Mne by taky museli odtrhávat násilím. Už nějaký čas zvažujeme stěhování, ale mnou vytyčený poloměr je tak malý, že se těžko něco najde.
Jo a nechápací smajlík mi tu chybí, takový ten co rozhazuje rukama by se hodil.
Mne by taky museli odtrhávat násilím. Už nějaký čas zvažujeme stěhování, ale mnou vytyčený poloměr je tak malý, že se těžko něco najde.
Jo a nechápací smajlík mi tu chybí, takový ten co rozhazuje rukama by se hodil.
Zarinya To jsem já, typickej promarňovač šancí. Pro mě byl horor přestěhovat se do Prahy. Nechat v Brně zázemí, rodinu a spoustu kamarádů. Ten první rok jsem měla napůl sbaleno, že se vrátím. No a když pak přišla nabídka na život mimo ČR, kde jsem měla připravený zázemí, práci, bydlení a dostala bych i hned občanství, už jsem do toho nešla. Je pravda, že jsem nikdy nelitovala. Akorát jsem si (zvlášť v posledních letech) občas povzdechla, že jsem mohla prožít život ve fungujícím státě.
crazydaisy tak,ale dulezity je niceho nelitovat.![]()
Ono odstehovat se na furt uz je zase o necem jinem,ale proc si neuzit prodlouzenou dovolenou,dva,tri mesice nebo pul roku v jine zemi kdyz to jde a dokud to jde.:-)
Zarinya Tak pobyt na krásným místě max na pár měsíců se zaručeným návratem do "svýho" bych brala hned.
Zarinya pritom kdyby ta synovcova zena vedela, kolik Britu zije v Recku, na pevnine i na ostrovech.
Ja se treba divim ze se ji nechce, Britove byli vzdycky prvni turiste, anglicky se domluvi vsude.
uz ted je v Recku ve meste pres dvacet stupnu, u more jeste chladno ale to bude za mesic jine. Ja bych jela hned a v Recku je krasna i zima, vsude zeleno.
Antje ona tedy nepochazi z Anglie jen tam x let zila a anglicky umi perfektne,ted i trochu recky takze by v recku s dorozumenim nemela zadny problem.
Ale vsak sis precetla tady ty kospiracni teorie.![]()
Zarinya ja bych jela hned, vcera byla v Recku velikonocni nedele, hotely pry jeste bez pohybu , ale soukroma apartma pry uz se pripravuji.
Ted kvetou pomerancovniky, nadherna vune.
Řecko jidlo, sladkosti, mnam.
Antje musim te opravit v Recku budou velikonoce tento vikend.:-)
a velikonoce v Recku jsou nadherne.![]()
Na mě je vyvíjen tlak stěhování do zahraničí (mimo DE) na neurčito víceméně dnes a denně už přes dva roky, ale neláká ně to vůbec. Nechci se vzdát práce, přátel a svobodného života. Teď je stres o to větší, že syn jde v září do školy. ![]()
Zarinya Omlouvam se , myslela jsem ze byly ted.
Uz at tam jsme !
Antje vubec neni potreba se omlouvat.![]()
poletis v lete?
Zarinya chtela bych, snad to vyjde.
Recko je jedinecne.
Antje tak drzim palce.My jedem v cervenci.![]()
Zarinya preji krasnou dovolenou.
Kdyby to slo jsem tam hned, stacila by mi prochazka po nabrezi a sednout si nekam na neco dobreho.
Tabea to manžel? to je dost smutný teda..:-( můj muž by asi docela rád do prahy, jemu by to ulehčilo život, ale já nechci a jsem mu fakt vděčná, že mě nenutí
viktorka_od splavu Ale, taková šance poznat svět:-D:-D
Karja
trochu větší dědina jak brno to sice je, ale když už, tak bych radši do toho světa:-P
žluťásek Evaeva Jo, tak tím jsem se pobavila při sčítání lidu, že bydlím stejně jako v den narození. Že jsem se vůbec nikam nehnula:-D. A vlastně nikdo z mých příbuzných se téměř nikam nehnul, všechny ty jejich stěhovací vzdálenosti jde krásně překonat pěšky.
Zarinya Já už bych synovce tvého může nechala na pokoji, ale nedá mi to nezmínit Ono za dovolená pro tu ženu nebude zas taková hitparáda. Furt to bude péče o dítě, vaření, zabavování ho a to ještě v prostředí které nezná a ono tam nebude mít žádné kamarády. Z tohodle pohledu zas chápu, že se jí tam nechce, to není dovolená, nevyrazi si jen tak s mužem na veceri a prostě celkové se jí těch dovolenkovych akci tolik netýká, zvlášť pokud muž třeba hodně pracuje. A ještě ten argument, že tam bude chtít zůstat, to mě vůbec nenapadlo:-D
Karja ha, tak to já se hnula. Asi o kilometr! Ale nikdy jsem nebydlela dál, předchozí byt byl jen přes ulici. Třeba se jednou odvážím do jiné čtvrti:D
Zarinya Já už bych synovce tvého může nechala na pokoji, ale nedá mi to nezmínit Ono za dovolená pro tu ženu nebude zas taková hitparáda. Furt to bude péče o dítě, vaření, zabavování ho a to ještě v prostředí které nezná a ono tam nebude mít žádné kamarády. Z tohodle pohledu zas chápu, že se jí tam nechce, to není dovolená, nevyrazi si jen tak s mužem na veceri a prostě celkové se jí těch dovolenkovych akci tolik netýká, zvlášť pokud muž třeba hodně pracuje. A ještě ten argument, že tam bude chtít zůstat, to mě vůbec nenapadlo:-D
jojo. a když si ještě představím někoho, kdo má rád své pohodlí a nemá rád slunko (jako já:-) tak bych taky radši zůstala doma:-P i když ve věku kdy jsem byla na mateřské bych teda vyrazila hned ten den, co by mi to někdo nabídnul![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.