tv Krásné foto...tehdy asi víc bezstarostná...a gratuluji! Ale divné to není myslím, předpokládám, že takhle neuvěřitelně se cítí většina z nás 40+![]()
![]()
Přiznání
tv Krásná. Všechno nejlepší!
tv všechno nejlepší dodatečně!
tv Všechno nejlepší! Čtyřicítka je fajn, děti starší a rodiče tě ještě moc nepotřebují, tak si to užij! Tu změnu jsem ani nepostřehla, se mnou hrozně zamávala třicítka, jakože dětství definitivně v háji! ![]()
tv pekna holka! A vypadas na te fotce tak na dvanact. Takze Ted vypadas mozna na tricet a tak je jasny, ze se ti ta 40 nezda. Vsecno nejlepsi!
tv vsechno nejlepsi, at se ti dari!
tv všechno nejlepší ![]()
tv vse nejlepsi ![]()
tv všechno nejlepší
na fotce jsi úplné děvčátko, by člověk nerekl, ze ti bylo 20 a je to moc hezká fotka
Děkuju všem!![]()
tv vsetko najlepsie
tv vse nejlepsi..!!
tv vítej v klubu a všechno nejlepší!
tv všechno nejlepší ![]()
tv Všechno nejlepší! Dívám se, že se těch čerstvých čtyřicítek během měsíce docela urodilo.
tv všechno nejlepší!
tv krásný narozeniny ![]()
Mám to úplně stejně jen o desetiletku výš ![]()
tv slavis s mym sambem, i stejny vek! Vsechno nejlepsi. My jsme se dohodli, ze jeste budem predstirat, ze mu 40 neni![]()
tv přidávám se ke gratulantům, přeji Vám jen to nejlepší.Jste mladá holka, já mám o šestnáct víc a když lamentuji nad věkem, usadí mě moje pėtaosmdesatiletá maminka, větou ,,a co mám říkat já,i sedmdesát by ještě šlo,,
.Berte to tak že máte před sebou ještě velký kus hezkého života.Ja svého manžela poznala v pětačtyřiceti a když si vzpomenu co jsem se natrapila mezi asi30 a 38 než jsem se odhodlala k rozvodu.. škoda těch mladých let, ale co už.Mam hodné,dospělé děti,bezva vnoučata,na svůj věk zdravou a soběstačnou maminku, skvělého chlapa.Jsem fakt šťastná a spokojená a to je důležitější než nějaké číslo.Užįvejte si život a ono vám to mladí vydrží dlouho,nenechte se mást věkem dětí![]()
Díky všem!![]()
Vedení mi přálo v praci a zcela vážně mi gratulovalo ke třicetinam, i na obálce jsem to měla napsané. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí