Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 22. června 2017 15:56
Reakce na Karoleena:

Já vím ještě o tom na Moraváku a v Lužánkách. Kdybych si udělala malou zacházku, tak je zvládnu všechny .

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 22. června 2017 15:59
Reakce na Karoleena:

Počkej, ty jsi z Brna?! (Nevím proč jsem tě přesídlila do Prahy). Takže ten záchodový zaměstnavatel je místní? Asi se ti nechce prásknout ho, co ?

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 22. června 2017 15:59
Reakce na Potrefenáhusa:

Šmane, já už se to pracně snažím vytěsnit!! :D

No, nakonec se k mému úžasu jako největší kazička dobrých podmínek projevila těhotná kolegyně, která pokaždé, když měl někdo náběh na stížnost, začala poplácávat svoje břicho se slovy "dívejte se na mě, já su těhotná a taky to zvládám a nestěžuju si!!!", s tím se vůbec nedalo soupeřit.  Toilet opravili až v pondělí odpoledne, ale to už jsem byla doma na homeoffice, všichni ostatní chodili do keře 4, slovy čtyři, dny.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 22. června 2017 16:01
Reakce na Krehutka:

No to teda je

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 22. června 2017 17:05
Reakce na Karoleena:

to snad ani neni mozny! 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 22. června 2017 19:21

Přiznávám, že jsem asi nějak tupá na aplikace. Inzeruju jeden kousek nábytku na letgo, pořád to tam někdo lajkuje, ale nepřijde si pro to nikdo.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 22. června 2017 19:50
Reakce na Mutziputzi:

Zmrzlina bez přidaného cukru je běžně k dostání u Hájka v ovocných Světozorech, jako super ovocná. Určitě mají malinovou, jahodovou, boruvkovou, tuším i meruňkovou a asi i nějaké další. Mně teda moc nechutnají, protože se mi zdají kyselé. Já mám ráda ty zbytečný kalorie v podobě čokoládové nebo karamelové zmrzliny.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 22. června 2017 21:04

priznavam, ze jsem si pustila tyden s prezidentem. a ted plynule pokracuju s duelem jaroslava soukupa. jeho absolutni antitalent na moderovani je fascinujici

Offline ISON
329 příspěvků moje polička 22. června 2017 23:15
Reakce na slniecko:

Zmrzlinu ja rada, ale okrem zmrzliny, čo v horúčavách rada vyjedám, to je mrazený hrášok, alebo kukurica. Priamo si odsypem zo sáčku z mrazničky.

To dělám taky

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 23. června 2017 09:43

když se mi líbí nějaký kus oblečení a nemyslím tím basic věci jako tílka nebo obyč trička, tak si ho msím koupit ve více barvách, takže mám na ramínku troje stejné šaty (černé, proužkate, khaki), dve dlouhá trička (růžové a černé), tři trička s volnými zády (růžové, bílé a černé)...... a teď mám v košíku v Zaře zase tři stejný trička se stuhama a ve všech barvách. 

a taky nesnáším nosit dvakrát za sebou stejný věci do práce. jenže jsem magor a střídám ty stejný trička v různých barvách. takže jsem furt stejně oblečená.

dianoza: magor

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 23. června 2017 09:48
Reakce na martek01:

to je vtipný, já to mám přesně naopak, nestáším stejný věci, nemám vůbec nic dvakrát, s výjimkou věcí, co se kupojou po víc kusech v balení. To už by muselo jo bejt, abych si koupila něco stejnýho. 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 23. června 2017 09:49

teda conversky mám troje, pravda! (různý)

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 23. června 2017 09:55
Reakce na Potrefenáhusa:

Beriem krpca do cirkusu. Teším sa minimálne tak ako on. 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 23. června 2017 09:58
Reakce na martek01:

Klid, mám kamarádku, která si kupuje ty samý věci několikrát, do zásobby. Prostě dva páry bot, jedny nosí a druhý čekaj v komoře na později..každej má něco

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 23. června 2017 10:00
Reakce na Ounz:

tak jako vono se to někdy hodí.....kamarádka si jednou koupila nový boty a když je dávala do komory, tak zjistila, že už tam má jedny úplně ty samý z minulýho roku

(jsem si skoro 100% jistá, že to mě by se stát nemohlo, já si dávám nový boty vedle postele, abych na ně viděla (přiznání) a musim v nich hned chodit :-D

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 23. června 2017 10:02
Reakce na Potrefenáhusa:

Taky dobrý  ale tahle moje to dělá záměrně. Mně by se to taky stát nemohlo, vedle postele je sice nemám, ale chci je taky hned nosit :)

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 23. června 2017 10:05
Reakce na martek01:

Toto robím tiež.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 23. června 2017 10:15
Reakce na Gatita:

Přiznávám, že jsem asi nějak tupá na aplikace. Inzeruju jeden kousek nábytku na letgo, pořád to tam někdo lajkuje, ale nepřijde si pro to nikdo.

jo, taky jsem to jednou zkusila... uplně zbytečně ztracenej čas. nemám nejmenší chuť dvacetkrát někomu vypisovat co už je jednou v popisu a pak se stejně už neozve. asi obdoba votočvohozu:-) jsem to po jednom pokusu zas odinstalovala, blah

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 23. června 2017 10:39
Reakce na Potrefenáhusa:

tak jako vono se to někdy hodí.....kamarádka si jednou koupila nový boty a když je dávala do komory, tak zjistila, že už tam má jedny úplně ty samý z minulýho roku

(jsem si skoro 100% jistá, že to mě by se stát nemohlo, já si dávám nový boty vedle postele, abych na ně viděla (přiznání) a musim v nich hned chodit :-D

To s těmi botami vedle postele ve mně vyvolalo takovou milou vzpomínku, jak když jsem byla malá, jsem si dávala na po Štědrém večeru k posteli vánoční dárky, abych na ně při usínání viděla. Že bych to zas zavedla...? :-)

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 23. června 2017 10:46
Reakce na Zina:

to zaveďte, já to dělám pořád! :-D