktora teraz drzi a neotlaca sa.
Janulik03 promin jestli jsem si te spletla s nekym jinym, mela jsem za to ze ty a Catherinne jste me inspirovaly k umelym rasam.
Jestli jsi to zmenila prozradis duvod?
Antje já asi jo a strašně mi teď chybí ![]()
jako jo, mám svoje, koupila jsem si po pěti letech řasenku, ale je to opruz.
Catherinne diky! Ja jsem ti vdecna za nakopnuti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí