Zakrývání vlasů u vdaných je tradiční. Na Moravě se nevěsta "začepovala", za mého dětství se na venkově nosil šátek a do kostela taky. Na Slovesku víc, než v Čechách. Ale proč se ty vlasy zakrývaly? Erotický symbol?
Přiznání
Mirka protoze vdana zena uz se nemela co natrasat a predvadet.
Kokoska a marnit čas úpravou vlasů
.
Sweet Potato taky si nosím na plesy čaj a nakrájená jablka. Tak nevím, jsem tedy stará paštikářka nebo moderní matka?
A to jako proč?
Mirka Spíš paštikářka, řekla bych.
SunEclipse
Na dovolené jsem to kupodivu udržela, ale po čtyřech dnech doma bez dětí mám dvě kila nahoře
Ale zase prakticky každý den večírek, to se taky počitá!
Sweet Potato taky si nosím na plesy čaj a nakrájená jablka.
Kde ty plesy máte? V hladomorně?
barbucha Já si hlavně nedokážu představit sedět vystajlovaná ve večerním a vytáhnout krabičku IKEA s ohnědlým jablkem na osminky.
Garfie Deti na táboře a rodiče mají pré?
Když si vzpomenu, jak jsme naše litovali, ze zůstávají v nudným meste, a co jen budou dělat, zatímco my jedeme na ten supersobrodružnej tábor...
eM jenomže muž, když telefonoval s dítětem, tak se přerekl, že půjdeme na hotel.
Tati, ty mi lžeš!
To nahnědlý jabko mě taky hned napadlo, vím přesně jak vypadalo když to člověk při svačině vytáh z pytlíku ![]()
continuity taktická chyba! ![]()
Mirka Tak nejsou jen guláše a na plese jsem asi šest hodin?
V životě jsem neviděla na plese tučný jídlo
a neochucenou vodu snad mají všude... Jako chápu že je to pro tebe sport (vlastně je to jedna z těch příjemnějších variant sportu
),
tak na nějaký tréninky=obyčejný "taneční" bych to ještě chápala, ale fakt ve velký večerní vytahovat termosku s čajem a oschlý jabka mi připadá trochu zvláštní... to abys měla místo společenský kabelky snad baťoh! Zas netvrď že vám tam nutěj tlačenku s cibulí ![]()
Kan Sice nejsou jen guláše, ale další jídla mívají podobný potenciál. Ano, nejsem tam dva dny, ale doplnit energii trochu musím, nebo ty jdeš na šest hodin sportovat bez jídla? Navíc jsem dlouhodobě na nízkosacharidovém stravování, takže je výběr ještě víc zúžený. Ani ovoce není ideální, ale dá se to. Jablko byl spíš příklad, mívám i okurku a mrkev.
Garfie Nestraš mě, já jedu první týden ze tří bezdětných. Večírky ještě nezačaly a je fakt, že mám furt "hlad".
barbucha když ty hned vidíš termosku a oschlá jablka. Dá se to nachystat i vkusně a nemám toho metrák do batohu
.
Tlačenka a dršťková polévka bývá. Kdy jsi byla na plese v menším městě?
MirkaTak já ples nemám jako sport a ano, vydržím šest hodin nejíst, zvlášť, když přes den normálně jím, tak v noci už necítím potřebu. Chápu, že to má každý jinak.
barbucha když ty hned vidíš termosku a oschlá jablka. Dá se to nachystat i vkusně a nemám toho metrák do batohu
.
To ale s sebou nosíš teda i talíře a čajový šálky, ne?
Když teda chceš stolovat vkusně
Přece nevytáhneš ten igeliťák s nakrájenou mrkví a nesedíš s tím na švédský bedně, ne?
V menším městě jsem na plese nikdy nebyla, jen na nějaký zábavě v sokolovně občas na chalupě, a tam je to jedno... plesy bejvaly jedině v nedalekým okresním městě (tuším v místním divadle) a rozhodně jsem viděla domorodý sousedky se chystat jak do vysoký společnosti, to byl úplně jinej level než vesnická zábava! Co tam jedly to nevím, ale určitě ne guláš se šesti, toho měly doma dost... se těšily že si dají něco nóbl, určitě i pily se zdviženým malíčkem ![]()
barbucha Já jsem z Křupanova a tlačenice a dršťovce věřím, většinou je to obec cca 250 lidí, hraje místní duo Yamaha a v jedenáct se většina už spíš potácí, než tančí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje