@domenica-Tak to chápu. Tam mi také voní téměř vše.
Přiznání
njn. já v obchodě vždycky neomylně zamířím k tomu nejdražšímu kousku (i ve stavebninách:D takže to asi bude tím. achjo
Vzala sis vzorky i domu? Já si teda prosla něčím podobným, ale při podrobnějším zkoumání v průběhu dalších dní se to vyselektovalo. Zatím mám ozkoušenou asi polovinu sortimentu a tak 10 parfémů bych si na poličce dokázala představit. Ještě že jsou ledviny párovým organem...![]()
Co tě oslovilo nejvíc?
ja si prave byla vyzvednout 4 vzorky co jsem si objednala naslepo podle popisu... musim utridit dojmy ale nejvic me udivilo ze se mi strasne zalibila Suma Oriental Une Nuit à Bali
ledvinu uz mam nachystanou na neco jinyho tak ti nevim
;-)
njn. já v obchodě vždycky neomylně zamířím k tomu nejdražšímu kousku (i ve stavebninách:D takže to asi bude tím. achjo
njn...mať dobrý vkus je drahé ![]()
Tak ještě játra, ty dorůstají
. Já si podle složek na netu udělala seznam, se kterým jsem hrdě nakráčela do obchodu. Pak jsem k tomu přidala ještě doporučené vůně od Lucie Levenson, všechno ocichala na papírcích a odsouhlasila vzorky. A doma v klidu zkoumala. Kupodivu většina parfémů, které jsem vytipovali podle ingrediencí mi nakonec nesedla ( zdravím Gigi od Jardin d'Ecrivains, která mi teda pěkně otočila žaludkem, přitom na papirku taková milá a neškodná).
Sumu Oriental odzkoušenou nemám, měla jsem Fleur des Fleur's , ale nakonec na mě byla až příliš kvetinova, tak to neklapalo.
No, chce to další návštěvu...![]()
papirky mi nefunguji:-( musim na sobe a po max dvou
ta fleur jak rikas, az moc kytek jen pricichnutim k flakonu ale stejne nadherna, i kdyz bych ji domu nechtela.. aspon neco;-)
blby ze ze neumim stejne neomylne najit prijatelnou nahradu![]()
mi hovor...![]()
tedka zkousim Kiss Me Intense Parfums de Nicolaï a prvni tak 3 hodiny nic z popsaneho slozeni, jen karafiaty ktery tam nejsou... pak mozna nejake ty mandle a smetanu:-) ze mam tak tupej frnak jsem netusila:-/ a jeste jsem netusila ze by se mi libilo vonet po karafiatech!:-))
Ono to složení uváděné u parfémů bývá trochu zavádějící. Už jenom tím, že je tam jen pár vybraných složek ze všech, které jsou v parfému opravdu obsaženy, do toho marketing... zkrátka nelze to brát doslova. Frňák máš náhodou dobrej, ylang s hřebíčkem a skořicí, to je karafiát! ![]()
jee, dekuju![]()
edit: jeste ze zeptam, je normalni ze je ta vune takova staticka? nebo je to tim ze ty slozky a nuance proste necitim? protoze jine vune se na mne v case postupne meni, tahle je fakt hodne dlouho stejna
Jj, Kiss Me Intense je docela hezký příklad spíše statické vůně.
teda, super:-) dekuju
Skutočne v uvádzanom zložení veľmi často nie je všetko, takže pokojne môžeš aj v iných vôňach cítiť veci, ktoré sa tam neuvádzajú, navrch kombináciou niektorých vonných látok sa napodobňujú iné a navrch veľmi veľa vecí s vôňou spraví pokožka.
a Kiss Me Intense som ešte neskúšala, ale je sestra Kiss Me Tender je tiež úplne statická.
Čím som vlastne chcela povedať, že máš skvelý nos, pretože si vyňuchala možno aj niečo mimo zloženia a teda, pokiaľ to dobre chápem, že si v tomto začiatočníčka, tak super postreh a veľmi dobrý popis vône!
Šup s tým do DB!
jejda:-) to si snad ani netroufam... ale dekuju a budu na tom pracovat at se dostanu aspon k tem zacatecnikum, ja jsem spis takovy pre-zacatecnik;-))
Priznávam,že som v nemom úžase sledovala v buse slečnu,ktorá si takmer hodinu robila make up.Len mám smolu,že nevidím ten dokonalý výsledok.Na záver to zafixovala nejakým sprejom,vytiahla buchtu a je ![]()
Dopĺňam: práve si vytiahla zbierku minirúžov, pokračuje
Jej prísediaci musí byť nadšený.
Doplnenie 2:pilníkuje si nechty
lak našťastie nestíha.
(Na maľovanie v dopravných prostriedkoch som vďaka životu v Londýne zvyknutá,to ma nešokovala,len tá dĺžka.)
chacha, londýnské metro, jen se rozjede, všechny holky vytáhnou makeup
aspoň mi to tak skoro přišlo.
Vytáhla buchtu a jí ..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí