mnum to je moc smutny.
Přiznání
Karja nj, ty porody muzou i ve 21. stoleti prekvapit... nastesti se to stava skutecne jen vyjimecne
mnum Ano, nebylo to sice ve 21. století, ale v roce 1990, - zažila jsem na vlastní kůži - preeklempsie, DIC a jako bonus transfůze s hepatitidou C. A to mi tehdy přišla doba již moderní na nějaké vážné porodní komplikace. Naštěstí jsem vyvázla jen s lehce vyššími jaterními testy, zato dodnes.
Mrs.Robinson uff, tak nastesti to dopadlo ,,jen" s temi posunutymi jaterkami
mnum No jo, naštěstí jo. A dokonce mi zrovna nedávno dal PL žádanku, že se to dá teď nově léčit, tak jestli mě vezmou do programu, mohla bych se toho zbavit
Mrs.Robinson
ty bláho. držím palce s tou léčbou!
a můžu se ještě zeptat, jak ti na tu hepatitidu přišli? moje dítko má trvale zvýšený jaterky a vlastně nevím jestli po mononukleóze nebo jestli by to mohlou souviset s transfuzí pár měsíců předtím![]()
Mrs.Robinson no to je teda pech. Preji, ať se toho zbavis. Je to prevít.
Mrs.Robinson tak to je super, zachytila jsem ze hep C ma uz pomerne dobrou lecbu, ze uz to neni takova hrozba jako kdysi. Tak drzim palce
viktorka_od splavu nyni by se uz hepatitida transfuzi prenaset nemela, kazdy darce se na to myslim povinne vysetruje. Pred 30 lety se o tom jeste nevedelo
Ohľadom pôrodu v 21. storočí dávam k dobru historku, ako som bola vopred v pôrodnici nahlásiť, že som alergická na jód, napriek tomu pri pôrode žiadnu inú ako jódovú dezinfekciu nemali, takže sa rozhodli žiadnu ani nepoužívať, samozrejme som chytila nejakú infekciu a odležala si pár dní v horúčkach na infúziách.
Takže super, že sú už tie infúzie !!!
mnum dítě už je plnoleté.. bylo to cca 2002-3 EBV transfuzí nechytil, aspoň myslím, to až pak ve školce
viktorka_od splavu ja jsem to pochopila tak, ze pomyslis ze syn se nakazil pres transfuzi krve hepatitidou C. Nyni jsem nasla, ze od r. 1992 se vsichni darcove krve na to testuji
mnum jo, napadlo mě to, děkuju za info, takže nic. já myslím celou dobu, že to je tím EB virem, ale vrtá mi to prostě
Nemůže mít jenom Gilbertův syndrom? Nic to neni, ale někdy to vypadá jako že má dotyčnej rovnou snad žloutenku
(náš mladej pán ho má, tak proto mě to napadlo)
barbucha ne to nema
Tak holt pátrejte dál ![]()
barbucha ja uz to davno vzdala, to jen takovy chvilkovy napad kvuli te transfuzi
slniecko Proboha ![]()
viktorka_od splavu o té transfůzi už psala mnum , po toce 1992 už by to nemělo být možné. Jinak na problém přišli při standartním odběru krve v podstatě náhodou pár týdnů po té transfůzi, to ty jaterky byly hodnoty snad 80 krát vysší než běžné, ale neměla jsem jinak žádné potíže ani příznaky. Že je to hepatitida C podle markerů až v tom 1992.
Mrs.Robinson děkuju. já už se tím přestala trápit, stejně s tím nic nenadělám, jen mně to tak problesklo kdyžs to napsala. doufám, že budeš v pořádku
Dnes mám narozeniny, je mi 40. Je to hrozně divné?! Cítím se na min! Na chvíli sem hodím foto před dvaceti lety, to snad ani není možné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí