Kan dlouhý příběh ještě z MP
Přiznání
Tak Betty Jo to jo. Jako já už ntak deset minut přemýšlím nad tou termoskou s čajem. Jakože tu svačinu do kabelky docela i pobírám, jakože jak to technicky udělat, asi bych si udělala teda nějakej mensi sendvic, aby to nějak vypadalo. Ale tu termosku, furt dumam. No nic, až otevřou plesy v roce 2025 razime všechny s Mirka !
Karja Na termosku se vyprdni, beztak je v tom rum a ten je nejlepší samotný, tak snad jedině placatku? A ta už se vydá všude.
Kan Jj s placatkou jsem jela kdysi v 18 na ples do Prahy a dobre jsem udělala. Za ten večer jsem si koupila snad jen cocacolu za 80Kc:-D
Karja takhle jsem chodila jeden cas s vlastnim ginem, ale jen proto, ze vsude meli Beefeater a ja radsi neco lepsiho![]()
711990 já si nosila do hospody vlastní vodku a tam ji ředila džusem![]()
Tak Betty ja ty pribehy vzdycky hned zapomenu pro me je to porad nove! ![]()
Karja do jedny ruky kabelku, do druhy igelitku s termoskou a tanecnima strevicema (prezouvani taky uz myslim bylo?) a jdes, ne?
Aranel jojo, to se neoposloucha ![]()
Aranel Tak dědečku, vyprávěj.
Teda já si palačinku a vetrnik taky nepamatuju. ![]()
vlastní jídlo na plese určitě ne, to je trapas.
Ale na vesnických zábavach, třeba v kulturaku, kde se normálně nevari, protože fungují jenom na akce, a pořadatel si prostor pronajme od obce, je to běžné. Funguje jenom improvizované výčep, z jehož výtěžku se platí pronájem sálu. Apod.
A tam se s tím počítá, protože je to po sousedsku.
Nebo na mysliveckém "plese" navari myslivci, na rybářském zase rybáři. Ale plesem se to dá nazvat jen opravdu v uvozovkách.
Spíš je to zábava, tancovacka, společenský večer s tancem apod.
Prosím, mohl by někdo zopakovat palačinku a větrník pro zapomnětlivé? :))
bram Ne!
Sweet Potato :))))) Tak já se zeptám Karoleena , to je moje externí paměť.
Tak nějak tenkrat vypadal, nic zajímavého!

Dadoo na plese se normálně nevaří, ne? Třeba v Lucerně. Večeři si můžeš dát doma nebo po cestě v restauraci, tam ti pak stačí ten chlebíček.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje