Kan Mirka jsem taky z Křupanova a přesně tyhle gulášo-yamahové plesy znám jak svoje boty, tak mi to o tom sportu a zvláštní stravě připadá trochu přep..., přehnané. Asi jako kdyby profi sportovec přijel na obecní Závod míru pro školní děti s osobním fyzioterapeutem a nemohl se napít z místního vodovodu.
Přiznání
u nás v zapadákově se na plese prodávají akorát chlebíčky, křupky a podobný věci k pivu/vínu.. tlačenku nebo guláš jsem neviděla. když se jdu bavit, tak se přece neuzemním gulášem ![]()
![]()
Ale tak fakt je rozdíl mezi zábavou a plesem. Na zábavě to většinou končí nejen potácením, ale i rvačkou ![]()
continuity naši běžně jezdili na dovolenou, když my byly na táboře. Akorát jsme se vždycky domluvili, aby jeli někam, kam my nechceme.
Evaeva naše děti chtějí všude a hlavně pokud to bude letadlem - ty by asi uvítali i vyhlídkový let Kbely-Ruzyně.
brrr Hele, klidne si dej predsevzeti, ze budes denne rano cvicit jogu, k obedu platek chleba s avokadem a vecer si pujdes zabehat...ale to je tak vsechno, co pro to muzes udelat!
Zase jsou to prijemny kila, to se musi nechat!
U nás v Křupanově býval na plesech řízek s bramborovým salátem a tancovat tak, aby se tomu dalo říkat sport, opravdu nešlo.
continuity tak my třeba měli období, kdy jsme moc nechtěli chodit po horách nebo strávit pět dní v nějakém velkoměstě, takže dohodnout se dalo. Nebo nám aspoň slíbili, že tam pojedeme ještě jednou. U nás se totiž nikam nejelo dvakrát![]()
Kan Mirka jsem taky z Křupanova a přesně tyhle gulášo-yamahové plesy znám jak svoje boty, tak mi to o tom sportu a zvláštní stravě připadá trochu přep..., přehnané. Asi jako kdyby profi sportovec přijel na obecní Závod míru pro školní děti s osobním fyzioterapeutem a nemohl se napít z místního vodovodu.
Vidím to stejně. A ke všemu teda tam, kde to znám, si nedovedu představit, jak se dá tančit profesionálně/sportovně na tom zaplněným parketu.
Ale taky je fakt, že si na takové "plesy s gulášem" může člověk přinést svoje jídlo. A párkrát jsme sebou nesli obložené mísy v kultivované formě. Ale to tam buď muž zanese sám ještě před plesem nebo jsme jednou šli na ples s piknikovym košem ![]()
Já na plesy chodila akorát v Praze a pochybuju, že měli nějaké normální jídlo, leda tak chlebíček. Ale brát si svačinu by mě nenapadlo.
barbucha to u nás rvačkou končí i ty plesy, akorát džíny a mikinu u toho nemají všichni, ale jen čtvrtina, zbytek má košile s krátkým rukávem a elastické roury pod zadek.
Evaeva jenze chlebicky na plesech a v divadle sou nejlepsi:D
A jídlo u nás závisí na pořadateli, hasiči cigáro a ohnivej guláš, myslivci zvěřinový guláš a řízky, SRPŠ párky a řízky, pokrokový spolek ragú, stripsy a pelmeně. ![]()
711990 já si nestěžuju, jen mi řízek a guláš přijde jako bohatá nabídka;)
notna jo o pouťové jsme dávali talířek s cukrovím muzikantům na stůl taky. Ale to byla ta zábava, o plesu beru tak max. Brufein, kdyby přišla migréna z té hvězdné produkce.
Poslední dny mi nebylo moc dobře, tak jsem šmejdila po e-shopech a Ježíšek je tak z 80% připraven![]()
711990 hele něco jsem dělat musela a nakupování z postele mi jde celkem dobře![]()
Garfie Uvažovala jsem nad tím tvým návrhem tak hluboce, že jsem si musela dát dva chlebíčky. ![]()
Pinot Noir Ja znam duverne myslivecke "plesy". O tanec tam prekvapive nikdy neslo, ale listky byly pryc kratce po zahajeni prodeje. Ze sirsiho okoli lidi prijeli spis na sipkovou, kanci peceni, sekanou nebo ten gulas. A fakt treba ta sipkova od zaslouzilych mysliveckych manzelek byla fantasticka. Obleceni jak kdo. Taky se to ples jen jmenovalo, ale byly to obycejne zabavy s zivou hudbou. Ja treba roznasela kazdy rok to jidlo a mela jsem treba bile koktejlky, cervene lodicky a na zaver si tu sipkovou taky dala. Ale byla jsem i na jinych plesech a tam se najist moc nedalo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje