Za mě jste vítězka tématu ![]()
Přiznání
Přiznávám se, že nechápu, jak může někdo chtít za rozervaný džíny vydávající se za sukni tisícovku
. V poslední době překopávám šatník a těch pár džínů, co jsem v něm měla, jsem mohla dát na hraní psům a pak je někde střelit za slušný prachy. Čímž se dostávám k dalšímu přiznání - doufám, že (zatímco zde dodnes parazituju pouze ve zvířecím vlákně) za nějaký čas sem budu schopná vyfotit nějaké ty outfity a doma si vytvořit vlastní parfémovou poličku.
Ta fotka ze všeho nejvíc připomíná oblíkací papírovou panenku, hodně špatně vystříhanou. Ty nožičky!![]()
a že se nebála, že z tý sedačky pak už sama nevyleze?
Třeba teď jezdí pořád dokola![]()
tu motivaci ale docela někdy chápu :-D
(mojí mámě se nikdy nelíbilo, co jsem doma poslouchala, až do momentu, než slyšela Zuby nehty a
ach já jsem tak unavená špatně se mi dýchá taky jsem nenajedená a v boku mě píchá pusťte mě sednout pusťte mě pusťte mě sednout
![]()
Za mě jste vítězka tématu ![]()
Ani nevim, jestli se z takoveho vitezstvi radovat ![]()
A je to tady, první letošní letní sen o Vánocích! ![]()
Mně dnes při cestě z nákupu letělo hlavou "ježíšku panáčku já tě budu kolíbat" ![]()
Mně už večer docházely nápady, co pořád zpívat miminku, takže jsem skončila u koled. Doufám, že nejsem moc slyšet k sousedům. Mnohokrát denně si tu prezpivame Tři bratry a všechny lidovky, co znám :-))
Koledy jako ukolébavky zpívám běžně ;)
My máme takovou sérii ukolébavek a tesklivých lidovek na večer a přes den jásavé veselé. Nevim teda, jak moc jásají sousedi, když dnes slyšeli mimo jiné komplet Když jsem já sloužil a Dobrý den ptáčkové, dobrý den lese ![]()
Zpívávala jsem ještě nedávno Chtíc aby spal. Ale nikdy to nezabralo![]()
Já tedy raději moc nezpivam, ale dcera miluje místo večerní ctene pohadky když zpívá manžel. Zpívá taky kde co, teď naposledy David a Goliáš. Je tam pasáž "Lidi na lidi jsou jako saně" a dcerka při dotazu co teda chce za písničku tak "lidi na saních" tak mě napadla jen "padá snih, pada snih pojedeme na saních"![]()
Priznavam se, ze jsem si vcera poprve, po temer peti letech zivota v tom samem byte, vsimla, ze vetraci okno v loznici ma hacek proti zabouchnuti
. Kolik noci, kdy mi bylo po ranu horko, jsem si mohla usetrit, kdybych si toho byla byvala vsimla driv...
Dnes v noci sa mi snívalo že začali zľavy v COS a ja som to nestihla....![]()
Promiň, ale
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí