Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline moora
8619 příspěvků moje polička 21. července 2021 08:25

SunEclipse  este, zes ho neposlala koupit vejce a rohliky (muj oblibeny vtip)

Offline notna
9142 příspěvků moje polička 21. července 2021 08:48
Reakce na Pinot Noir:

Přiznám se, že hudba z Příchozích mě rozbrečí spolehlivě a jako málokterá. Na tenhle film se radši koukám o samotě. 

https://m.youtube.com/watch?v=YrwRd_27fhw

Čím vy se dobrovolně týráte?

​Příchozí jsi mi tady doporučila ty. Je to úžasný film a taky si myslím, že dost nedoceněný. Moc velký přehled ve filmové produkci nemám, ale fakt nechápu, že tohle tak nějak "zapadlo"

Mně od prvního shlédnutí vyloženě trhá srdce film Nebeští jezdci. Stejně tak kniha. Před časem byla knížka jako audio na Českém rozhlase a zase mě to úplně rozsekalo. 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 21. července 2021 09:19

notna Pinot Noir Film jsem neviděla, ale koukám, že hudba je od mého oblíbeného Maxe Richtera - krásná. Ten napsal hudbu mimo jiné i pro Geniální přítelkyni.

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 21. července 2021 09:51

SunEclipse podobne odpovedi dostavam dost casto, je to o nervy. Nebo cekam Ano/Ne a dostane se mi prednasky, ktera se uplne vymkne tematu. Nekdy v takovych pripadech kricim, nekdy odchazim.

Offline Pinot Noir
29392 příspěvků moje polička 21. července 2021 09:57
Reakce na SunEclipse:

přiznávám, že mužské komunikační matice mě občas dostanou.  Na dotaz "tak kdy kde se zítra potkáme?" jsem obdržela odpověď "já zkusím vyrazit do práce dřív, abych mohl brzo odejít"

​To nebude záležitost pohlaví, takhle bych ti možná odpověděla taky. Prostě uvažuju nahlas. 

Offline Mohučanka
7322 příspěvků moje polička 21. července 2021 10:00

notna Nebeští jezdci

Jen když jsem pak četla knížku, tak jsem si říkala, že ve filmu byli k Hezounkovým zraněním hodně milosrdní.

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 21. července 2021 10:13

Pinot Noir Potvrzuji, přesně takhle jsem včera odpověděla sestře.

Offline notna
9142 příspěvků moje polička 21. července 2021 10:13

Mohučanka Ano, hodně milosrdní.

Offline SunEclipse
3410 příspěvků moje polička 21. července 2021 10:41

andulka01 jenže já tuhle odpověď obdržela písemně...a nic dalšího pak už nepřišlo

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 21. července 2021 10:49

SunEclipse jojo, jako začátek myšlenkového pochodu dobrý, ale odpověď v tom není obsažena ani implicitně

Offline Jos
příspěvků moje polička 21. července 2021 10:54

notna Omlouvam se za vsuvku. Nebeske jezdce jsem kdysi videla a taky to skoro obrecela. Rozsah popalenin z knihy neznam, ale po valce vznikl Guinea pig club sdruzujici popalene letce. Ti byli pacienty jednoho plastickeho chirurga, ktery konal uplne zazraky. A vracel ty kluky do zivota napr. 
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Josef_Koukal_(voják)

Offline notna
9142 příspěvků moje polička 21. července 2021 12:02

Jos To se vůbec neomluvej, tvoje vsuvka je moc zajímavá. Ráda si to přečtu. 

Offline Candance
5607 příspěvků moje polička 21. července 2021 15:10

Dodivala jsem se na My deti ze stanice Zoo (ty nove na HBO). Mam hrozny strach, ze tak dopadnou i moje deti. Ze neskonci dobre, nedokazu je ochranit.

Offline Fiction
1626 příspěvků moje polička 21. července 2021 20:30

Candance Já jsem ten seriál zaznamenala a nějak mě upoutávky nenalákaly se na něj podívat. Četla jsem knihu a ta atmosféra, kterou jsem si zapamatovala, byla fakt hrozná, úplně si vybavuji pocit toho z toho nádraží, ty záchodky, špinavé a smradlavé..  No a ty seriálová upoutávka mi připadala taková učesaná a navoněná, něco jako (retro)Euphoria. A říkala jsem si, že takový seriál může mladé lidi k drogám spíš přitáhnout než před nimi varovat. Takže stojí to za to, podívat se?

Ještě poznámka, pamatuji si z rozhovoru se známou narkomankou Katkou, že právě knihy Memento a Děti ze stanice ZOO ji zaujaly, že ji problematika drog vždy zajímala, že by nikdy neřekla, že jim sama podlehne.

Offline Candance
5607 příspěvků moje polička 21. července 2021 20:46

Fiction je to dost navonene a oni porad vypadaji dobre a super nastylovane. To je na tom takove ...

Kdybych to necetla, urcite by me to nezaujalo tolik. A hlavne me to vtahlo kvuli obavam o budoucnost dcer. Brala jsem to jako srovnani knihy, ten serial je dost uhlazeny, nikdy z nich nejsou extra trosky a ta Cristina se z toho dostala celkem lehce.

Jedine jak jim bylo zle a ze dva kamaradi zemrou.

Offline baltik
4952 příspěvků moje polička 21. července 2021 20:47

Fiction ja si jen pamatuju, ze mi rodice tu knizku zakazali :) ani si nejsem jista, jestli se mi ji podarilo tajne precist. 

Offline Fiction
1626 příspěvků moje polička 21. července 2021 20:55

Candance baltik Ta knížka fakt měla atmosféru, taky si vybavuji kamaráda Detlefa, ten v popisu na csfd v seriálu nefiguruje, možná ho přejmenovali. Jeho fyzické potíže po homosexuálním sexu za peníze  si vybavuji ještě teď... Tak asi se na seriál podívám, ať si to porovnám.

Jinak, co se týká výchovy, taky se bojím, zda to dělám dobře, myslím si, že my, rodiče, musíme opakovaně před drogami varovat, směřovat děti k nějakému cíli a umožnit jim psychickou pohodu.... ale taky, že hodně záleží na náhodě, s kým naše děti v určitý okamžik přijdou do styku... že to prostě úplně ovlivnit nemůžeme....

Offline Candance
5607 příspěvků moje polička 21. července 2021 21:38

Fiction tady je ukazano, jake nahody k tomu vedly.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 22. července 2021 07:15

Prosím, ak niekto trpí depresiami, ozvite sa mi v SZ.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 22. července 2021 07:51

Candance koukni na ten původní film, ten rozhodně není navoněný, ale až dost realistický. Stejně tak jako kniha mi ležel v hlavě pěkně dlouho