No co ti poviem. V noci som sa zobudila na to ze mi je teplo, isla som sa napit a pozeram na mobil a 5 min predtym mi prisiel mail ze Zara vypredaj. No hadaj o com sa mi snivalo do rana ![]()
Přiznání
Já byla včera na lešení v tílku a v sukni, v té hadrovité ze ZOOTu. Tedy ji lze nosit i do práce ![]()
A kolik kolegů stálo pod lešením? ![]()
hm, to mi pripomina, ze jsem ji stale jeste nenasla
nejspis se objevi hned jak napadne snih:-(
Je to fakt síla, nejhorší jsou ty crop topy. Nebo ne, nejhorší je, jak na sebe ty mladé holky kašlou, přijde mi to fakt tristní vypadat takto sotva ve dvaceti.
No ale abych jen nehaněla ostatní. Jsem si gratulovala, jaké to mám vlastně ve svém věku pěkně vytrénované tělo, a včera po obědě, když jsem trávila na zahradě, mi syn jezdil s autíčkem po břiše a nadšeně výskal :"kopec! kopec!"
Nepotěšil mě chlapec.....
já nemůžu najít už 14 dní takovej docela velkej kovovej tác do mikrovlnky, začíná mi to bejt divný, vůbec nevím, kam jsem to mohla strčit, ale to okno je teda děsivý ![]()
ještě k těm stašlivě vypadajícím lidem na ulici.
dnes jsem projížděla zlínem a viděla jsem hned několik žen, které měly celulitidu tak brutální, že byla vidět přes oblečení. přímo hroudy. taková ta normální mi jednak na druhých nijak nevadí, druhak ji sama mám (na mně mi ale vadí). ale tohle byly fakt hroudy. všechny paní byly obézní a krom jedné, která jela na kole (díky čemuž jsem si mohla prohlédnout i její prosvítající všechny cedulky a design spodního prádla
) nesly v ruce nějaký žvanec (myšleno zbytečné jídlo a la zmrzlina) a krmily se za chůze. nechápu to, fakt ne.
zmrzlina není zbytečný jídlo!!! ![]()
Ja uz jsem zmrzlinu nemela odhadem 25 let, tak bych rekla ze jo![]()
v žádným případě!!! ![]()
Souhlasím, zmrzlina není zbytečný jídlo ![]()
jezis takova blbost zmrzlina zbytecny jidlo!![]()
Ja ziju v lete jen ze zmrzliny.:-)
Souhlas - poslední dva dny jsem přežívala jen díky ní. Každý z těch dnů jsem snědla celou pikslu Häagen Dazs, příchuť máty s kousky hořké čokolády ( tuhle kombinaci nesnášíte, žejo
). Jinak jsem jedla jen zeleninu, na vše ostatní bylo moc horko.
Tak zas pro vyžraný machny s trojkou celu by to mělo bejt dost zbytečný jídlo ne?
proto byvas v takove... nenalade?;-))
ne, sranda, ja nemela zmrzlinu cca 10 let a zacla mi chybet tak od lonska delam vlastni, cokoladu dtto ale tu zatim (!) nevarim:P
kdyby tem osobam zminovanym nevadilo jak vypadaji tak bych to jeste brala, ono jim to ale vetsinou vadi. jen s tim ndokazou nic udelat. zavislost na jidle je jedna z nejhorsich...
Třeba si nesly jen zmražený ovocný sorbet - bez přidaného cukru samozřejmě.
Já jsem naladěná hele..bys koukala
Mně to fakt přijde zbytečný, cukr navíc, ještě tak frozen jogurt, ale ani ten nenechaj čistej bílej, i tam naperou cukr, nepotřebuju prostě. To radši okurkovou limonádu.
A ten maj kde bez přidanýho cukru? To bych na milost vzala.
Ja uz jsem zmrzlinu nemela odhadem 25 let, tak bych rekla ze jo![]()
Jsem rada, ze v tom nejsem sama... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí