Kora bylo kolem 22,rano jsem mela mikinu.![]()
Ovsem ted v Rakousku 9st....lepsi tech 40.![]()
Kora bylo kolem 22,rano jsem mela mikinu.![]()
Ovsem ted v Rakousku 9st....lepsi tech 40.![]()
Zarinya hlásí tam 45 st ve stínu, což si myslím, že už musí být fakt hrozný... a ke všemu požáry a další negativa, není o co stát
Magráta je to extrem na extrem.
Jsem hnusná na děcka. Shame on me! Ale tak moc otravujou, když potřebuju pracovat...![]()
Luna pusť jim telku a dej schipsy, to půjde
Luna dneska se hlásím k tobě do klubu. Jsem unavená a napruzená a je to znát.
Luna Evaeva taky jsem dneska ráno musela rozhodnout, jestli jsem děsná matka, nebo desnej zaměstnanec. Takže dělám z domova, děti sice chraptí a jednou za hodinu/za dvě zakašlou, ale řežou se a pravidelně něco nutně potřebujou, zrovna když jsem na telefonu. Z paw patrol už mi cuká oko. Zítra pojedu v módu krkavčí matka ![]()
Catherinne telku nemame.
Chcou vzdycky uplny kraviny, jako treba vyrabet filmovy kostymy![]()
Luna Hm, já sedím na konferenčním hovoru, který řídím, a z obou stran na mě doráží, kdy budeme péct cukroví. ![]()
Tabea já jsem jenom děsná matka
Dneska nemám nejlepší den, tak mě vytočí skoro cokoliv.
Luna Konečně patris mezi nás! Co nesnášejí děti!!!!
(To bylo v jeenom seriálu, kdy hlavní hrdinka učitelka byla v nějaký rozepři s dětmi a rodiči, pozvali si ji do ředitelny,čekala drbacku a tohle ji ředitelka celá nadsena řekla). Hrozně často si na to vzpomenu:-D
Evaeva no ve finále jsem vlastně oboje. Nemuseli do školky, chudáčci nachlazení, takže jsem neselhala jako matka hned, ale až v průběhu dne, kdy na ně pořvávám, ať mě nechají pracovat... Zítra pomažou do školky a já si půjdu uklidnit nervy do práce. ![]()
Tabea
já to myslela tak, že jinou funkci než matka nemám. Představ si, že u nás jsou v srpnu školky zavřené.
Karja no dneska nesnasim cely svet, mam priserny pms, pred ocima asi 8 krabic s komiksama a do toho stereo: Maaaamiiiiii muzu/chci/pojd/podivej se/pomoz mi s... Uaaaa!![]()
Jo a taky jsem mela strevni chripku 3 dny. Dnes prvni den lepsi.
Luna Drž se
tohle všechno když se sejde, to je peklo.
Priserna matka jsem furt.
Ted jsem zjistila, co jsem tusila, jsem priserna hadrarka.Az zase budete pocitat saty, budu se muset pridat. A te kosmetiky. Uaaa
Luna přidávám se do klubu hrozných matek. A to mám jsou děti od začátku prázdnin první týden doma, doteď byli u babiček a dědečků a na dovolené. Taky potřebuju pracovat, na něco se soustředit delší dobu je nemožné.
Luna Lituju tě :-(. Já mám jen ty krabice a auto, kterému zdánlivě nic není a jen buzeruje...
Luna myslím že už začnu šetřit, aby mohli být na táborech celé prázdniny
(nadsázka)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.