Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 13. června 2017 20:41

@domenica-Tak to chápu. Tam mi také voní téměř vše.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 13. června 2017 20:44
Reakce na ionicera:

njn. já v obchodě vždycky neomylně zamířím k tomu nejdražšímu kousku (i ve stavebninách:D takže to asi bude tím. achjo

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 13. června 2017 21:44

Vzala sis vzorky i domu? Já si teda prosla něčím podobným, ale při podrobnějším zkoumání v průběhu dalších dní se to vyselektovalo. Zatím mám ozkoušenou asi polovinu sortimentu a tak 10 parfémů bych si na poličce dokázala představit. Ještě že jsou ledviny párovým organem...

Co tě oslovilo nejvíc?

49376 příspěvků moje polička 13. června 2017 21:59
Reakce na Krehutka:

ja si prave byla vyzvednout 4 vzorky co jsem si objednala naslepo podle popisu... musim utridit dojmy ale nejvic me udivilo ze se mi strasne zalibila Suma Oriental Une Nuit à Bali

ledvinu uz mam nachystanou na neco jinyho tak ti nevim;-)

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 13. června 2017 22:06

njn. já v obchodě vždycky neomylně zamířím k tomu nejdražšímu kousku (i ve stavebninách:D takže to asi bude tím. achjo

njn...mať dobrý vkus je drahé

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 13. června 2017 22:12

Tak ještě játra, ty dorůstají . Já si podle složek na netu udělala seznam, se kterým jsem hrdě nakráčela do obchodu. Pak jsem k tomu přidala ještě doporučené vůně od Lucie Levenson, všechno ocichala na papírcích a odsouhlasila vzorky. A doma v klidu zkoumala. Kupodivu většina parfémů, které jsem vytipovali podle ingrediencí mi nakonec nesedla ( zdravím Gigi od Jardin d'Ecrivains, která mi teda pěkně otočila žaludkem, přitom na papirku taková milá a neškodná).

Sumu Oriental odzkoušenou nemám, měla jsem Fleur des Fleur's , ale nakonec na mě byla až příliš kvetinova, tak to neklapalo. 

No, chce to další návštěvu...

49376 příspěvků moje polička 13. června 2017 22:27
Reakce na Krehutka:

papirky mi nefunguji:-( musim na sobe a po max dvou

ta fleur jak rikas, az moc kytek jen pricichnutim k flakonu ale stejne nadherna, i kdyz bych ji domu nechtela.. aspon neco;-)

49376 příspěvků moje polička 13. června 2017 22:28
Reakce na slniecko:

blby ze ze neumim stejne neomylne najit prijatelnou nahradu

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 13. června 2017 23:33

mi hovor...

49376 příspěvků moje polička 14. června 2017 08:16
Reakce na Krehutka:

tedka zkousim Kiss Me Intense Parfums de Nicolaï a prvni tak 3 hodiny nic z popsaneho slozeni, jen karafiaty ktery tam nejsou... pak mozna nejake ty mandle a smetanu:-) ze mam tak tupej frnak jsem netusila:-/ a jeste jsem netusila ze by se mi libilo vonet po karafiatech!:-))

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 14. června 2017 10:09

Ono to složení uváděné u parfémů bývá trochu zavádějící. Už jenom tím, že je tam jen pár vybraných složek ze všech, které jsou v parfému opravdu obsaženy, do toho marketing... zkrátka nelze to brát doslova. Frňák máš náhodou dobrej, ylang s hřebíčkem a skořicí, to je karafiát! 

49376 příspěvků moje polička 14. června 2017 10:13
Reakce na domenica:

jee, dekuju

edit: jeste ze zeptam, je normalni ze je ta vune takova staticka? nebo je to tim ze ty slozky a nuance proste necitim? protoze jine vune se na mne v case postupne meni, tahle je fakt hodne dlouho stejna 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 14. června 2017 10:24

Jj, Kiss Me Intense je docela hezký příklad spíše statické vůně.

49376 příspěvků moje polička 14. června 2017 10:29
Reakce na domenica:

teda, super:-) dekuju

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 14. června 2017 10:58

Skutočne v uvádzanom zložení veľmi často nie je všetko, takže pokojne môžeš aj v iných vôňach cítiť veci, ktoré sa tam neuvádzajú, navrch kombináciou niektorých vonných látok sa napodobňujú iné a navrch veľmi veľa vecí s vôňou spraví pokožka.

a Kiss Me Intense som ešte neskúšala, ale je sestra Kiss Me Tender je tiež úplne statická.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 14. června 2017 11:04

Čím som vlastne chcela povedať, že máš skvelý nos, pretože si vyňuchala možno aj niečo mimo zloženia a teda, pokiaľ to dobre chápem, že si v tomto začiatočníčka, tak super postreh a veľmi dobrý popis vône!

Šup s tým do DB!

49376 příspěvků moje polička 14. června 2017 12:23
Reakce na slniecko:

jejda:-) to si snad ani netroufam... ale dekuju a budu na tom pracovat at se dostanu aspon k tem zacatecnikum, ja jsem spis takovy pre-zacatecnik;-))

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 14. června 2017 19:06

Priznávam,že som v nemom úžase sledovala v buse slečnu,ktorá si takmer hodinu robila make up.Len mám smolu,že nevidím ten dokonalý výsledok.Na záver to zafixovala nejakým sprejom,vytiahla buchtu a je 

Dopĺňam: práve si vytiahla zbierku minirúžov, pokračuje  Jej prísediaci musí byť nadšený.

Doplnenie 2:pilníkuje si nechty  lak našťastie nestíha.

(Na maľovanie v dopravných prostriedkoch som vďaka životu v Londýne zvyknutá,to ma nešokovala,len  tá dĺžka.)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. června 2017 19:11
Reakce na pecka:

chacha, londýnské metro, jen se rozjede, všechny holky vytáhnou makeup  aspoň mi to tak skoro přišlo.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 14. června 2017 19:13
Reakce na pecka:

Vytáhla buchtu a jí ..