letfenixa jen vzdychej. Neměla si jinou možnost, to ale neznamená, že z toho musíš být nadšená. Jak dlouho tam nejspíš budete muset být?
Přiznání
Evaeva Dokedy nebudem zdravotné schopná. Bežná doba liečby po tejto operácii sú 2 týždne.
letfenixa dva týdny zvládnete, to není tak dlouho. Přeju rychlou rekonvalescenci.
Evaeva ďakujem
Zasa prišla. ![]()
Tak jistojiste je nejlepsi na dovoleny neonemocnet,ale kdyz uz se to stane tak se priznavam,ze marodit na hotelu ma neco do sebe.Snidani vam pripravi,uklizecka dojde....![]()
doma se musim postarat sama.
Přiznám se, že hudba z Příchozích mě rozbrečí spolehlivě a jako málokterá.
Na tenhle film se radši koukám o samotě.
https://m.youtube.com/watch?v=YrwRd_27fhw
Čím vy se dobrovolně týráte?
Pinot Noir Johann Johannsson je totiz bozi a film mam taky moc rada
Film jsem neviděla, ale Islanďani teď jedou. Nakonec ta Hildur co s ním spolupracovala, vyfásla Oscara... a její Černobyl je velmi povedenej.
Já prakticky nic jinýho než soundtracky neposlouchám, ale bere mě Philip Glass a hlavně, hlavně Hans Zimmer. To je génius!!!
Příští rok, jestli dorazí do Prahy, tak jdu i kdybych měla půl roku chroustat suchý kůrky ![]()
Pinot Noir Příchozí jsou podle mě jeden z nejvíc nedoceněnejch filmů vůbec! A Johan Johansson, achjo, ten kdyby dělal hudbu k Dune... ![]()
Karoleena souhlasím, jeden z mých nejoblíbenějších. Podle mě mnohem lepší než Interstellar.
Interstellar má ale ještě lepší hudbu! ![]()
![]()
A četli jste tu povídku, podle které jsou Prichozi natočení? Příběh tvého života.
to mi teprve dosly některé věci. ten film je dokonalý, tak ta povídka je snad ještě lepší.
Když víš dopředu, jak to v pohádce je, proč potřebuješ , abych ti to četla?"
"Protože to chci slyšet."
Já brečím, jen když si přečtu název. A vůbec jsem se nestyděla, že jsem celý film v kině prořvala.
barbucha Interstellar je strašný.
Co bylo z těchto Nollanovych scificek fakt dobrý byl Inception. A ten soundtrack taky výborný.
Karoleena na Dunu se hodně těším. Já mám teda ráda i tu Lynchovic pohádku, která dostala hrozně po uších ze všech stran, ale mě se to líbí.
dzizisketa kino jsem taky prořvala, měla jsem pár dní před porodem, to mě tehdy dojaly i reklamy před filmem ![]()
přiznávám, že mužské komunikační matice mě občas dostanou. Na dotaz "tak kdy kde se zítra potkáme?" jsem obdržela odpověď "já zkusím vyrazit do práce dřív, abych mohl brzo odejít" ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje