Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Pinot Noir
29392 příspěvků moje polička 15. července 2021 11:14

Kan Mirka jsem taky z Křupanova a přesně tyhle gulášo-yamahové plesy znám jak svoje boty, tak mi to o tom sportu a zvláštní stravě připadá trochu přep..., přehnané. Asi jako kdyby profi sportovec přijel na obecní Závod míru pro školní děti s osobním fyzioterapeutem a nemohl se napít z místního vodovodu.

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 15. července 2021 11:15

u nás v zapadákově se na plese prodávají akorát chlebíčky, křupky a podobný věci k pivu/vínu.. tlačenku nebo guláš jsem neviděla. když se jdu bavit, tak se přece neuzemním gulášem

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 15. července 2021 11:17

Kan 

Ale tak fakt je rozdíl mezi zábavou a plesem. Na zábavě to většinou končí nejen potácením, ale i rvačkou

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2021 11:20

continuity naši běžně jezdili na dovolenou, když my byly na táboře. Akorát jsme se vždycky domluvili, aby jeli někam, kam my nechceme.

Offline continuity
41791 příspěvků moje polička 15. července 2021 11:26

Evaeva naše děti chtějí všude a hlavně pokud to bude letadlem - ty by asi uvítali i vyhlídkový let Kbely-Ruzyně. 

Offline Garfie
28023 příspěvků moje polička 15. července 2021 11:28

brrr Hele, klidne si dej predsevzeti, ze budes denne rano cvicit jogu, k obedu platek chleba s avokadem a vecer si pujdes zabehat...ale to je tak vsechno, co pro to muzes udelat!  Zase jsou to prijemny kila, to se musi nechat!

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 15. července 2021 11:32

U nás v Křupanově býval na plesech řízek s bramborovým salátem a tancovat tak, aby se tomu dalo říkat sport, opravdu nešlo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2021 11:35

continuity tak my třeba měli období, kdy jsme moc nechtěli chodit po horách nebo strávit pět dní v nějakém velkoměstě, takže dohodnout se dalo. Nebo nám aspoň slíbili, že tam pojedeme ještě jednou. U nás se totiž nikam nejelo dvakrát

Offline notna
9142 příspěvků moje polička 15. července 2021 11:35
Reakce na Pinot Noir:

Kan Mirka jsem taky z Křupanova a přesně tyhle gulášo-yamahové plesy znám jak svoje boty, tak mi to o tom sportu a zvláštní stravě připadá trochu přep..., přehnané. Asi jako kdyby profi sportovec přijel na obecní Závod míru pro školní děti s osobním fyzioterapeutem a nemohl se napít z místního vodovodu.

​Vidím to stejně. A ke všemu teda tam, kde to znám, si nedovedu představit, jak se dá tančit profesionálně/sportovně na tom zaplněným parketu.

Ale taky je fakt, že si na takové "plesy s gulášem" může člověk přinést svoje jídlo. A párkrát jsme sebou nesli obložené mísy v kultivované formě. Ale to tam buď muž zanese sám ještě před plesem nebo jsme jednou šli na ples s piknikovym košem

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2021 11:36

Já na plesy chodila akorát v Praze a pochybuju, že měli nějaké normální jídlo, leda tak chlebíček. Ale brát si svačinu by mě nenapadlo.

Offline Pinot Noir
29392 příspěvků moje polička 15. července 2021 11:36

barbucha to u nás rvačkou končí i ty plesy, akorát džíny a mikinu u toho nemají všichni, ale jen čtvrtina, zbytek má košile s krátkým rukávem a elastické roury pod zadek.

Offline 711990
18274 příspěvků moje polička 15. července 2021 11:37

Evaeva jenze chlebicky na plesech a v divadle sou nejlepsi:D

Offline Pinot Noir
29392 příspěvků moje polička 15. července 2021 11:40

A jídlo u nás závisí na pořadateli, hasiči cigáro a ohnivej guláš, myslivci zvěřinový guláš a řízky, SRPŠ párky a řízky, pokrokový spolek ragú, stripsy a pelmeně.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2021 11:41

711990 já si nestěžuju, jen mi řízek a guláš přijde jako bohatá nabídka;)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 15. července 2021 11:50

notna jo o pouťové jsme dávali talířek s cukrovím muzikantům na stůl taky. Ale to byla ta zábava, o plesu beru tak  max. Brufein, kdyby přišla migréna z té hvězdné produkce.

Offline tina
6233 příspěvků moje polička 15. července 2021 12:14

Poslední dny mi nebylo moc dobře, tak jsem šmejdila po e-shopech a Ježíšek je tak z 80% připraven

Offline 711990
18274 příspěvků moje polička 15. července 2021 12:15
Offline tina
6233 příspěvků moje polička 15. července 2021 12:16

711990 hele něco jsem dělat musela a nakupování z postele mi jde celkem dobře

Offline brrr
12155 příspěvků moje polička 15. července 2021 12:19

Garfie Uvažovala jsem nad tím tvým návrhem tak hluboce, že jsem si musela dát dva chlebíčky.

Offline Jos
příspěvků moje polička 15. července 2021 12:21

Pinot Noir Ja znam duverne myslivecke "plesy". O tanec tam prekvapive nikdy neslo, ale listky byly pryc kratce po zahajeni prodeje. Ze sirsiho okoli lidi prijeli spis na sipkovou, kanci peceni, sekanou nebo ten gulas. A fakt treba ta sipkova od zaslouzilych mysliveckych manzelek byla fantasticka. Obleceni jak kdo. Taky se to ples jen jmenovalo, ale byly to obycejne zabavy s zivou hudbou. Ja treba roznasela kazdy rok to jidlo a mela jsem treba bile koktejlky, cervene lodicky a na zaver si tu sipkovou taky dala. Ale byla jsem i na jinych plesech a tam se najist moc nedalo.