Jennyfor to je přesný, trhají se spojení, mizí kus života. Smrtí každého člověka je mne méně, neboť jsem část lidstva. A proto se nikdy nedávej ptát, komu zvoní hrana..
Děkuju všem ![]()
![]()
Jennyfor to je přesný, trhají se spojení, mizí kus života. Smrtí každého člověka je mne méně, neboť jsem část lidstva. A proto se nikdy nedávej ptát, komu zvoní hrana..
Děkuju všem ![]()
![]()
bram Je mi to líto![]()
bram to je mi líto... taky už mi takhle odešlo pár spolužáků, smutné je to vždycky, soucítím.
bram
To je mi moc líto, upřímnou soustrast. Mně zemřel spolužák ze základky před maturitou, tak dětsky jsme spolu randili. Má hrob na malém hřbitově kousek od nás, skoro každý den se tam zastavím, když jdu na procházku. A zrovna minulý týden jsem si uvědomila, kolik je tam mladých lidí (a bohužel i dětí) a kolik jsem jich znala osobně, i když třeba jen letmo. :-(
Garfie ta smrt spolužáka je vždycky rána, přecejen to jsou lidi, se kterými člověk strávil část života. Se spolužáky z osmiletého gymplu jsme prošli ten přerod z dítětě na dospělého, dva zemřeli brzo po maturitě a byla to pro mě vždycky docela rána.
Smrt vrstevníka je hrozná, ať je to kamarád z dětství, spolužák nebo kolega. Ovšem když se zabije váš bývalý student, kterého jste viděli růst od primy až po vysokou... nepopsatelný pocit. Dodnes tomu nevěřím. (Je to už pár let.) Navíc když ta sebevražda podle všeho nebyla úplně promyšlená a vyšla spíš náhodou.
Mne zemrela spoluzacka pred 2 roky, i kdyz jsme nebyly nejblizsi kamaradky, taky me to strasne sejmulo. Byla to prvni smrt meho vrstevnika na nemoc, takze takove uvedomeni, ze i v mem veku se uz tohle stava.
A par dni na to zemrel muj stryc, jeste mu nebylo ani sedesat. Bylo to strasny obdobi.
Ted prave prodavame dum po nem, stravila jsem tam velkou cast detstvi, mam na to krasne vzpomínky, a kvuli tomu zas... (pardon) covidu se tam s tim ani nemuzu jet rozloucit.
Nejak to na me tyhle dny cele pada...
bram je mi to moc lito![]()
Už jsem taky pár spolužáků oplakala. Vždycky je to šok.
Jeden spolužiak zo základnej zomrel asi v 17-18, príčinu neviem. Sesternica, moja rovesníčka a tiež spolužiačka, zomrela na následky autonehody ako 25-ročná, ďalšia spolužiačka zo základnej zomrela v cca 27-28 rokoch na rakovinu, mala dve malé deti, ďalší spolužiak zo základky zomrel náhle v 34, myslím, že na infarkt. Bratranec zomrel ako 30-ročný na následky autonehody. Je to vždy ťažké a človek si uvedomí svoju pominuteľnosť.
bram Moc mě to mrzí.
bram Je to smutný. Mne umřel spolužák po dlouhé nemoci, když se mi narodila ta mladší dcera. Ona hrozně rvala (to zde všichni ví), tak jsem ji po nocích chovala a furt si říkala, at se z toho ten kluk ještě dostane, že taky přece musí zažít mít miminko, nebo že jeho manželka by měla nespat kvůli tem mým starostem a ne kvůli tomu co prožíva. Prostě byl se mnou každou ubrecenou noc ty první týdny.
No a taky se přiznám, co mě minulý měsíc hodně zasáhlo. My máme takového souseda kutila, co snad pouštěl sekačku v intervalu deset minut každou hodinu, sekačku střídal křovinotez, fakt každej boží den. A já smerem k nim dávám spávat dceru v kočárku, z druhé strany zahrady je stavba, tam to vůbec nejde. No a jak se blížilo jaro, tak jsem už začínala být nervozni trochu, jak to budu dělat až začne být zase hezký a tím pádem i rusno atd, a i jsem si říkala, že teď když je nemocný, měl Alzheimera, tak třeba už tolik nebude pracovat na zahradě. No a právě snad před třemi týdny mi říkal tata, ze je soused už v Alzheimercentru. Jako fakt jsem se cítila hrozně, ještě teď když ukládám na zahradě malou a vybírám klidné místo na spani, tak na to myslím. On teda byl asi nemocný dost, podle toho co říkala jeho paní, ačkoliv tak na okolí nepůsobil, jen některe dny mi přišlo, že je trochu mimo.
bram to je mi lito, uprimnou soustrast ![]()
mne v 17 letech zemrel bratranec se kterym jsem vyrustala. Mel neurodegenerativni onemocneni, vedeli jsme sice ze nebude zit dlouho, ale jeho smrt byla necekana, odesel vecer pred svymi 18. narozeninami
a pred nekolika lety zemrela pri porodu spoluzacka meho bratra, o rok mladsi ode mne, krasna holka, cerstve vdana, zrovna se s manzelem prestehovali do dostaveneho domu a porodila vytouzeneho chlapecka
Teda ty umrti, to je hruza takhle koncentrovane:( mne taky umrel bratranec(vzdalenejsi), bylo mu 24 a mel akutni zanet slinivky:( od ty doby mame s brachou slusnou hypochondrickou paniku pokazdy, kdyz nas pichne v brise![]()
mnum No to je hrozný a ten chlapeček to přežil?
Karja jo, chlapecek je v poradku, ona mela masivni poporodni krvaceni a bohuzel ji nestihli zachranit.
mnum To je hrozně, člověk by řekl, že dnes se to už zdravým ženám nestává.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.