Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Kiore
208 příspěvků moje polička 28. června 2017 12:08

Přiznávám se, že mě ve vedlejším vlákně překvapilo, kolik lidí nemá rádo brouky, žížaly, ještěry a další. Já jsem naprostý opak, když potkám na procházce zajímavýho brouka, tak pokud možno fotim a doma pak zkoumám, co by to tak mohlo být za druh... Každý rok jezdíme s partou ze střední na hory a na vodu, kde případné objevy zvířat i kytek diskutujeme mezi sebou (každý ví něco, bereme to i jako takové obohacení našich znalostí). Kamarád třeba rád fotí makro a na to jsou různí hmyzáci a kytky víc než vhodní. Asi jsme nakonec divní my 

A jo, pavouky taky nějak extra nemusim, ale nezabíjim, chytim do sklenice a vynesu na zahradu. Nevim, prostě zabít ho jen tak se mi příčí.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 28. června 2017 12:14
Reakce na Kiore:

pry se vrati a docela z velke dalky. venku nezabijim nic, ale co bydli se mnou v dome to si proste vybiram ja:-)

brouci se mi treba taky libi. motyli, klidne i mury.

Offline Kiore
208 příspěvků moje polička 28. června 2017 12:19

Tak to jsem nevěděla, že se vracejí, nijak je neoznačuju  Ale náš dům je velký, třeba je jenom už znova nepotkám 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 28. června 2017 12:25
Reakce na Kiore:

to mi pripomina ze musim o vikendu trochu vysmycit pavuciny, pavouky sice netoleruju ale zjevne jim to nevadi:-)

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 28. června 2017 15:42
Reakce na Kiore:

Mne to taky překvapilo, doteď jsem si se svou arachnofóbií připadala jako poněkud méněcenná. A štve mne o to víc, že jinak to mám s všelijakou žouželí stejně jako ty, vlastně i ti pavouci mne zajímají. Takže zjištění, že někdo může mít problém i s motýlem a přitom být jinak zcela životaschopný, je pro mne docela uspokojivé zjištění.

Offline Kiore
208 příspěvků moje polička 28. června 2017 16:43
Reakce na Sweet Potato:

Jedna z mých oblíbených knížek z dětství 

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 28. června 2017 16:47
Reakce na Kiore:

Jé, tu chci!

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 28. června 2017 16:50

Onehdy mi dalo hódně velkou práci přesvědčit vnuka, aby nechal brouka žít. A to ho nejdřív zaujatě pozoroval, seděl na bobku, popošel, zase usedl, "bouk"ho úplně okouzlil. A pak se napřáhl a už už mu chtěl jednu majznout.

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 28. června 2017 16:56
Reakce na Kokoska:

Do určitého věku to tak děti bohužel mají. Jednou jsme s hejnem dětiček pozorovali krásného malinkatého slepýška, byl jak tekuté stříbro. A najednou se vymrštilo nejmladší dítě, rok a půl staré, a duplo. Moje dítě! Naštěstí tam byla hrbolatá zem, takže slepýšátko se vmáčklo do terénní nerovnosti a nic se mu nestalo.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 28. června 2017 17:33

Malí barbaři to jsou 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 28. června 2017 18:19

Malý synek jedné známé žral ploštice po hrstech... my seděly na zápraží u kávičky a libovaly si, jak si hezky hraje 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 28. června 2017 19:41
Reakce na barbucha:

Malý synek jedné známé žral ploštice po hrstech... my seděly na zápraží u kávičky a libovaly si, jak si hezky hraje 

Zas....sú to bielkoviny nie? A ti epotrebuje pr rast .

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 28. června 2017 19:42
Reakce na Kiore:

Přiznávám se, že mě ve vedlejším vlákně překvapilo, kolik lidí nemá rádo brouky, žížaly, ještěry a další. Já jsem naprostý opak, když potkám na procházce zajímavýho brouka, tak pokud možno fotim a doma pak zkoumám, co by to tak mohlo být za druh... Každý rok jezdíme s partou ze střední na hory a na vodu, kde případné objevy zvířat i kytek diskutujeme mezi sebou (každý ví něco, bereme to i jako takové obohacení našich znalostí). Kamarád třeba rád fotí makro a na to jsou různí hmyzáci a kytky víc než vhodní. Asi jsme nakonec divní my 

A jo, pavouky taky nějak extra nemusim, ale nezabíjim, chytim do sklenice a vynesu na zahradu. Nevim, prostě zabít ho jen tak se mi příčí.

Hehe, akurát včera som čítala, že Darwin študoval teológiu kvôli tomu, aby mohol byť na nejakej pokojnej vidieckej fare, kde bude mať priestor a čas venovať sa svojej najväčšej záľube - chrobákom .

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 28. června 2017 19:43
Reakce na kkristýna:

Nenávidím videorozhovory! Proč je dneska musí dělat všechny internetovy stránky? Místo toho, abych si za dvě minuty přečetla upravený text, musím 10 minut sledovat, jak před kamerou koktá osoba, která zce očividně není zvyklá takhle vystupopvat. Bohužel zrona u témat, co mě zajímají.

Stejně tak nenávidím, když je nějaký článek, ale místo toho, aby byl v celku, musím překlikávat stránku po stránce, protože někdo potřebuje narejžovat víc na reklamě. Výsledek je ten, že reklamu blokuju a na tyto stránky stejně nechodím, protože jsou kvůli tomu překlikávání příšerně pomalé.  

Presne, presne, presnéééé!!!!

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 28. června 2017 19:43
Reakce na Pinot Noir:

Deti sú v tomto úžasné :-).

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. července 2017 20:42

Priznám sa, že dnes už som bola zúfalá a ostrihala som sa sama. Dolu išlo asi 15 cm, cítim sa super a vyzerá to dobre 

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 08. července 2017 11:43
Reakce na paktofonika:

Si dobrá  Neviem teda,aké máš vlasy a aký strih,ale neviem si predstaviť,ako sa človek dokáže ostrihať sám.

Ja som bola včera u kaderníčky a ako vždy pri mojom šťastí a zákone schválnosti začalo pršať.Môj krásne upravený účes síce nezmokol (keďže som mame stihla ukradnúť dáždnik),ale vlhko s ním urobilo svoje 

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 26. července 2017 17:13

Najala jsem si paní na úklid a po dvou týdnech musím říct, že jsou to nejlíp utracené peníze v životě!

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 26. července 2017 17:16
Reakce na Pinot Noir:

To si piš! Já už nějaký čas sbírám síly se zas po nějaké poohlédnout, ale jsem líná hledat. Kdyby mi někdo dohodil, neváhala bych.

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 26. července 2017 19:58
Reakce na Pinot Noir: