Janulik03 Ale to nemá turbopohon a z nuly na 100 ve vteřinách, jako máš ty. To bys musela táhnout za sebou.
Přiznání
Mha ty si teda cislo
jasom sa chcela vozit ze sa budem setrit
Tak Betty ahaaa tak to je potom tazsie
Přiznávám, že se mi moc libi ikonka Anema.
Je z Fatry Napajedla?
Můj muž odjíždí na celý příštý týden na služební cestu. Normálně se těším!
A asi uspořádám nějaký večírek....
Mha jo, je
Mně se taky moc líbí, ale praktický moc není, když na něj dítě sedne, tak se furt překlápí dozadu... Možná ho neumím správně nafouknout
(a za ten prázdný příspěvek odeslaný omylem se omlouvám)
Anema Jé my měli slona, děti se o nej pořád praly.
Anema To zvířátko je tak velké, že se na něm dá sedět?
Já znám jen ty malé, které se daly do auta dozadu a během stání na slunci explodovaly. ![]()
rozarka já ho dostala, takže "darovanému koni..." atd. Ale ty jiná zvířata s menším poměrem hlava/zadek jsou možná stabilnější? A nebo k němu teprv doroste, ale překlápí se i teď ve dvou letech, kdy už na zem dosáhne...
Mha jo, velkej krám je to dost...
A exploze, hmm, to je další věc, co by mohl předvést.
No, má kliku, že je pěknej, jinak by už šel ![]()
K tomu rizeni, ono taky hrozne zalezi, co clovek ridi. Meli jsme Lagunu, tu jsem nenavidela, pedaly strasne, spatne jsem z ni videla, couvat mi neslo... Ted mame MPV, to se ridi samo, i kdyz nema zadne moderni vychytavky a i couvani dobry.
Anema Nevím,jak je to s kvalitou teď, ale v době o které mluvím, tahle zvířata byla dost populární a nevzpomínám si na nějaké exploze. Jestli se propíchne o nějaký předmět, nebo povolí svár, tak prostě zvadne
.Určitě se nerozprskne jako třeba balonek.
Lamicka jee, ja kdysi ridila lagunu s automatem a byla jsem nadsena:-)) to je prave vyhoda - zdravim dzizisketa ! - kdyz se naucis jezdit se starou pleckou, tak pak uz odjedes s cimkoliv. ridicak jsem delala s favoritem a pak jezdila se skodou 1000mb a wartburgem![]()
Syn dnes dělá přijímačky a mně je z toho špatně.. ![]()
viktorka_od splavu muj muz si Lagunu taky nemohl vynachvalit :)
Akras To bude dobrý, ať je výsledek jaký chce, dopadne to vždycky dobře. Oni si svoji cestu nejdou, stejně jako my.
Kan dík moc
netušila jsem, že mě to tak sebere
Garfie taky mam teď dvě noci ložnici pro sebe a užívám si to
.
Ale ty máš lepší nápad s tím večírkem. Já včera poskládala hromadu prádla ze 3 praček a na dnešek mám další dvě nachystané
.
Makara No mám tady podobné hromady a uvažovala jsem i o tvojí variantě....ale když já tady zrovna nedávno hlásala teorii, že domácí práce se dělají zásadně, když jsou všichni doma!!! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí