Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 15. července 2021 20:45

Evaeva tak třeba je v kulturaku restaurace, běžně otevřená. A nebo se před lety v kladenské kulturaku objednávaly minutky normálně u stolu na sále. Ale to je fakt velký kulturaku. Nebo se může jít že sálu do sousedící restaurace. A na sále fakt ty chlebíčky apod.

Docela mě šokovalo, když v tom kladenské udělali vedle sálu něco jako pizzerii. Takže si lidi kupovali pizzu a nosili si ji je stolům.

Mám pořád naivní představu, že ples je (měl by být) společenská akce na vyšší úrovni a k té mi pizza na stolech úplně nesedí.  Ale asi pokrok.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2021 20:46

Dadoo já právě nikdy nebyla na plese, kde by se večeřelo. Zajímalo by mě, jak je to třeba na plese ve vídeňské opeře.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 15. července 2021 20:54

Evaeva asi podobné, jako v Praze. Rautove stoly v prisali a všichni se obsluhuji sami, i obcházení číšníci s nápoji.

Udělaná místa k restaurCnimu sezení, nebo koktei love  stolky pobliz rautu, nebo si to hosté nosí až ke stolům. 

Offline dzizisketa
8792 příspěvků moje polička 15. července 2021 21:27

Já si to večeření při plese představuju jak z doby Jane Austen. 

Offline continuity
41791 příspěvků moje polička 15. července 2021 21:33

Já teda na úplně správném plese nikdy nebyla, ale na těch všech vysokoškolských Beaních a nevím čem vždy nějaká večeře byla + nějaký voucher na pití, čímž se právě předešlo tomu nošení vlastního jídla a piti. Jsem myslela, že to je standart.

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 15. července 2021 23:31
Reakce na andulka01:

V dobách středoškolských (tzn. chudých) jsem jíst nepotřebovala a na vinný střik mě zval partner.

pockej, v dobách středoškolských pašoval flašku do Lucerny snad úplně kazdej, protože tam bylo pití fakt drahy, taky dost často u vstupu šacovali (což asi dospelejm nedelaj, no možná by se divili!!!!!)

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 15. července 2021 23:36

Potrefenáhusa divili, kdyby našli ty voschlý jablka a čajový servis

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2021 23:41

Potrefenáhusa ty jo, já si naopak nepamatuju, že by někdo něco do Lucerny pašoval. Akorát maturanti si vždycky vyjednali, že můžou mít v zázemí soudek.

Offline 711990
18274 příspěvků moje polička 16. července 2021 06:28
Offline Aranel
6340 příspěvků moje polička 16. července 2021 09:15

tv

continuity My když jsme měli "beánie", tak si rozhodně každej kupoval pivo za svoje. Jídlo nebylo, ale oni filďáci berou to pojmenování "tekutý chléb" hodně vážně

Offline continuity
41791 příspěvků moje polička 16. července 2021 09:45

Aranel tak na celý večer to jistě nebylo, ale jeden nealko ajedem alko drink v tom byl. 

Jsem si vzpomněla na jednu akci, kde se povedlo vyjednat sponzorství Coca-Cola, takže jsme toho vypili celkem dost. Ani jsme tehdy tolik nepily alhokol, ale ta dehydratace po těch chemických odpadech byla strašná. 

Offline Karja
43819 příspěvků moje polička 16. července 2021 14:29

INCOM1 Je, já si pamatuju, že když byla čerstvé nová tuším O2a my tam šly ještě jak decka na hokej, tak mi prosacovali batoh a ten záběr mandarinek a domácích koblihu mě fakt strašně naštval. Jídlo tam bylo na naše vesnické poměry drahy a hnusný, na tyhle pražské polotovary jsme nebyli zvyklý. 

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 16. července 2021 19:02

Ja uz druhy den premyslim, jak se jablka a termoska vejde do psanicka a napadl me jediny zpusob

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 16. července 2021 19:05

Lamicka tak tam můžeš strčit i čajový servis a kozačky na přezutí :)

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 16. července 2021 19:06
Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 16. července 2021 19:06

bram eventuálně savo i skrobenku, kdyby došlo k nehodě

Offline Mha
příspěvků moje polička 16. července 2021 19:07

Dadoo Ale lavor si musíš nechat v šatně!

Offline Pinot Noir
29392 příspěvků moje polička 16. července 2021 21:55

Lamicka Mha lavor se vejde v pohodě, prý je uvnitř i celá moje zahrada

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 16. července 2021 22:10
Reakce na continuity:

Aranel tak na celý večer to jistě nebylo, ale jeden nealko ajedem alko drink v tom byl. 

Jsem si vzpomněla na jednu akci, kde se povedlo vyjednat sponzorství Coca-Cola, takže jsme toho vypili celkem dost. Ani jsme tehdy tolik nepily alhokol, ale ta dehydratace po těch chemických odpadech byla strašná. 

​?

Offline continuity
41791 příspěvků moje polička 16. července 2021 22:19

Potrefenáhusa no jak bych to.... Nevim, kde se o ITacich zrovna tahle pověra vzala, takovej slušnější IT vecirek je fakt pro trenovanejsi játra. A to už radši nevzpomínám na některé kalby firemní. Na Slovensku se na navic těchto akcích moc nejede v pivu, běžnejsi je tvrdej. Podle toho to taky vypadá.